Bildegalleri

Utleid

LINDEBERG: En lys og stor 4R med sentral beliggenhet på Lindeberg|Delvis møblert| Balkong | Ledig fra Juli

Kart med kartnålLindeberglia6, 1069 Oslo
Månedsleie
20 000 kr
Depositum
60 000 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
80 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
4
Etasje
1.
Leieperiode
01.07.2024 - 31.07.2027

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Fellesvaskeri
Garasje/P-plass
Kabel-TV
Moderne
Parkett
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Boligen ligger i et etablert boligområde på Lindeberg. Kort vei til IKEA og Lindeberg nærsenter hvor du finner blant annet dagligvarebutikk, grønnsakshandel, frisør, apotek, lege og tannlege. På senteret er det også et svært godt kollektivtilbud, med flere buss- og t-banelinjer. Området Lindeberg ligger tett inntil Østmarka med gode turmuligheter. Sameiets område er meget barnevennlig med lite trafikk og store grøntarealer. Det finnes også en praktisk nærbutikk rett ved boligen. Sameiet har nylig satt opp nye lekeplasser og en ny ballbinge. På Lindeberg finnes det totalt 7 barnehager, og det er kort vei til både Jeriko, Skjønhaug barneskole samt Lindeberg barne- og ungdomskole. Sistnevnte ble totalrehabilitert i 2010.
I tillegg har man et mangfold av fritidsaktiviteter i nærområdet som bl.a. skitrekk i Jerikobakken med tilhørende akebakker, Lindeberg sportsklubb med kunstgressbane, Nordre Lindeberg besøksgård med dyr og åpen café, nytt stort ridesenter ved Alna, Furuset idrettsanlegg med fotballbaner og tennisbane, svømmehall på Furuset og Furuset Forum med is- og håndballhall. Nærmeste treningssenter er Bare Trening på Haugerud, Sats på Hellerud, Actic på Furuset og Elixia på Kalbakken.

Treningssenter - fresh fitness på lindeberg ved europris

Offentlig transport:
T-Bane: Ta linje 1 eller 2 til Lindeberg stasjon, og gå til høyre ut av stasjonsbygget og senterområdet. Det går gangvei bort til Lindeberglia fra parkeringsområdet nedenfor senteret.

Buss: Ta buss nummer 25 eller 79 til Lindeberg T, og følg gangveien mellom og til venstre nedenfor parkeringsplassene.

Bil: Fra Oslo sentrum tar du av mot Lindeberg nedre. Kjør rett frem i rundkjøringen, og deretter første vei til venstre. Følg Tevlingveien nedover bakken, og ta etter hvert til høyre inn Lindeberglia. Veien rundt bebyggelsen er enveiskjørt, så ta til høyre opp på baksiden av blokkene, og fortsett over bakketoppen.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode354770876
Sist endret13. juni 2024 17:19

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.