Bildegalleri

Utleid

Koselig kjellerleilighet på Vear

Kart med kartnålVEARVEIEN 11, 3173 Vear
Månedsleie
7 500 kr
Depositum
20 000 kr
Inkluderer
Parkering

Nøkkelinfo

Primærrom
45 m²
Bruksareal
52 m²
Boligtype
Hybel
Soverom
1
Leieperiode
01.07.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Ingen gjenboere
Rolig
Turterreng

Beskrivelse

Koselig kjellerleilighet sentralt på Vear leies ut. Huset ligger rolig plassert inn i en privat blindvei og kjelleren har egen inngang på baksiden av huset. Flere av rommene er nylig oppgradert, og særlig kjøkkenet gir et moderne inntrykk. Du finner også et romslig bad med anlegg for vaskemaskin, et soverom, en stue og en gang/vindfang til yttertøy.

Utenfor har du to plattinger til disposisjon med grønn plen rundt på alle kanter. Egen biloppstillingsplass med god plass til en bil, og mulig plass til 2 biler. Du har også en utebod til disposisjon, samt et lite kott inne.

Kjøkkenet er utstyrt med kombiskap kjøl/frys, komfyr m/ovn og oppvaskmaskin. Gangen er delmøblert med et garderobeskap, knagger og skohylle. På soverommet er det et klesskap.
Mulighet også for å bruke andre hyller, salongbord e.l. etter avtale ved innflytting.

Huset ligger på en stor, litt bortgjemt og frodig tomt. Det er en rekke planter, frukttrær og fine vekster i hagen. Om du har grønne fingre skal du få plass til dyrking.

I huset over bor det en hyggelig småbarnsfamilie. Vi er positivt innstilt, glad i å samarbeide med folk, og ønsker at du som bor i kjelleren vår skal trives. Vi er opptatt av god kommunikasjon, og stiller opp og fikser ting om det skulle være noe fort. Vi har lydisolert taket i kjelleren for å dempe lyden av barneføtter og leker, men noe kommer du til å høre likevel.

Fordi vi er en småbarnsfamilie ønsker vi rolige og vennlige leietakere. Om du liker høy musikk og fest hjemme i helgene er ikke dette stedet for deg. Vanlig lyd, oppførsel og besøk er selvfølgelig greit.

Kontakt oss på tlf, sms eller med finn-melding for å avtale visning, så ser vi om det er match :)

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode355211520
Sist endret14. juni 2024 05:32

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.