Bildegalleri

Inaktiv

Helt ny leilighet i Magasinhagen(ferdigstilles i september) kan leies fra 1. okt. Strøm ++ inkl. i leie.

Kart med kartnålMagasinveien, 1423 Ski
Månedsleie
17 500 kr
Depositum
52 500 kr
Inkluderer
Strøm, vannbåren oppvarming og varmtvann, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt renhold, drift og vedlikehold av fellesarealer og adkomstvei mv.

Nøkkelinfo

Primærrom
42 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
3.
Leieperiode
01.10.2024
Dyrehold tillatt
Ja
Energimerking
A

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Heis
Ingen gjenboere
Kabel-TV
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Utsikt
Turterreng

Beskrivelse

Magasinhagen - et praktfullt leilighetsbygg i den arkitektonisk unike Magasinparken i Ski.

Bygget vil bestå av 68 moderne selveierleiligheter fra 36 til 173 kvm fordelt på åtte boligetasjer og underliggende garasjeanlegg. På toppen av bygget, plan 9, blir det en stor felles takterrasse med flere soner til glede for alle beboerne i bygget. Her blir det glimrende solforhold og en herlig utsikt.

Leiligheten overtas av utbygger mot slutten av september, så leieperioden kan først starte fra 1. oktober.
Låsbar bod på ca. 3 m2. vil være tilgengelig i kjeller.

Ved langsiktig leieavtale med et firma kan leiligheten leies ut møblert.(ny mnd pris avtales)

www.magasinhagen.no

Magasinhagen er tegnet av anerkjente Code arkitektur. Mot de fredede vognhallene og Magasinplassen i vest trappes bygget ned slik at hele bygget fremstår som et stort terrassert landskap med gode kveldssolforhold og en felles takhage. Videre har Magasinhagen små lekeplasser og et større naboskapsrom som er allment tilgjengelig.

Et godt sted å bo handler nesten like mye om hvordan det er ute, som inne. Dette er det tenkt mye på, og det er lagt til rette for at det skal være både hyggelig og praktisk å bevege seg rundt på området, enten du er på vei til jobb med levering i barnehagen først, eller du skal treffe noen venner på torget for en kopp kaffe og syndig godt bakverk en lørdags formiddag.

Magasinparken ligger kun noen få hundre meter vest for Ski sentrum som har gode handlemuligheter og urbane gleder som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser. Her finner du også kaféer og spisesteder for enhver gane og anledning, og alltid attraktive Ski Storsenter ligger kun en kort spasértur unna. Området rundt har også et mangfold av fritidsaktiviteter for både store og små, med alt fra hesteridning, håndball, fotball til golf og teater i umiddelbar nærhet. I tillegg er området et eldorado for deg som er glad i friluftsliv enten du liker å tusle med termos i sekken langs rådyrtråkk, padle i kano i blikkstille skogsvann, fiske etter abbor eller teste sykkelformen langs milevis av skogsveier og stier.

Visning

Dyrehold tillatt etter avtale.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode348061282
Sist endret11. apr. 2024 16:25

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.