Bildegalleri

NYDALEN - Lekker og romslig 4-roms selveier i 5.etg | 2 balkonger, heis og garasje

Kart med kartnålFERNANDA NISSENS GATE 6B, 0484 Oslo
Månedsleie
28 500 kr
Inkluderer
Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.

Nøkkelinfo

Primærrom
82 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Etasje
5.
Leieperiode
10.08.2024 - 10.08.2025
Energimerking
B

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kabel-TV
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Beliggenhet
Velkommen til Fernanda Nissens Gate 6B!

Dette er en attraktiv og sentral beliggenhet i det populære Nydalen-området. Området er pent opparbeidet med grøntarealer og lekeplasser. Bydelen er en fin blanding av næringsliv, offentlige kontorer, studentboliger og privatboliger. En rekke IT-bedrifter og mediebedrifter har sine kontorer her, i tillegg til flere kulturinstitusjoner og Handelshøyskolen BI. Dagligvarebutikker, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager er innen kort rekkevidde. Nærmeste bussholdeplass er Kristoffer Aamots gate. Linje 37 for buss er kort avstand unna og kjører døgnet rundt, samt at t-banestasjonene fra Nydalen og Storo er lett tilgjengelig.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Mega, Meny og Kiwi, og for et større utvalg av butikker og tjenester ligger Storo senter i umiddelbar nærhet. Storo senter er et av Oslos største kjøpesentre med et rikt utvalg av butikker, serveringssteder, treningssenter og den nye ODEON Kino.

I Nydalen finner du en rekke restauranter, kafeer og lunsjsteder, som Jewel of India, Nydalen Bryggeri og Spiseri, Mega Sushi, Eb Sushi, Bar Polar og Xeast Kitchen Bar. For den treningsglade finnes SATS Storo og Nydalen, Fitness 24/7 og Sandaker Treningssenter.

Like utenfor leiligheten renner Akerselva, som byr på hyggelige turmuligheter. Man kan gå langs elven til Maridalsvannet og Nordmarka via Nydalen, eller følge elven ned til Nydalsdammen, som er et populært badested på solfylte dager. Brekkedammen ved Frysja er også en flott opparbeidet badeplass med Oslos reneste badevann. Voldsløkka er et nærliggende friområde med flere fotballbaner, ballbinge, sandvolleyballbaner, tennisbaner, turstier og bandy-/isbaner om vinteren. Nærområdet har flere av byens flotteste parker som Vøyenparken, Iladalen Park, Myraløkka, Torshovparken, Torshovdalen, Birkelunden og Sofienbergparken.

Innhold
Flott 4-roms leilighet i 5. etasje med to balkonger.

Kort fortalt:
• Populær beliggenhet
• 3 soverom
• 2 balkonger
• 1 bad
• Nybygg fra 2015
• Varmtvann, oppvarming, internett og kabel-TV inkludert i leieprisen
• Garasjeplass
• Hovedsoverom med utgang til balkong
• Stort fellesområde med downlights i stuen

Eiendommens rom

Indre rom:
Leiligheten inneholder: Entre, stue, kjøkken, bad, 3 soverom og innvendig bod.

Ytre rom:
To balkonger, bod i kjeller og garasjeplass.

Standard
Entre:
Lys og trivelig entre med plass til oppheng av klær og sko. Tilknyttet callinganlegg. Gulv: Parkett. Vegg: Malt.

Kjøkken:
Delvis åpen kjøkkenløsning mot stuen. Kjøkkenet har en tidløs og moderne innredning med spotter under overskap, fliser over benk og integrerte hvitevarer samt frittstående kjøl/frys. Gulv: Parkett. Vegg: Malt. Belysning: Taklampe.

Stue:
Lys og innbydende stue med møbler og spisegruppe. Stuen er innredet med store vindusflater som gir gode lysforhold. Fra stuen er det utgang til en av de to balkongene med flott utsikt.

Bad:
Pent flislagt bad med varmekabler. Baderommet er av god størrelse og er innredet med vegghengt toalett, servant med underskap og dusjhjørne med innfellbare glassdører og regnfallsdusj. Vaskemaskin medfølger. Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Belysning: Downlights.

Soverom 1:
Hovedsoverommet fremstår som lyst og romslig. Soverommet er innredet med dobbeltseng og garderobeløsning. Fra soverommet er det utgang til den andre balkongen. Gulv: Parkett. Vegg: Malt. Belysning: Taklampe.

Soverom 2:
Romslig og lyst soverom med seng og garderobeskap. Gulv: Parkett. Vegg: Malt. Belysning: Taklampe.

Soverom 3:
Romslig og lyst soverom med seng og garderobeskap. Gulv: Parkett. Vegg: Malt. Belysning: Taklampe.

Bod:
Innvendig bod i leiligheten og bod i kjeller.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert i henhold til inventarliste (forespørres ved henvendelse). Frittstående hvitevarer: kombiskap, vaskemaskin. Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr. Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, to balkonger, opplegg internett, ikke-røyk, sentralt, utsikt, barnevennlig, rolig, moderne, parkett, turterreng, opplegg for kabel-TV, opplegg for internett. Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Garasjeplass i parkeringskjeller kan medfølger

Energimerking
Boligen har energikarakter B. Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 28 500 pr. måned. Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering kan følge med.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 10.08.2024, ved ønsket tidligere overtakelse kan vi være fleksible.
Leietid: 10.08.2024 - 10.08.2027

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter. Leieforholdet har en bindingstid frem til 05.08.2025, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 05.11.2025. Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 05.08.2025 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Visning
Send melding via finn om din deg selv og evt din familie/andre som skal bo i leiligheten. Kort om jobb / studiesituasjon.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode354841090
Sist endret22. juni 2024 09:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.