Bildegalleri

Løxatorget

Løxatorget - Lyse og moderne selveierleiligheter i Sandvika - Felles torg og takterrasse - Heis - Garasje

Kart med kartnålLøxatorget, 1337 Sandvika

Prisantydning fra

4 600 000 kr

Prisantydning til

12 500 000 kr

Totalpris fra

4 613 042 kr

Totalpris til

12 524 592 kr

 • Planlegging

  -

 • Salgsstart

  -

 • Byggestart

  -

 • Overtakelse

  -

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
1 - 3
Primærrom
50 - 107 m²
Bruksareal
50 - 107 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Adresse

Skytterdalen 2-4, 1337 Sandvika

Visning

Visning i visningslokale i Skytterdalen 4. Vi er på plass tirsdager mellom klokken 16.00-17.00 og torsdager 17:00-18:00 for visning på tomten. Her vil du få møte vår prosjektselger som kan fortelle deg mer om det nye nabolaget og leilighetene. Ta kontakt med prosjektselger for avtale om visning eller meld deg på via knapp i høyre meny. Det gjøres oppmerksom på at oppsatt visning ikke vil bli gjennomført uten at det er mottatt påmeldinger. Vi gleder oss til å se deg!

Det nye nabolaget ditt ved Sandvika sentrum

På Løxatorget finner du 80 svanemerkede leiligheter fordelt på to boligblokker. Leilighetene har gode planløsninger som gir rom for å invitere venner og familie til både hverdag og fest.

Det nye nabolaget ditt ved Sandvika sentrum er skapt med henblikk på å gi deg en enkel, sentral og aktiv hverdag. Fellesområdene på torget inviterer til både sporty utfoldelse, sosiale samlingsrom og roligere rekreasjonsarealer. Her bor du i et livlig og sentrumsnært nabolag med tilgang på alt du ønsker deg i det daglige. I parkeringskjelleren vil det være en løsning for bildeling, et konsept som er både nyttig, samt økonomisk og miljømessig smart. Sykkelparkering gjør det også enkelt å hoppe på sykkelen når du skal nedlegge kortere avstander.

Fellesskapet står sterkt på Løxatorget. Folkets Hus, Arbeiderbevegelsen Bærums tradisjonsrike forsamlingslokale fra 1915, er en naturlig del av nabolaget. På samme måte som Folkets Hus har samlet folk i lang tid, vil det nye nabolaget være et sted som kan huse både små møter og større anledninger. På Løxatorget vil det komme attraktive utearealer mellom husene med sosiale fellesområder, treningsapparater, bordtennisbord, grillområde og et lite torg med ulike sittegrupper og gangstier. Her kommer det også parsellkasser der du sammen med naboene dine kan dyrke frem en fin kjøkkenhage. Løxatorget Hus 2 vil også få en felles takterrasse i åttende etasje der det blir mulighet for å nyte solen fra høyden. Her er det herlig utsikt - ta med deg en god bok eller en podcast på øret og slapp av her oppe.

Livet på Løxatorget i Sandvika er tilrettelagt for at du skal få en enkel hverdag. Her bor du åtte minutters gange unna Sandvika sentrum med sitt brede utvalg av butikker, spisesteder og møteplasser. Her ligger også Sandvika stasjon som gjør at du enkelt kommer deg dit du skal.

Velkommen hjem til Løxatorget.

Nærområdet

Det nye nabolaget ligger ved Sandvika sentrum med nærhet til Sandvikselva, BI-parken, Kadettangen og Kalvøya.

Shopping og spisesteder
Sandvika Storsenter tilbyr alt av innkjøp, her kan du både shoppe det nyeste nye eller du kan gjøre de nødvendigste ærendene. I tillegg er Sandvika sentrum et trivelig sted for å titte i butikker, møte venner på kafé eller spise middag med utsikt til Sandvikselva. For deg som elsker gode råvarer, har Gutta fra Havet et fantastisk sesongbasert utvalg.

Transport
Sandvika Stasjon er et knutepunkt med hyppige avganger med både buss og tog. Herfra kommer du deg greit inn til Oslo på under 20 minutter. Har du større ferieplaner kan man hoppe på Flytoget som stopper i Sandvika og tar deg raskt frem til Gardermoen.
Lokalt har du kort vei til Evje bussholdeplass fra nabolaget ditt. Nyt en god kopp kaffe på turen inn, og vipps er du på jobb. Kommunen har god tilrettelegging for sykkel som kan være en god erstatter for bilen til jobb. Hovedsykkelveinettet i Bærum er på til sammen 142 kilometer. Har du bil, kommer du deg enkelt ut på E18 som går igjennom byen.

