Bildegalleri

Moderne 3-R toppleilighet med FANTASTISK UTSIKT - Solrik, innglasset balkong - Nytt kjøkken - Fyring inkl.!

Kart med kartnålKalbakkslyngen 22, 0951 Oslo
Månedsleie
23 000 kr
Depositum
69 000 kr
Inkluderer
Kommunale avgifter - Renovasjon - Grunnpakke på tv & internett. - Grunnbeløp på fjernvarme, dvs samme beløp som eier betaler månedlig til sameiet/borettslaget i felleskostnadene.

Nøkkelinfo

Primærrom
65 m²
Bruksareal
65 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
4.
Leieperiode
01.08.2024 - 31.07.2026
Energimerking
F - Mørkegrønn

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Kabel-TV
Moderne
Rolig
Sentralt
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Kalbakkslyngen 22 ligger i et veletablert og attraktivt boligområde på Kalbakken i Oslo med et rikt utvalg av servicetilbud og offentlig kommunikasjon i umiddelbar gangavstand. Tilbaketrukket og rolig beliggenhet i kombinasjon med flotte grønne fellesområder åpner for et godt bomiljø og trygge omgivelser.

Nærmeste matbutikk er Joker Kalbakken i Nedre Kalbakkvei, som også er søndagsåpen. Videre er det kun en liten spasertur til Rema 1000 Kalbakken. Skulle det være behov for ytterligere servicetilbud, er det kun en liten spasertur til Kalbakken Shopping der du blant annet finner Meny, Rema 1000, SATS, Fresh Fitness, skjønnhetssalong, apotek, matservering/takeaway og andre helsetjenester. Ellers ligger Grorud Nærsenter og Linderud Senter ca. 4 min kjøretur unna boligen. Det er også kort vei til Stovner Senter, Linderud Senter, Strømmen Storsenter, Metro og Triaden Lørenskog, samt Oslo sentrum.

For den aktive og naturinteresserte er det kort avstand til en rekke tur - og rekreasjonsmuligheter i Lillomarka og Grefsenkleiva som innbyr til et variert friluftsliv med skitrekk, flotte turstier og lysløyper sommer som vinter(skiløyper) eller idylliske Vesletjern på Rødtvet med badeplasser, ildsteder og natursti. Fra tjernet går det videre turløype inn til Alnsjøen og Breisjøen. Videre er det et godt idrettstilbud i nærområdet med bla. kunstgressbaner, svømmehall og padel anlegg for å nevne noe - alt innenfor gangavstand fra leiligheten.

Det er et meget godt kollektivtilbud i området med kort gange til T-bane (Rødtvet eller Kalbakken) og buss. Uavhengig om du foretrekker buss eller T-bane er det hyppige avganger hele døgnet og du tar deg direkte til Oslo på 20-30 minutter.

Entré | Velkommen inn
Du kommer inn til en romslig og luftig entré med dørcalling ved dør. Her er det god plass til å henge fra seg jakken og sette fra seg skoene i en plassbygget garderobe.

Stue | Romslig og luftig
Den store stuen har en god planløsning som gjør det enkelt å innrede etter eget ønske og egen smak. En spisegruppe med plass til alle og enhver finner sin plass i stuen. I stuen er det også godt med plass til en sofagruppe med tilhørende møblement og ønsket medie- og oppbevaringsmøblement. De store vinduene og utgang til balkongen slipper inne rikelig med lys og byr på hyggelig utsyn over fellesarealer. Fra stuen er det adkomst til en balkong på ca. 6,5 m² med god plass til ønsket utemøblement. Det er også utelampe og stikkontakt. Elektrisk-/gassgrill er tillatt.

Kjøkken | Separat kjøkken
Stort kjøkken med plass til spisebord om ønskelig. Nytt Epoq kjøkken 2021. Videre er det hvitevarer som integrert platetopp, integrert stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl-/frys. Det er installert waterguard.

Baderom | Tatt i regi av brl. i 2005
Pent flislagt baderom fra 2005 med flislagte overflater på gulv og vegger. Baderommet er utstyrt med dusjkabinett med armatur, gulvstående toalett, servant med innredning og armatur, speilskap med belysning og opplegg til vaskemaskin. Det er to sluk i gulv. Hovedsluk under kabinettet og hjelpesluk under servanten.Det er gulvvarme og downlights på badet. Det er opplegg for vaskemaskin på badet.

Soverom | 2 flotte soverom
Videre byr leiligheten på to gode soverom. På begge soverommene er det plass til en dobbeltseng, tilhørende nattbord og gode garderobeløsninger. Hovedsoverommet har rikelig med plass i skyvedørsgarderobe og "garderobenisje"..

Oppvarming: Fyring via radiatorer som reguleres av borettslaget er inkludert leien.

Diverse info: Leietaker må følge borettslagets vedtekter og husordensregler. Leietaker tegner eget abonnement for strøm. Nåværende strømkostnader er på ca. 500-650kr pr mnd.

Internett og grunnpakke tv er levert av Telenor.

Oppsigelse:
Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.

Følgende møbler kan følge leien:
Sofa, spisebord med 4 stoler, sittegruppe ute med bord, dobbelt seng, enkeltseng, vaskemaskin, diverse kommode, og tv-bord.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode356456835
Sist endret10. juni 2024 21:45

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.