Bildegalleri

3 ledige rom i studentkollektiv sentralt ved Nygårdsparken

Kart med kartnålFOSSWINCKELS GATE 54, 5008 Bergen
Månedsleie
5 900 kr
Inkluderer
Internett er inkludert i leien. Strøm deles på leietakerne (har på det meste vært kun 500 kr per hode). Alt av hvitevarer og sofagruppen følger med. Vaskemaskin (kombinert vask og tørk) befinner seg i en vaskekjeller i bygget.

Nøkkelinfo

Primærrom
10 m²
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
4
Etasje
3.
Leieperiode
01.08.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Bredbåndstilknytning
Fellesvaskeri
Sentralt
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Vårt kjære og "legendariske" kollektiv søker arvtakere, etter at tre av guttene av diverse naturlige årsaker (utveksling, flytte med kjæresten, studere i ny by) setter kursen i nye retninger. Det er altså hele 3 rom som i skrivende stund er ledige!

Vedkommende som blir boende ønsker innflytter(e) som er omgjengelige og strukturerte, som ønsker å bli en aktiv del av kollektivet og bringe det gode samholdet videre. Jeg har bodd i Bergen siden 2019, og har trivdes så godt i kollektivet at jeg nå går inn i mitt 4. år som leietaker her. Det kan være en fordel ved at jeg kjenner leiligheten, naboer og området svært godt.

Jeg er en 24 år gammel gutt fra Fredrikstad som starter på mitt 5. år på master i sosial- og kognitiv psykologi på UIB, og skal dermed bruke det neste studieåret på å skrive masteroppgave. I tillegg jobber jeg i overkant av 30% ved siden av studiene, og har en rekke diverse verv. Poenget er at jeg er ganske hektisk i hverdagen, men samtidig verdsettes det sosiale høyt (spesielt på kveldstid og i helger). For eksempel er jeg glad i en casual kveld med fotballmatch i stua, spillkveld, fjelltur eller festlige begivenheter i blant i helgene;)

Internett er inkludert i leien. Strøm deles på leietakerne (har på det meste vært kun 500 kr per hode). Alt av hvitevarer og sofagruppen følger med. Vaskemaskin (kombinert vask og tørk) befinner seg i en vaskekjeller i bygget.

Det er altså ønskelig med personer som er omgjengelige, høflige og strukturerte, som samtidig ønsker å finne på sosiale aktiviteter og være med å bidra til at dette blir et givende og minnerikt år for alle i kollektivet (positivitet, entusiasme og godt humør verdsettes høyt!:D).

Leieperioden er fra 01.08.2024.

Vedkommende verdsetter kjemi og det å gå overens høyt, og tar dermed gjerne et fysisk møte eller videosamtale, for å se om det kan passe å bo sammen.

Da gjenstår det bare å søke da! Jeg håper å høre fra deg;)

Ta kontakt her eller på 90521201 for interesse eller eventuelle spørsmål:)

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode355128082
Sist endret31. mai 2024 11:52

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.