Bildegalleri

Utleid

Fullt møblert Leilighet inkl. Bredbånd og kabelTV. Bod på ca 12 kvm i kjeller.

Kart med kartnålFossegrenda 25 A, 7038 Trondheim
Månedsleie
8 000 kr
Depositum
16 000 kr
Inkluderer
kabeltv og bredbånd

Nøkkelinfo

Primærrom
24 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
0
Etasje
3.
Leieperiode
21.05.2024
Energimerking
D

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Moderne
Rolig
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Fullt møblert. Leiligheten i populære BS Storbakken terrasse. Leiligheten ligger i 3.etasje, dvs. første etasje når man går inn på oversiden. Det er heis i bygget, og den kan man f.eks bruke til å komme til boden som leiligheten disponerer i kjeller. Boden er romslig, ca 12 kvm.

Innhold:
Primærrom:
3.etg: Entré, bad, stue/soverom og kjøkken.

Standard:
3.etg.
Entré:
Vinylbelegg på gulv, malt strie på vegger og malt betongdekke i himling.

Bad:
Flis på gulv, flis på vegger og malt betongdekke i himling.
Innredning: Gulvmontert WC. Dusjhjørne med skyvedører. Vaskemaskin, Dusjbatteri, hånddusj og dusjstang. Baderomsinnredning: Servant på underskap og speil.

Stue/soverom:
Vinylbelegg på gulv, malt strie og malt panel på vegger, og malt betongdekke i himling. TV: Philips 50" UHD med tvbenk, Stort skap til klær, Skrivebord, Stor Sovesofa, sofabord.

Kjøkken:
Vinylbelegg på gulv, malt strie og malte glatte flater på vegger, og malt betongdekke i himling.
Innredning: Kjøkkeninnredning med malte fronter, malte skrog og malte benkeplater. Oppvaskbenk med benkebeslag i metall. Avtrekkshette. Varmtvannsbereder. Komfyr, Kjøleskap, Mikrobølgeovn og spisebord med 2 stoler.

Fyring/Oppvarming:
Elektrisk oppvarming.

Beliggenhet:
Flott beliggenhet med stort grøntareal rundt sameiet. Det er kort vei til Rema 1000 og Fossegrenda senter, flere bussholdeplasser og mange servicefunksjoner i Fossegrenda og Nidarvoll. Sykkelavstand til Trondheim sentrum, NTNU Gløshaugen, HiST og St. Olavs hospital. Flott turterreng og gangavstand til høyden med Leira kapell som byr på flott utsikt mot fjorden og Gråkallen. 3T Fossegrenda treningssenter ligger kun en spasertur unna. Ca 1,5km gange til populært turområde i øvre og nedre Leirfoss og Leira naturreservat.

Parkering:
Felles oppstillingsplasser.

I tillegg er det mulighet for å leie garasjeplass.Sameiet har en felles garasje med 114 parkeringsplasser (154 leiligheter i sameiet). Disse tildeles av styret etter plass/rekkefølge på påmeldingsliste.

Byggemåte:
Bygningen, som er ei boligblokk oppført i 1977, er i 5 etasjer + p-kjeller. Hovedkonstruksjon er oppført i betong. Utvendige fasader med panelforblending og fasadeplater. Etasjeskillere i betong. Flat takkonstruksjon tekket med membran. Vinduer med 2-lags isolerglass.

Overtakelse:
Den er ledig fra og med 21.05.2024. Jeg ønsker å leie ut til en person som ikke røyker og som er rolig og ryddig. Dyr er ikke tillatt. Vennligst kontakt meg over meldinger på finn.no eller WhatsApp/Viber (41088447) siden jeg befinner meg i utlandet, der det er minutt pris på 15kr.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode352040601
Sist endret18. juni 2024 22:00

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.