Bildegalleri

Utleid

Koselig rekkehus med hage og garagje - nær skole, sportsbane og turområder

Kart med kartnålGrøndahls vei 3C, 1362 Hosle
Månedsleie
27 500 kr
Depositum
82 500 kr
Inkluderer
kabelTV, bredband, garasje

Nøkkelinfo

Primærrom
121 m²
Bruksareal
129 m²
Boligtype
Rekkehus
Soverom
4
Etasje
3.
Leieperiode
13.07.2024
Dyrehold tillatt
Ja
Bruttoareal
144 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kabel-TV
Lademulighet
Peis/Ildsted
Rolig
Utsikt
Turterreng

Beskrivelse

Koselig og plass effektiv rekkehus med god romløsning over tre etasjer i rolig familievennlig område, hage, garasje, elbil-lader. Huset har en nokså usjenert beliggenhet med kjempefine fellesområder rundt seg og er kun en kort spasertur fra herlig natur og turterreng. Du kan nyte solen på terrassen og i hagen, utsikten i det grønne og fjordgløtt fra overetasjen. Kun 150 meter unna finner du Hosle skole, barnehage og sportsarena, som har flere fotballbaner om sommeren og skøytebane om vinteren. Det er også gåavstand til ungdoms- og videregående skole, samt kort avstand til Bærum International School.

Inne:
I hovedetasjen finner du en stor stue med en åpen og moderne kjøkkenløsning samt et praktisk entree. I overetasjen er det tre soverom og et moderne bad. I kjelleren finner du en stue med en ny peis og et baderom. Det er også to lagringsrom, hvorav det ene er perfekt for oppbevaring av mat, vin og lignende. Lagringsplass finnes også under taket.
Huset leies ut umøblert. Huset ligger i midten av rekken, noe som gir relativt lavt strømforbruk, og veggene er godt lydisolert.

Ute:
Utenfor huset finner du en terrasse og herlig liten hage med eple- og plommetrær, flere bærbusker og rabarbra. Det tilhører en egen garasje med egen elbil-lader. I tillegg er det god gateparkering rett utenfor. Huset ligger i en veldig barnevennlig stikkvei i trygge og rolige omgivelser. Sameiet har store fine fellesområder med egen lekeplass og bålplass som kun ligger noen meter unna huset. Her kan barna leke og kose seg i trygge omgivelser. Naboene er hyggelige og imøtekommende, og det er også en stor felles trampoline for alle å bruke. Sameiet har også en ølbryggeforening med fullt utstyr tilgjengelig i et lite hus, som også kan disponeres til barnebursdager.

Nærområdet:
Fra huset er det enkelt å komme seg til fots til det fantastiske friområdet "Sauejordet", som er et flott utgangspunkt for turer ut i marka. Kun 100 meter unna er det bussholdeplass med ekspressbuss til Nasjonalteatret, og det tar kun 15 minutter å gå til T-banen på Østerås. Det er også gåavstand til dagligvarebutikk og søndagsåpen butikk, samt Bekkestua og Østerås sentrum. Det er det kort kjøre- eller sykkelavstand til forskjellige badesteder langs Oslofjorden og Østernvannet.

Vi leier ut hjemmet vårt mens vi skal reise til utlandet i minst 2 år.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode353371421
Sist endret20. juni 2024 02:56

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.