Bildegalleri

Utleid

St Hanshaugen: Lys og sjarmerende loftsleilighet med fantastisk utsikt! (korttidsleie)

Kart med kartnålHolbergs gate 3, 0166 Oslo
Månedsleie
22 500 kr
Depositum
45 000 kr
Inkluderer
Kabel-TV, internett, strøm, hvitevarer, designmøbler og garderobe.

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
65 m² (BRA-i)
Bruksareal
65 m²
Eksternt bruksareal
6 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
7 m² (TBA)
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
5.
Leieperiode
01.06.2024 - 01.08.2024
Bruttoareal
72 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Kabel-TV
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse

En ettertraktet, lys og strålende fin 3-roms toppleilighet med moderne standard leies ut for sommeren. Leiligheten har stue, åpen kjøkkenløsning, to godt adskilte soverom, en kontorseksjon, bad, entré, bod og stor balkong ut mot rolig bakgård. Originale bjelker i takene gir leiligheten et sjarmerende særpreg.

Videre gir de mange vinduene både morgen-, for-, ettermiddag- og kveldssol, samt fantastisk utsikt over Oslo by. Leiligheten ligger i et koselig sameie, med bakgård, sykkelparkering og bodplass. Dugnad (med valgfri etterfølgende sommerfest) en gang i året må påregnes. Et særdeles flott hjem for den som ønsker en lys leiligheten midt i Oslo sentrum, i stille og rolige omgivelser.

I 2022 ble leiligheten gjennomgående oppusset og modernisert. Arbeidene omfattet blant annet fornyelse av overflater, sliping av gulv og maling av vegger / tak. Fargevalgene er stilrent sammensatt, og uttrykket er moderne. Nytt Defigo calling-anlegg fra 2024. Fiberinternett er under installering.

Holbergs gate 3 ligger sentralt til i Oslo og det regnes i underkant av ti minutters gange til både Bogstadveien og Nationaltheatret, samt 1 min gange til Oslo MET. I tillegg er Holbergs Plass et knutepunkt med gode kollektiv muligheter alle retninger. Trikkestoppet på Holbergs Plass er under ett minutter gange og busstopp for linjene 21 og 37 ligger i umiddelbar nærhet.

I umiddelbar nærhet finner du også dagligvare, caféer/restauranter, og veien er kort til vakre rekreasjon- og turområder. Et herlig bosted for unge voksne og studenter som vil bo rolig og sentrumsnært.

Om ønskelig kan overtagelse finne sted før 1.juni.

For visning: Skriv litt om deg selv og send oss en melding.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode345910663
Sist endret07. juni 2024 16:37

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.