Bildegalleri

Helt ny 2 roms leilighet sentralt på Leangen leies ut

Kart med kartnålSpiltauet 9, 7047 Trondheim
Månedsleie
15 500 kr
Depositum
46 500 kr
Inkluderer
Kabeltv, bredbånd

Nøkkelinfo

Primærrom
40 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
4.
Leieperiode
01.07.2024
Energimerking
B

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Heis
Ingen gjenboere
Kabel-TV
Livsløpsstandard
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Utsikt
Turterreng

Beskrivelse

Moderne 2-roms leilighet til leie på Leangen – Perfekt beliggenhet for studenter og andre

Beskrivelse:
Velkommen til denne flotte 2-roms leiligheten på Leangen! Denne moderne leiligheten er perfekt for de som ønsker en kombinasjon av komfort og bekvemmelighet.

Romslig og lys leilighet: Leiligheten har et åpent kjøkken- og stueområde, ett soverom, et moderne bad og en balkong med flott utsikt.

Kort vei til studiesteder: Praktisk beliggenhet for studenter med kort avstand til NTNU Gløshaugen, BI, Dronning Mauds Minne og Handelshøyskolen.

Utmerkede kollektivmuligheter: Gode bussforbindelser med hyppige avganger til Trondheim sentrum, NTNU og andre studiesteder. Leangen togstasjon ligger også i nærheten, noe som gir deg enkel tilgang til togforbindelser.

Nærhet til naturen: Ikke langt fra boligen går Ladestien som strekker seg ca. 8 km fra Ladehammerkaia til Hansbakkstranda. Her finner du fantastisk turterreng på sommerstid. Stien er velegnet for alle aldersgrupper og kan også fint benyttes på vinterstid.
Langs Ladestien ligger også restauranten Ladekaia, Sponhuset og Flipper hvor du kan nyte et bedre måltid samt noe godt å drikke til mens du nyter den flotte sjøutsikten. Kjente og attraktive badestrender finner du i Korsvika, Ringvebukta, Djupvika og Grilstadstranda.

Rikt kulturliv: Opplev Trondheim på sitt beste med nærhet til kulturtilbud som kino, teater og konsertscener. Flere spisesteder, kaféer og butikker i nærområdet gjør dette til et attraktivt sted å bo.

Gode servicetilbud: Kort vei til dagligvarebutikker, kjøpesenteret Sirkus Shopping og andre nødvendige fasiliteter.

Fasiliteter: Balkong, oppvaskmaskin, bod, bredbåndstilkobling, kabeltv.

Leietakere vil få tilgang til egen app som gjelder for borettslaget. her har de tilrettelagt for at et gjesterom og fellesrom kan leies hvis dere har behov for ekstra rom i kortere perioder. Elbil og elsykkel kan også leies herfra.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode355586072
Sist endret11. juni 2024 16:53

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.