Bildegalleri

Inaktiv

Sentral hybel på Majorstua med egen veranda!

Kart med kartnålGardeveien 2B, 0363 Oslo
Månedsleie
8 450 kr
Depositum
15 000 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
8 m²
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
5
Etasje
6.
Leieperiode
01.05.2024 - 01.08.2025

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Heis
Rolig
Sentralt
Utsikt

Beskrivelse

hybel med egen veranda i et rolig bofelleskap på Majorstua!. Hybelen ligger rett i nærheten av Norges musikkhøgskole, Universitetet i Oslo (Blindern), NRK Marienlyst, Politihøyskolen og bare 5 minutter unna sentral T-banestasjonen Majorstuen. Jeg har aldri opplevd noe bråk verken i hybelen eller i området rundt, og har alltid følt meg trygg de gangene jeg har gått hjem seint på kvelden.

De andre som bor i leiligheten er veldig hyggelige og rolige, og jeg har aldri hatt noen problemer med dem❤️. Naboene er heller ikke bråkete og har ikke skapt noe styr mens jeg har bodd der. Altså et veldig koselig og trygt sted å bo. Vi ønsker en hyggelig person i alderen 18-30, håper det er deg :)

Leiligheten er godt vedlikeholdt, ryddig og koselig, og inneholder det man trenger samt god plass i kjøleskap, hyller og skap. Sittegruppa ute i stua har også plass til en del personer, slik at det er en veldig romslig og lys stue som er spesielt hyggelig å sitte i på kvelden sammen med de andre som bor der. Det er verken lov med dyr eller røyk i leiligheten, det inkluderer verandaen.

Hybelen er snarest klar til innflytning, bare send en melding når du ønsker hybelrommet klart! :)

Kjøkken og stue er kombinert og inkluderer to sofaer og en tv, altså god plass til å sitte sammen og spise eller ha besøk om det ønskes. Kjøkken-delen består av et kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vannkoker, komfyr samt masse skapplass. Det står et kjøleskap til rett utenfor kjøkkenet.

Selve rommet er lyst og luftig, og spesielt deilig fra tidlig vår til tidlig høst ettersom man kan sitte ute på verandaen og kose seg i sola om man ønsker det. Det er plass til 5-7 stykker ute. Personlig var jeg glad i å sitte ute å spise middag på høsten❤️ Man trenger ikke å måke verandaen ettersom det sjeldent snør inn på den, og snøen som kommer er ikke i store mengder.

Leie:
Husleia ligger på 8450kr, og varmt vann, Internett og strøm kommer på 999kr.

Delvis møblert:
Helt nytt og nesten ikke brukt skrivebord, hylle og stol kan overtas billig for 1000 kr. Om møblene ikke ønskes, fjernes de.


Om det er mer du lurer på bare ta kontakt❤️ Fortell gjerne litt om deg selv også! :)

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode349942122
Sist endret20. mai 2024 18:12

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.