Bildegalleri

3-roms leilighet med utsikt

Kart med kartnålVågedalen 36, 5163 Laksevåg
Månedsleie
18 000 kr
Depositum
36 000 kr
Inkluderer
kabeltv, bredbånd, vann

Nøkkelinfo

Primærrom
66 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
2.
Leieperiode
01.08.2024
Bruttoareal
72 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Aircondition
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Fellesvaskeri
Garasje/P-plass
Ingen gjenboere
Kabel-TV
Moderne
Peis/Ildsted
Rolig
Sentralt
Utsikt
Turterreng

Beskrivelse

Vi leier ut hjemmet vårt fra august av. Leiligheten ligger ved foten av Damsgårdsfjellet, med turstier rett utenfor dørterskelen. Fra stue og spisestue er det nydelig utsikt utover byfjorden og innseilingen til Bergen havn. Du ser også Nordnes, Fløyen, Sandviken, samt litt av Askøy. Fra kjøkken og soverom er det utsikt til blåbærlyng, bekk, skog, og om du er heldig, hjort.
Det er ekstremt rolig her på toppen. Om du legger deg med åpent vindu vil du sovne til lyden av brusing i bekken og våkne til lyden av fuglekvitter.
Til tross for rolige omgivelser, ligger leiligheten sentralt. Laksevåg senter er en 5 min gåtur unna, og inneholder tre store matbutikker, apotek og vinmonopol, m.m. Du er i Bergen sentrum på 15 min, 5 min gange til busstopp og 10 min busstur til byparken. Det går også buss til Haukeland, forbi Danmarksplass og Hunstadsvingen (HVL).

Min samboer og jeg planlegger å flytte utenlands til høsten, og setter derfor igjen alt av møbler og kjøkkenutstyr. Fordi at dette er hjemmet vårt, er det innredet som et hjem og ikke som et utleieobjekt. Her er det mye kunst på veggene, 100% silkegardiner og en teak-reol fra 50-tallet for å nevne noe.

Vi ønsker å leie ut med alt inkludert utenom strøm. Leiligheten er utstyrt med vedovn og varmepumpe, så strømregningene pleier å være svært overkommelige året rundt. Vi vil legge igjen en del ved i en bod som det bare er til å forsyne seg av. I tillegg til "vedboden" vil vi rydde unna så dere får en bod til til deres disposisjon.

Visning

Visning etter avtale

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode353787671
Sist endret21. mai 2024 22:06

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.