Bildegalleri

Utleid

Torshov- Lys og innbydende 2-R leilighet med flott bakgård

Kart med kartnålagathe grøndahls gate 2b, 0478 Oslo
Månedsleie
22 000 kr
Depositum
66 000 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
58 m²
Bruksareal
58 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
3.
Leieperiode
01.08.2024 - 15.08.2027

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Alarm
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Kabel-TV
Peis/Ildsted
Rolig
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

En lys og innbydende 2-roms leilighet med god standard. Leiligheten ligger i byggets 3.etasje med utsyn til en flott bakgård som beboere hyppig bruker om sommeren og like utenfor døren finner du Torshov parken. Leiligheten har en gjennomgående og god planløsning. klassisk Torshov leilighet med god takhøyde, rosetter og koselig atmosfære.

Ledig for leie fra starten av august. Ønsker dere innflytningen tidligere eller senere kan vi se på muligheten for dette.

Stuen er romslig med store vindusflater som gir en god romfølelse og har en peis som varmer godt om vinteren, her er det lett å trives. Stuen og resten av leiligheten har orginalt tregulv og nymalte vegger, så her er alt klart.

Stort soverom med integrert skyvedørsgarderobe langs hele veggen sørger for god oppbevaringsplass. Soverommet vender ut mot bakgården, så her får du sove godt.

Romslig bad med flotte fliser på gulv og vegg, varmekabler i gulvet og en stor dusj med sittebenk og glassdører. Leiligheten har et separat toalett som også har varmekabler i gulvet og en egen vask.

Separat og romslig kjøkken med mye benk- og skapplass som også har varmekabler i gulvet. Her har vi integrert en ny kombi vask og tørketrommel i 2022 som er svært praktisk. Kjøkkenet generelt er av god standard med vindu ut mot stille bakgård.

Gangen har orginalt tregulv og knaggrekker for yttertøy og sko. Leiligheten disponerer 2 boder (loft og kjeller) så man har god plass til å obervare utstyr som ski osv. Bakgården har flere hyggelige sittegrupper og griller, så her kan man fint invitere til middag ute i solen.

Vi ser etter noen som ønsker langtidsleie og benytter standard leiekontrakt på 3 år av gangen. Leiligheten leies ut delvis møblert, vi kan avtale hva dere eventuelt ikke trenger dersom dere har noen egne møbler, men sofa, skap og muligens TV-bord inngår i utleieavtalen.

Trappevask og wifi er inkludert i leien.

Ta kontakt for å avtale visning, skriv gjerne litt om deg/dere.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode353182397
Sist endret05. juni 2024 08:30

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.