Bildegalleri

Utleid

Rom for leie i verdens søteste 3-jenterskollektiv

Kart med kartnålWaldemar Thranes gate 55A, 0173 Oslo
Månedsleie
6 600 kr
Inkluderer
Bredbånd

Nøkkelinfo

Primærrom
17 m²
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
3
Etasje
4.
Leieperiode
01.07.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Sentralt

Beskrivelse

Hei, hei, hei.

Jeg skal flytte, og i den forbindelse får verdens beste kollektiv et ledig rom. Vi ser etter en jevnaldrende jente som kan ta over rommet fra 01.07.24.

Leiligheten er på ca. 100 m², og selve rommet er ca. 17 m². Leiligheten består av en gang, 3 soverom, stort kjøkken, stor balkong og bad med dusj og badekar. Leiligheten har ikke stue, men rommene er såpass store at man ikke har behov for det. Rommet kommer delvis møblert med 2 kommoder, bord og en bokhylle. Du kan kjøpe sengen av meg (ikke overmadrassen) om du ønsker det også!

I leiligheten finner du Sunniva (22) og Rihana (25). Begge er fulltidsstudenter, men jobber litt ved siden av. Begge er jordnære og liker å være i sitt eget selskap, men om du møter dem i fellesområdet er de sosiale og villige til å ta en hyggelig prat. Selve kollektivet er mer asosialt enn sosialt, men det er lav terskel for å ha folk på besøk. Kollektivet har en litt mer avslappet tilnærming; vi følger en vaskeliste, men det er ikke alltid slavisk, og det er heller ikke behov for det siden vi rydder og vasker etter oss ganske bra.

Leiligheten har mye sjarm, og man får sollys på balkongen fra kl. 10 til 16 på dagen. Her kan man virkelig nyte de fine sommerdagene. Om du er interessert, skriv gjerne en liten introduksjon om hvem du er og hva du driver med.

Visning blir holdt 09.06, når som helst på dagen, eller 12.06 etter kl. 16.00. Gi beskjed om hvilket klokkeslett og hvilken dag som passer best. Om det ikke passer, kan vi avtale en annen dag. <3

*Strøm kommer i tillegg, men internett er inkludert i leie. Ingen depositum.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode356251917
Sist endret13. juni 2024 09:44

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.