Bildegalleri

Rom i bofellesskap

Kart med kartnålROMSDALSGATA 7 A, 0556 Oslo
Månedsleie
8 900 kr
Depositum
25 500 kr

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
48 m² (BRA-i)
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
2
Etasje
2.
Leieperiode
01.08.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Fellesvaskeri
Rolig
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Hei!
Jeg ser et en roomie til leiligheten min på Løkka. Leiligheten ligger sentralt, mrd kort vei til matbutikker, cafeer, barer og kollektivtransport.
Rommet som leies ut er på ca 7,5 kvm, vendt mot hyggelig bakgård, og leies ut umøblert. Per nå er har leiligheten felles vaskekjeller, men mulig jeg setter inn en vaskemaskin i leiligheten også.

Jeg ser etter deg som er hyggelig og imøtekommende, og som liker å ha det helt vanlig ryddig og rent rundt seg. Kjønn spiller ingen rolle. Jeg håper på et sosialt kollektivt, men hvor det er rom for å kunne trekke seg tilbake når man ønsker det. Jeg fester ikke hver helg, men liker muligheten til å invitere venner over en gang i mellom. Enten for rolig middag, eller for noen glass vin.

Om meg:
Jeg heter Elise, er 26 år gammel og akkurat ferdigutdannet sykepleier. Jeg begynner i 100% på Lovisenberg sykehus i sommer. På fritiden drar jeg på trening eller er sammen med venner. Jeg er utadvendt og positiv, og anser meg selv som lett å bo med.

Send meg gjerne litt info om deg, og bare spør hvis du har flere spørsmål om meg eller leiligheten. Jeg tar selv over leiligheten i slutten av juli, så fysisk visning før den tid er litt vanskelig å få til. Bildene i annonsen er også fra nåværende eier, så leiligheten vil møbleres annerledes.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode356424997
Sist endret13. juni 2024 20:41

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.