Bildegalleri

Utleid

Landlig fritidseiendom for langtidsutleie

Kart med kartnålBrekkveien 2765, 7370 Brekkebygd
Månedsleie
5 500 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
125 m²
Boligtype
Enebolig
Soverom
5
Etasje
2.
Leieperiode
01.06.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Barnevennlig
Peis/Ildsted
Rolig
Utsikt
Turterreng

Beskrivelse

Landlig fritidseiendom for langtidsleie.

En vakker fritidseiendom med historie gjennom mange generasjoner er nå tilgjengelig for langtidsleie.

Er du ute etter en rolig eiendom, hvor du virkelig kan koble ut og finne hvilepulsen? Ved foten av de spektakulære Vigelfjella i Røros kommune ligger en fredelig eiendom ute til langtidsleie. Botnvollen er et nedlagt småbruk bestående av vinterstue, sommerstue, fjøs, smie og mathus. Eiendommen har gått gjennom flere generasjoner, og har derfor mye historie i veggene og områdene rundt. Riksvei 31 er omtrent én kilometer fra husveggene, noe som plasserer småbruket både tilgjengelig, men også midt i rolige, og naturskjønne omgivelser.

Informasjon om eiendommen:
Det er vinterstua som er ute for leie, og består av to etasjer. Husets opprinnelse har mange år på baken, men den opprinnelige tømmerkassen ble påbygd i 1950-årene. Huset har stue, kjøkken, bad og kammers i første etasje, samt en andreetasje med hele fire soverom med rikelige sengeplasser.

Det er innlagt vann og strøm på eiendommen, samt bilvei helt frem på barmarksføre. På
vinterstid er veien normalt stengt, men her er det muligheter for å bestille brøyting. Det er ingen annen fast bebyggelse i synlig nærhet, men noen andre fritidseiendommer i området rundt.

Informasjon om området: Dette er eldorado for deg som er glad i friluftsliv! Det er et unikt utgangspunkt for turer, sommer som vinter. Kommunens høyeste fjell, Storvigelen (1562 moh), kan nås på en dags gange fra eiendommen for den som er fjellvant, og rask til bens. De lavere toppene i det samme fjellkomplekset, er også oppnåelig for barn, eller den som ikke er så fjellvant. Etter omtrent 5 kilometer og 500 høydemeter fra ytterdøra, kan man stå på toppen av Vigelpiken (1362 moh).

Skogen rundt eiendommen har et ytende dyreliv, som kan ses gjennom stuevinduet. Et vakkert fjellvann med både røye og ørret ligger bare noen minutter fra eiendommen, og
kan benyttes for den som har fiskekort.

Eiendommen ligger i Brekken, som er lokalisert midt mellom Bergstaden Røros og
Fünesdalen i Sverige. På Røros kan man vandre i den historiske bergstaden og oppleve et
rikt kulturliv. Mot de svenske skoger finnes rikelige alpinmuligheter, golf og grensehandel. Begge lokasjoner er kun 30 minutter kjøring unna.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode355128803
Sist endret14. juni 2024 07:57

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.