Natur og kultur
Det er mange tilbud i nærområdet som både den sporty og den kulturelle vil sette pris på. Det du kanskje vil bli mest glad i, er nærheten til flotte utendørsområder som BI-parken, Kjørboparken, Kalvøya og Kadettangen. Spesielt om sommeren er disse områdene helt nydelige. Om vinteren kan du nyte godt av at marka ikke er særlig langt unna. ODEON Sandvika byr på gode filmopplevelser for store og små, og Sandvika Teater inviterer til dramatiske kvelder og kulturell input. Ønsker du å spille arcade eller petanque er Folkebadet den perfekte plassen for deg.

Sport og idrett
Det er flere muligheter for å holde seg i aktivitet i Sandvika. Her har du blant annet en kajakklubb, roklubb, tennisklubb, Tufteparken Kalvøya og Kalvøya DiscGolfPark. Kalvøya er også et flott sted for en løpetur, og om vinteren er det flotte skiløyper i marka.

Standard leveranse

Gulv og vegger
Soverom, stue, entré, kjøkken og bod får 3-stavs mattlakkert eikeparkett.
Innvendige vegger utføres i stenderverk kledd med gipsplater eller malt betong. Innvendige vegger sparkles og males i klassisk hvit NCS S0500-N.

Kjøkken
Stilrent kjøkken fra Sigdal med glatte fronter i hvitt som står i fin kontrast til den grå benkeplaten i laminat. Det føres ventilasjonsrør fra kjøkkenhette over overskap. Det leveres stekeovn, induksjon platetopp, frittstående oppvaskmaskin og frittstående kombiskap fra Bosch eller tilsvarende leverandør. Kjøkkeninnredning leveres iht. salgstegning.

Bad
Moderne bad med hvite 30x60 fliser på vegg og grå 10x10 fliser på gulv. Det leveres veggmontert toalett med soft close, i hvit porselen med innebygget sisterne. Baderomsinnredning leveres med en skuff i hvit utførelse og heldekkene benkeplate i laminat med servant. Enklete bad leveres med heldekkende servant, dette fremkommer av salgstegning. Over servant leveres det speil med lys og stikkontakt. Innfellbare dusjvegger i glass. Det er avsatt plass for vaskemaskin og tørketrommel på bad.

WC
Enkelte leiligheter leveres med WC. Det leveres fliser i størrelse 10x10 cm på gulv og malte vegger med sokkelflis/gulvlist. Det leveres servant med skap og speil med LED-lys. Øvrig utstyr leveres iht. øvrige bad.

Oppvarming

Boligene leveres elektrisk oppvarmet med panelovner i stue/kjøkken. På soverom leveres stikk til panelovn. Vannbåren gulvvarme på bad.

Parkering

Det er et begrenset antall parkeringsplasser i prosjektet, og det fremkommer av prislisten hvilke leiligheter som har prioritet på kjøp av p-plass.Det planlegges for en bil-poolordning i parkeringskjelleren for 1 bil, med mulighet for leie eller medlemskap i ordningen. Det planlegges også for besøksparkering i en egen seksjon i parkeringskjelleren og med HC-parkering på torg, som vil driftes som besøksparkering mot avgift. Parkeringsplassene er prosjektert iht til gjeldende normer.

Felleskostnader

Felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og er stipulert til kr 30 pr. kvm. BRA pr. mnd. første driftsår. Dette inkluderer bl.a. bygningsforsikring, strøm for fellesarealer, drift og vedlikehold, vaktmester, skjøtsel, kommunale avgifter mv. I tillegg kommer en fast utgift pålydende kr 960 pr. seksjon pr. mnd, som dekker øvrige felleskostnader som styrehonorar, forretningsførerhonorar, leie av utomhusareal på nabotomt mv.

Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felleskostnader:
Kostnad til bredbånd/fiber (grunnpakke) er stipulert til kr 400,- pr. seksjon pr. mnd. Ekstra data- og kanalpakker bestilles separat og faktureres direkte til den enkelte beboer.
Kostnad for vannbåren oppvarming som beskrevet og varmt vann, faktureres etter faktisk forbruk. Forretningsfører har stipulert kostnad til ca. kr 14,- pr. kvm BRA pr. mnd. I tillegg kommer kostnader til måling og avlesing.

Driftskostnader til garasjeanlegget er stipulert til kr 350,- pr. plass pr. mnd., og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget. Strømforbruk til lading av el-bil kommer i tillegg og faktureres via abonnementsløsningen til valgt leverandør.

Størrelsen på felleskostnadene avhenger av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi. Første års budsjett fastsettes på konstituerende sameiermøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Andre opplysninger

Lavere rente med Grønt boliglån. Sjekk om din bank gir beste betingelser og grønne lån til Svanemerkede prosjekter!

Budgivning

Boligene selges til fastpris.

Planlagt overtagelse

Boligene er estimert ferdigstilt første halvår 2026.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Beliggenhet

kart
Logo

Nåbo

Nybygde hjem og nabolag

Annonseinformasjon

FINN-kode278856755
Sist endret31. mai 2024 00:52
Referanse34229003

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.