Bildegalleri

Utleid

Rom ledig i jentekollektiv

Kart med kartnålHagegata 50, 0653 Oslo
Månedsleie
8 500 kr
Depositum
25 500 kr
Inkluderer
Strøm og internett

Nøkkelinfo

Primærrom
15 m²
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
1
Etasje
3.
Leieperiode
01.06.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Rolig
Sentralt
Turterreng

Beskrivelse

I jentekollektivet blir det nå ledig et rom på ca 15 m2 i en utrolig hyggelig leilighet på Kampen/Tøyen. Rommet er lyst og stort. Det er god plass til det du måtte trenge. Per dags dato er rommet innredet med 160 cm bred dobbeltseng, pult og bokhyller, klesskap, oppheng for klær og stor hylle. Det er hengt opp nye og praktiske lystette rullegardiner. Det er nye vinduer som er lydisolerte og vender ut mot bakgården, med idyllisk utsikt mot trehusbebyggelsen på Kampen.

Fint kjøkken med oppvaskmaskin, fresht bad med rainfall dusj og vaskemaskin, stor kjellerbod, trappebod og bakgård med sykkelparkering.
Hele gården er pusset opp med ny fasade, oppgang, portrom og nydelig bakgård.
Vegg- og takflate på rommet har stedvis slitasje etter tidligere plasserte møbler og bruksmerker. Tak og veggflater er mulig å male, dersom dette avtales med huseier.

Ligger sentralt til på nedre Kampen med kort gangavstand til Tøyen med godt kollektivtilbud. Passer perfekt for den som liker å være i nærheten av alt. Her finner du kaféer, barer, butikker og torg i nærheten! Kan anbefale Farine, Håndbakt og Postkontoret - alle med ca. 3 minutters gange.

Vi ønsker en rolig og ansvarlig leietaker med ordnet økonomi. Ved kontakt, fortell litt om deg selv og hva du gjør. Det bor to hyggelige jenter i kollektivet i dag som ønsker en i samme aldersgruppe.

Beboerne som blir igjen:
Baseba, 25 år. Studerer Engelsk litteratur og kulturhistorie.
Silje, 26 år. Jobber i Bane Nor

Husleien er på 8500kr, inkludert strøm og internett. Det er ønskelig å finne noen som kan ta over rommet mellom 1. juni og 1. juli

Rommet er i utgangspunktet umøblert, men jeg håper å finne noen som ønsker å ta over møblene som allerede er der. Følgende møbler vil bli igjen:
- Pult og bokhyller fra Ikea.
- Oppheng til klær fra Ikea, inkl opphengt skuffesystem.
- Ikea Ivar kommode.
- Hylle i OSB.
- Seng 160 kjøpt i desember. Selges til 2000,-

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode354243182
Sist endret15. juni 2024 19:21

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.