Bildegalleri

Inaktiv

3-roms leilighet på Tråstad i Kongsvinger til leie.

Kart med kartnålTråstadvegen 13, 2213 Kongsvinger
Månedsleie
10 500 kr
Depositum
21 000 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
75 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
0.
Leieperiode
01.05.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Rolig
Sentralt

Beskrivelse

Sentral leilighet med kort vei til Kongsvinger sentrum, svømmehall/trening senter, kongsvinger hallen, barn/ungdom/videregående-skole, kjøpesenter og stort sett alt annet Kongsvinger har å tilby. Leiligheten ligger i første etasje i et større murhus i hjertet av Tråstad. Egen inngang, gang, 2 soverom, stor stue med kjøkken og et flislagt bad. Dette er en generelt fin og lys leilighet i god og renslig stand, godt isolert og byggeår er 2006.

Et av soverommene har plass til enkeltseng og andre til dobbel. Begge har store kommoder. Leiligheten er flislagt på gulvet over hele, og har varmekabler over det hele. Kjøkkenet har oppvaskmaskin. Stua har vedovn.

Leietaker tegner eget strømabonnement. Internett er inkludert. Det er en parkeringsplass pr leilighet. Ingen gjesteparkering.
Visning etter avtale. Boligen leies ut i den stand den er ved overtakelsen jfr. Husleielovens § 2-5. Leiepris husleie for enslig leietaker er 10500kr per måned (2,personer er 12000kr) max 3 kan leie. (3 personer 13500kr.) perfekt for ekte par, eller voksne personer. Ingen husdyr, røyking må skje på anvist plass ute i gårdsplassen. Boligen bør sees for å få det beste inntrykket. OBS: Leie kontrakten for første året er bundet til et år. Dersom utleier ønsker lengre tid er dette ok. Husk at du/dere må oppgi info om deg og eventuell samboer/ektefelle, jobben din og alder før visningen.
Depositum for enslig 21000 kr
Depositum for to persienner 24000 kr
Depositum for ter personer 27000 kr ?
Ta kontakt! tlf 90913751

Visning

visning etter avtale

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode78823551
Sist endret31. mai 2024 05:56

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.