Bildegalleri

ROMSLIG 2-ROMS M/ TERRASSE OG GARASJEPLASS NÆR LINDEBERG SENTER, T-BANE, BUSS, LEKEPLASS OG BARNEHAGER/SKOLER

Kart med kartnålJERIKOVEIEN 67, 1067 Oslo
Månedsleie
16 900 kr
Depositum
50 700 kr

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
37 m² (BRA-i)
Balkong/Terrasse
8 m² (TBA)
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
2.
Leieperiode
15.08.2024 - 15.08.2027
Bruttoareal
41 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Ingen gjenboere
Kabel-TV
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse

LEILIGHETEN Lys og tiltalende 2-roms leilighet med stor solrik balkong og garasje i sentrale omgivelser nær alle fasiliteter. Leiligheten har en gjennomgående god standard. Alt er innredet i lyse farger, som gir en stemning av harmoni og ro, som får de fleste til å føle seg hjemme. Leiligheten er gjennomgående og har gode lysflater, samt en fin planløsning og romfølelse. Det er heis direkte fra leiligheten til oppvarmet garasje via felles oppgang.
Leiligheten inneholder: entre, bad/wc, soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong på ca. 8 kvm. Leiligheten disponerer i tillegg en egen bod på ca. 5 kvm. i tilknytning til inngangspartiet og en egen garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg under bygningen.
Garasjeplass er inkludert.

BELIGGENHET OG BOMILJØ Ønsker du å bo i fredelige, grønne omgivelser og samtidig sentralt? Da er denne boligen et godt valg! Leiligheten ligger på Øvre Lindeberg i et etablert boligområde bestående av terrasseblokker, rekkehus og eneboligbebyggelse. Lindeberg ligger på grensen til Østmarka og inviterer til et rikt tur- og friluftsliv med flotte turstier, lysløyper, bade- og fiskevann i umiddelbar nærhet. Samtidig er det under 1 minutts gange til Rimi butikk og Europris ved innkjøringen til sameiet og ca. 5 minutter gange til Lindeberg senter med bl.a. matbutikk, søndagsåpen grønnsakshandel, frisør, apotek, lege og tannlege, samt t-bane forbindelse.

T-banen har mange avganger i timen og reisetid til sentrum er ca. 18 minutter. Når det gjelder buss har man valget mellom buss nr. 79 mellom Grorud og Skullerud/Holmlia og buss nr. 25 mellom Lørenskog stasjon og Majorstua. Nærmeste holdeplass ligger i Jerikoveien, kun 1 minutt gange fra boligen. Fra Karihaugveien, ca. 3 minutters gange fra boligen, går buss nr. 401 og 411 mellom Oslo Bussterminal og Skedsmokorset/Lillestrøm, samt flybuss og ekspressbusser. I tillegg går det nattbuss fra Oslo sentrum til Lindeberg.

Nærmeste treningssenter er Actic på Furuset, Sats på Hellerud og Lørenskog, samt Elixia på Kalbakken. Ikea ligger kun en kort spasertur unna og det er et stort utvalg av kjøpesentre i området som på Furuset, Lørenskog, Tveita og Alnabru, samt kort vei til Oslo sentrum med alt hva et rikt byliv kan tilby.

Boligen ligger ca. 10 km. nordøst for Oslo sentrum og har svært enkel adkomst til E6 med kun ca. 10 minutters reisetid med bil til Oslo sentrum og ca. 30 minutters reisetid til Gardermoen.

ADKOMST
Med T-bane:
Benytt linje 1 eller 2 til Lindeberg stasjon. Ved utgangen fra T-banen, ta til venstre ut av Lindeberg senter. Følg så gangvei rett frem forbi Jeriko skole og Jerikoveien 67 ligger som siste bygning på venstre side før undergangen.

Med bil fra Oslo sentrum:
Følg E6 til avkjøring mot Lindeberg Øvre og ta til høyre i første rundkjøring inn Jerikoveien. Kjør forbi første avkjøring til Kløfterhagen og ta så neste vei til venstre inn til sameiet. Gjesteparkering på venstre side i direkte tilknytning til sameiet.

PARKERING Det medfølger en egen garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg under bygningen. Det er heis fra felles oppgang ned til garasjen og montert videoovervåkning. Automatisk portåpner vil medfølge. Det er anledning til å leie ekstra plass av beboere som ikke benytter sin garasje. Det er avsatt 7 plasser til gjesteparkering i tilknytning til inngangspartiet og mulighet for gateparkering i Kløfterhagen.

VISNING
Ta kontakt for avtale om visning, spørsmål eller nærmere informasjon.

VIKTIG!
Kun depositumskonto aksepteres (ikke NAV garanti eller andre garantier).

Visning

Visning etter avtale.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode355606180
Sist endret05. juni 2024 17:41

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.