Bildegalleri

Skui - Fantastisk villa med landlig beliggenhet

Kart med kartnålJOMARVEIEN 34, 1340 Skui
Månedsleie
49 500 kr
Depositum
148 500 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
400 m²
Boligtype
Enebolig
Soverom
6
Leieperiode
02.07.2024
Dyrehold tillatt
Ja
Energimerking
F - Oransje

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Alarm
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Ingen gjenboere
Lademulighet
Moderne
Peis/Ildsted
Rolig
Utsikt
Turterreng

Beskrivelse

Beliggenhet

Boligen er attraktivt beliggende på Skui i naturskjønne og barnevennlige omgivelser, med nærhet til skog og turområder. Boligen ligger på en høyde ut mot Skui hvor solen titter frem hele dagen. Skui barneskole ligger også i tilknytning til Vøyenenga Ungdomskole og er kun hhv. 2 og 5 minutter unna med bil.

På Rud/Rykkin og i omegn finnes barnehager, svømmehall, flerbrukshall, kantine, bibliotek, kunstis- og kunstgressbane og uteareal. Eiendommen byr på tilgang til treningsrom over garasjen samt tennisbane i hagen.

Offentlig kommunikasjon er relativt lett tilgjengelig med kun 4-5 minutter å gå til nærmeste stopp på Smestad busstasjon, her med bussforbindelse til Sandvika Stasjon og der videre til Oslo. Med bil tar det ca. 15-20 minutter til Oslo sentrum utenom rushtid.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Velkommen til denne unike eneboligen i Jomarveien 34!
Boligen har en utmerket beliggenhet med panorama utsikt over Skui og store deler av Bærum. Huset er på hele 3.etg, hvor garasje og stor plen følger med.
På baksiden av huset finner du en nydelig og stor usjenert hage med fantastisk utsyn.
Kontor.
Eksklusivt materialbruk.
Nydelig peis i stuen.
Fantastisk skjermet hage med nydelig utsikt.
Varme i gulv
Nydelig entré med to soner.
To parkeringsplasser i garasje og stor gårdsplass.

Husleien inkluderer

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon


Husleien inkluderer ikke:
- Strøm
- TV/internett
- Alarmsystem
- Vann

Standard

Boligen har en gjennomgående meget høystandard med smakfulle fargevalg.
Huset leies ut delvis møblert, ta kontakt for mer info.

Diverse opplysninger

Boligen har egen vaktmester som vil foreta enkelte vedlikeholdsoppgaver gjennom leieperioden, som oljing/impregnering, inn/ut hagemøbler vår/høst, tømme vanningsanlegg og lignende. Vedkommende vil være tilgjengelig for leietaker ved behov og etter regning.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 165.000,-
Som sikkerhet i dette leieforholdet innbetales kontant depositum i DNB. Eventuelt kan leietaker stille leie garanti gjennom forsikring.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter etter avtale.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Fremleie

Fremleie vil ikke bli tillatt uten skriftlig forhåndsgodkjennelse.

Oppvarming

Boligen varmes opp med elektrisitet og vedfyring

Parkering

To plasser i garasje, samt plasser på gårdsplass

Leierens vedlikeholdsplikt

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårope seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side.

Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.
Eier har gjort målinger og boligens verdier er innenfor lovkravet. dokumenter kan oversendes på forespørsel fra megler.

Visning

Visning etter avtale

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode354105457
Sist endret04. juni 2024 06:11

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.