Bildegalleri

Utleid

EKSKLUSIV leilighet 95kvm, privat takhage 40kvm, 2 store balkonger, garasje*

Kart med kartnålSørengkaia 100, 0194 Oslo
Månedsleie
31 950 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
95 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Leieperiode
15.07.2024
Dyrehold tillatt
Ja
Energimerking
B - Mørkegrønn

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Aircondition
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kabel-TV
Lademulighet
Livsløpsstandard
Moderne
Parkett
Sentralt

Beskrivelse

Ekslusiv 3-roms leilighet. Beliggenheten er noe av det beste Oslo har å by på. Gjennomgående høy standard med lyse vegger, en-stavs eikeparkett i alle rom, fliser og gulvvarme på bad. Sigdal-kjøkken med alle hvitevarer. Balansert ventilasjon som gir et meget godt og behagelig inneklima. God takhøyde på 2,70m gir en meget luftig følelse.

Leiligheten består av
- Stue/spisestue
- Stort innbydende kjøkken med integrerte Siemens hvitevarer
- 1 stort master-soverom
- 1 stort soverom
- Stort Walk-in-Closet
- 2 delikate flislagte bad
- Romslig entre
- Balkong m/morgensol
- Stor balkong med ettermiddagsol
- Privat takhage på 40kvm med sol hele dagen
- Heisadkomst rett til leilighet
- Romslig bod i kjeller med lett adkomst fra leilighet
- Boligen er tilknyttet TV og bredbånd
- Sykkelbod
- Kajakkleie
- Gass/elektrisk grill er tillatt på balkong og takhage

Oppvarming og fyring
Leiligheten er tilknyttet fjernvarme for varmtvann og fyring. Dette er et økonomisk alternativ og gir lave månedlige utgifter. Leiligheten er godt isolert og det kun behov for ekstra oppvarming på ekstra kalde vinterdager. Leietaker betaler varmtvann og fyring ut i fra eget forbruk. Leietaker tegner egen strøm- avtale.

Møbler
Boligen kan leies ut møblert/delvis møblert hvis leietaker ønsker dette

Kajakk
Borrettslaget har 4 kajakker av god kvalitet tilgjengelig for utleie. Kajakkleie kan leies for 1000,- pr år med fritt bruk

Sjøbad
Ytters på Sørengautstikkeren finner du sjøbadet som byr på ekte sommeridyll, der du kan hoppe i sjøen, rett fra bryggekanten. Badeplassen er delvis flytende med sandstrand, stupebrett og sittebenker. Området har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder ved bl.a. Klosterparken, Middelalderparken og idylliske Ekeberg med skulpturpark og ærverdige Ekebergrestauranten.

Leietid/oppsigelse
Løpende leiekontrakt med 3 mnd gjensidig oppsigelse. Leiligheten er ledig omgående eller etter avtale. Leieperiode kan avtales nærmere etter leietakers ønsker (ingen øvre grense). Ønsker ansvarlige leietakere.

Garasje
Privat garasjeplass med eget uttak for EL-bil kan leies med leiligheten. Garasjeleie kommer i tillegg. Det er direkte adkomst med heis til leiligheten. Det er i tillegg et felles parkeringshus på Sørenga om leietaker trenger parkering kun av og til.

Depositum
Depositum tilsvarende 3mnd leie. Evt depositum/leiegaranti hvor leietaker står for omkostninger av opprettelse av forhold.

Registrering av leieforhold
myrent.no vil stå for innkreving av månedlig husleie og leietaker må registrere seg på myrent.no

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Beligenhet:
Boligen ligger på attraktive Sørenga rett utenfor Bjørvika. Sørenga ligger på "kaikanten" som en utstikker fra Bjørvika og har utsikt alle veier med sjø på tre kanter. Flott fjordutsikt mot Operaen, Holmenkollåsen, Akershus festning og Hovedøya m.m. Sørenga er en ny bydel med en helt unik beliggenhet og vil by på et mangfold av fasiliteter og servicetilbud som blant annet ute- og serveringssteder, nærhet til offentlige kommunikasjon. På vestsiden er det bred flott havnepromenade med caféer, restauranter og hyggelige forretninger.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix som ligger i 1.etasjen på bygget. I tillegg en stor og topp moderne Rema 1000 butikk i et av nabohusene. Det er stort tilbud med servicetilbud, kaféer og spisesteder. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det gangavstand til Bjørvika, Oslo City, Byporten og Grønland, samt de øvrige handlegatene i Oslo sentrum.

Visning
Ta kontakt for visning. Skriv gjerne noen ord om deg selv.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode72183282
Sist endret11. juni 2024 09:23

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.