Bildegalleri

Utleid

Lys 3-roms toppleilighet med balkong og nydelig utsikt

Kart med kartnålUtsikten 12, 0196 Oslo
Månedsleie
16 000 kr
Depositum
48 000 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
54 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
3.
Leieperiode
01.06.2024
Energimerking
G - Rød

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Fellesvaskeri
Parkett
Peis/Ildsted
Sentralt
Utsikt
Turterreng

Beskrivelse

Toppleilighet på 54 kvm i 3. etasje i en mindre bygård på Ekeberg (Adresse Utsikten 12). Leiligheten befinner seg høyt i terrenget og har en flott panoramautsikt ut over byen.

Entré: Hengemuligheter for jakker og callinganlegg. Nytt gulv.

Kjøkken: Kompakt kjøkken med hvite fronter, rikelig med skapplass, stekeovn, helt nytt kjøleskap og oppvaskmaskin. Gulvet er helt nytt.

Bad: Fliser med varmekabler, badekar/dusj og mulighet for vaskemaskin.

Stue: Moderne vedovn som gir rikelig med varme, panelovn, utgang til veranda. Gulvet er nytt.

Soverom (2 stk.): Skråtak med synlige bjelker. Skyvedørsgarderobe i den ene soverommet

Balkong: 10 kvm flislagt balkong med flott utsikt

Fasiliteter:
Med leiligheten medfølger bod i kjeller på ca. 6 kvm. Leiligheten har opplegg for fiber fra HomeNet og leietaker må selv tegne abonnement (ikke inkludert i leien). Det er tilgang til felles vaskeri i kjelleren med eget tørkerom. Strøm er ikke inkludert og leietaker må selv tegne strømavtale. Gården ble i sin helhet etterisolert i 2023, så energikarakter er nok bedre enn oppgitt. Leiligheten er ikke-røyk og eventuelle husdyr må godkjennes av styret i sameiet.

Nærområdet:
Kort avstand til Gamlebyen, Vålerenga og Bjørvika hvor man finner rikelig med butikker og serveringsmuligheter. Dagligvarebutikker ligger henholdsvis 500 m (Nærbutikken) og 600 m (Bunnpris) fra inngangsdøren.
Det er turmuligheter i umiddelbar nærhet med inngang til Ekebergskogen ca. 200 meter fra utgangsdøren. Gangavstand er det også til Ekeberg skulpturpark, Ekebergsletta og Middelalderparken.

Adkomst:
Bussholdeplass rett utenfor (nr. 34 & 74) og det tar ca. 7 minutter til Bjørvika/Oslo. Gateparkering etter gjeldende bestemmelser (beboerparkering).

Leietaker bør ha fast inntekt og må kunne kommunisere på enten norsk eller engelsk. Det kreves et depositum på 3 mnd. leie (48 000 kr) og ved kontraktsinngåelse forfaller første månedsleie. Husleie forfaller videre den 1. i hver måned.

Leiligheten har akkurat fått nytt gulv og er ledig omgående. Leietakere som kan flytte raskt inn vil bli prioritert. Leiekontrakten er standard tidsubestemt med 3 mnd. gjensidig oppsigelsestid.

Er du interessert? Send en epost med litt informasjon om deg selv - yrke, jobb, aktuelt innflyttingstidspunkt, livssituasjon (antall som skal bo der), alder og eventuelle hobbyer, så tar vi kontakt.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode355618245
Sist endret06. juni 2024 17:43

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.