Bildegalleri

Sentral hjørneleilighet i rolig miljøgate fra 01.August! Fibernett, fjernvarme inkludert, lave strømkostnader

Kart med kartnålRubina Ranas gate 12, 0190 Oslo
Månedsleie
25 000 kr
Depositum
75 000 kr
Inkluderer
Bredbånd (fiber), fjernvarme, varmtvann, vaktmester, Securitas

Nøkkelinfo

Primærrom
60 m²
Bruksareal
70 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
1.
Leieperiode
01.08.2024
Dyrehold tillatt
Ja
Bruttoareal
70 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kabel-TV
Livsløpsstandard
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Velkommen til nydelige Rubina Ranas gate som en rolig og trygg miljø-gate med lite støy! Mulig med forlengelse av kontrakt hvis det passer begge parter :)

Litt om det “Det nye Grønlandskvartalet”:

Det er vanskelig å bo mer sentralt enn dette, samtidig som bygget ligger i et moderne og trygt område på siden mot Sørenga. Gaten ligger sentralt med alt du trenger rett rundt hjørnet. Her finner du er bredt utvalg av butikker, apoteker, kafeer, døgnåpen butikk med dagligvarer og vinmonopol. Her kan man spare mye penger ved å handle billig hos utenlandske butikkene som for eksempel Asian Food Market, grønnsaksbutikker og fersk fiskebutikk. Kun 2 minutters gange til Oslo bussterminal og Grønland T-bane, samtidig kort vei til andre fasiliteter som Botanisk hage, Sørenga, Barcode, Akerselven og for eksempel Ekeberg. Innelukket hundepark rundt to minutters gåavstand.

Nyinstallert raskt fibernett, varmtvann og fjernvarme/oppvarming fra radiatorer er inkludert og gir god varme de kalde månedene. Dette gir dermed svart lav strømregning hver måned.

Leiligheten deler felles gang med en privat hybel som er illustrert på bildet. Disse ligger svært separat på grunn av konstruksjonen av bygget, så de er svært godt isolert fra hverandre og ligger på hver sin side av bygget. De ligger derfor ikke vegg-i-vegg, samtidig som begge enhetene har to tykke lydisolerte branndører. Det er mulig å installere egen lås fra verandaen som kan brukes som privat inngang hvis ønskelig.

Møblene som vises på bildene følger med hvis ønskelig (utenom de to nattbordene på det største rommet). Dyrehold tillates, men har noen kriterier i forhold til hva slags dyr.

Leiligheten er nyoppusset fra 2018. Stort parkeringsanlegg under bygget hvor det er mulighet for leie av parkering i garasje. Fellesarealet i borettslaget er opparbeidet med lekeplass, sittegrupper, asfalterte adkomster, parkering til sykler, belysning og div. beplantning på 681 kvm.

Kontrakt skrives for ett år om gangen med mulighet for videre fornyelse.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode353549186
Sist endret22. juni 2024 11:21

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.