Bildegalleri

Utleid

Ett rom ledig i veldig fin, stor 4-roms leilighet med balkong sentralt på Grønland

Kart med kartnålBreigata 3, 0187 Oslo
Månedsleie
6 900 kr
Inkluderer
Internett

Nøkkelinfo

Primærrom
7 m²
Bruksareal
80 m²
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
3
Etasje
3.
Leieperiode
01.07.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Heis
Sentralt

Beskrivelse

Vi er på leting etter vår nye medbeboer, da vi har ett rom ledig fra 1. Juli.

Leien for rommet som er ledig er på 6900kr + Strøm. Leiligheten er utrolig godt isolert, så strømregningen per person har ligget ca helt fast på 250-300kr/mnd de siste årene (da også på vinteren). Internett og andre kostnader er inkludert i leien.

Rommet som leies ut er på ca 7kvm og leies i utgangspunktet ut umøblert. Derimot kan sengen på 120x200 kjøpes ganske rimelig og kommoden (som kan foldes ut til et skrivebord) blir sannsynligvis stående igjen, men kan fjernes om det er ønskelig. Det tilhører også et stort klesskap som står i gangen utenfor, slik at det blir ekstra plass på rommet :)

Her kommer litt info om leiligheten.
Det er en stor og velholdt leilighet på hele 80kvm som ligger veldig sentralt på Grønland, med ca 1-2 minutters gange til Grønland Torg, T-banen, og til Hausmann's Bru bussholdeplass. Ellers er det bare en kort gåtur for å komme seg til Oslo sentrum, Jernbanetorget eller Grünerløkka.

Innvendig har leiligheten et veldig fint kjøkken, med oppvaskmaskin, steketopp med induksjon, to store kombikjøleskap og massevis av skapplass. Videre er det et stort spisebord med 6+ sitteplasser, slik at det fint går an å invitere gjester på middagsbesøk :) I tillegg har vi det meste av annet man har behov for på et kjøkken.

I stuen har vi fått på plass en ny stor sofa, med et fint stuebord, og en stor veggmontert TV med tilhørende soundbar, perfekt for filmkvelder, musikk eller bare for å slappe av.

Badet er flislagt med varmekabler og fremstår som lyst og fint, og også overraskende stort. I tillegg har det en helt ny vaskemaskin, mye skapplass og har fremdeles god plass til annet møblement og planter.

Leiligheten har en skjermet balkong med utsikt ut over en veldig fin og nyoppusset bakgård som vi også har tilgang til å bruke.

Entréen/gangen er stor og innbydende, med skohyller, flere knagger til klær.

Videre har leiligheten en utvendig bod på balkongen, og en stor loftsbod hvor det er mulig å lagre ski, kofferter og lignende. Det er i tillegg en sykkelbod rett innenfor inngangsdøren til bygget.

-----------

Så, litt kort info om oss som bor her nå, vi er to venner Jack (32) som jobber som systemutvikler og Mikkel (28) som jobber som IT konsulent. Vi deler interesse for trening, matlaging, turer og sosialisering, sammen med typiske nerde-interesser som film og gaming.

Kollektivmessig prøver vi å få leiligheten til å føles som et hjem, og synes begge to at det er viktig å ha det ryddig, rent og ordentlig rundt oss. I tillegg liker vi å finne på ting sammen, som å lage felles middager, se på film sammen eller å holde felles feiringer. Men det er også helt greit å trekke seg litt tilbake når man har et ønske eller behov for det.

Send gjerne på en melding med informasjon om deg selv om du er interessert i å bo sammen med oss :)

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode354192321
Sist endret10. juni 2024 17:28

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.