Bildegalleri

Utleid

Ledig rom i voksent og moderne kollektiv på Ensjø for deg mellom 27-35 (Ledig pr 12.06.24)

Kart med kartnålSigurd Hoels vei 15, 0655 Oslo
Månedsleie
7 167 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
72 m²
Bruksareal
76 m²
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
3
Etasje
2.
Leieperiode
01.07.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Balkong/Terrasse
Heis
Parkett
Rolig
Sentralt

Beskrivelse

Hei!

Vi leter etter en ny person til å flytte inn i kollektivet vårt.
De som bor her fra før er Ida (32) som jobber som konsulent og Morten (27) som fullfører mastergraden sin i november.

Vi er et rolig og voksent kollektiv som ser etter deg som er ryddig og omgjengelig, samtidig som du respekterer andres privatliv. Det hender vi setter oss ned og slår av en prat i fellesarealene, ellers lever vi våre beste liv på hver vår kant. Da vi kommer hjem liker vi derfor at det er en stille og rolig atmosfære man har mulighet til å trekke seg tilbake. Leiligheten er godt lydisolert i ytterveggene, men innad i leiligheten er lyden relativt bærende. Vi ser derfor etter en person med samme døgnrytme som oss (typ 8-16 jobb), og som er ferdig med dunk dunk party-livet, eller liker å spille musikk på full guffe.
Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over? Da vil vi gjerne høre fra deg.
Send en melding her på Finn og fortell litt om deg selv så avtaler vi visning fortløpende 😊

LEILIGHETEN

Leiligheten vår er på 72 kvadrat og er av nyere standard (2018) med god planløsning med stor åpen stue + kjøkken. Alt utenom rommet som leies ut er møblert. Den befinner seg i et veldig koselig og rolig område hvor det i hovedsak bor mest unge par og familier. Ligger svært sentralt og kort avstand til nesten alt av fasiliteter (se mer under "Beliggenhet").

LEIEFORHOLD

Leiligheten leies gjennom Utleiemegleren, som er veldig ryddig. Ved inngåelse av kontrakt vil en person (Morten) stå som hovedleietaker. Nytt depositum må ordnes ved et nytt leieforhold. Tidligere har vi brukt en (ikke-refunderbar) depositumsgaranti fra Söderberg & Partners, noe vi tenker å fortsette med. Depositumsgarantien vil være på 11 % av 4 måneders leie, noe som utgjør 3.154 kr pr leietaker. Kontraktslengden er 9 måneder + 3 måneders oppsigelse. Alle leietakere må gjennom en kredittsjekk og godkjennes av Utleiemegleren/Eier.

Innflytting er 1. juli.
Internett, vann og oppvarming er inkludert. Hvitevarer er også inkludert. Strøm ligger på ca 230kr i måneden pr leietaker i snitt. En gang i kvartalet justeres varmtvannskostnadene som ellers er dekket i leien og leietakerne betaler for eventuelt overforbruk av vann.
Soverom 3 har et klesskap som nåværende leietaker har hatt stående i gangen. Ellers er det umøblert.

EIENDOM

Adresse: SIGURD HOELS VEI 15, 0665 OSLO
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 72 kvm
Antall rom: 3 soverom, stue + kjøkken, gang, bad, bod

Verdt å merke seg:
- 4-roms leilighet fra 2018
- Sentralvarme og varmtvann er inkludert a-konto
- Balkong på ca 11 kvm.
- Innvendig bod på ca 4 kvm.
- Sykkelparkering

HUSLEIE

ca 7400 pr. pers pr. måned. Vi har eget abonnement for strøm, ca. 600-700 mnd som fordeles likt. Leien for rommet blir på 7167 + strøm

BELIGGENHET

Ensjø er en bydel under stor utvikling og er blitt et attraktivt bosted for mennesker i alle aldre. Sigurd Hoels vei 15 som ligger sentralt plassert i fantastiske Tiedemannsbyen er 2 minutter gangavstand til Ensjø Torg, et kollektivknutepunkt som tilbyr både buss og t-bane med svært kort tid til sentrum (10min).
Du finner nesten alt du måtte trenge innen gåavstand. Dagligvarehandel kan gjøres ved Rema 1000, Europris, Kiwi eller Spar. På Ensjø Torg finner du også apotek, bakerier og frisørsalonger. I tillegg ligger SATS Kampen ca 10 minutters gange unna og Fresh Fitness ligger rett ved Ensjø T.

*Forbehold om feil i annonsen

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode354631844
Sist endret16. juni 2024 12:21

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.