Bildegalleri

Ny oppusset - Fullt møblert leilighet på Majorstuen Mulighet for garasje

Kart med kartnålSORGENFRIGATA 2, 0367 Oslo
Månedsleie
18 950 kr
Depositum
39 000 kr
Inkluderer
TV, Internett, varmt vann, vaktmestertjenester

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
47 m² (BRA-i)
Balkong/Terrasse
6 m² (TBA)
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
3.
Leieperiode
01.08.2024 - 31.07.2027
Energimerking
C

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Fellesvaskeri
Garasje/P-plass
Heis
Kabel-TV
Lademulighet
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse

Flytt rett inn.
Leiligheten er en romslig, lys og gjennomgående 2-roms, med store vindusflater i stuen ut mot egen balkong. Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og inneholder entré, stort soverom med skyvedørsgarderober, bad med dusjløsning og varmekabler, åpen stue med utgang til terrasse.
Leiligheten er nyoppusset. Alle rom er nymalt og nytt kjøkken er installert med nye hvitevarer. Leiligheten er fullt møblet inklusiv håndklær og sengetøy. På kjøkkenet er det nye integrerte hvitevarer: kjøleskap, oppvaskmaskin, kombinert micro/stekeovn, vask/tørk maskin, steke topp, kaffetrakter, service og alt utstyr for kjøkken.
Boligen leies ut fullt møblert med dobbeltseng på soverom, sovesofa i stue, spisebord m 4 stoler, tv benk og tv og møbler for gang og terrasse.
Der er heis i bygget i tillegg til dørtelefon. Ikke-røyk,
Boligen oppvarmes med elektrisitet. Lavt strømforbruk til oppvarming. Leietaker tegner eget abonnement for strøm og oppvarming.
Det er gode solforhold på terrassen ettermiddag og kveld. Det er også takterrasse for beboerne i bygget.
Leiligheten har rett til beboerparkering. Det er mulig å leie garasjeplass i lukket anlegg. Lader for elbil installert.
Leiligheten ligger i et meget attraktivt og etterspurt boligstrøk like ved Majorstuen. Sorgenfrigata er en stille og rolig side gate til Bogstadveien. Strøket er preget av velholdte murgårder. Dette er et av Oslos mest populære boligområder, med kort avstand til trikk, bane og buss. Sorgenfrigata er lite trafikkert.
Fra leiligheten er det en kort spasertur til Frognerparken med flotte grøntarealer, kunst og rekreasjonsmuligheter. Området rundt leiligheten inneholder servicetilbud, kafeer, restauranter, klesforretninger, vinmonopol, apotek, delikatesseforretninger m.m. Det er kort avstand til Bygdøy Allè og for deg som er glad i strand og båtliv, er det 15 minutters sykkeltur til badeplassen Huk.
Det er god offentlig kommunikasjon med både trikk, bane og buss kun 2 minutters gange fra leiligheten.
Husleie
Kr. 18 950 pr. måned. Varmtvann, vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og vaktmestertjenester er inkludert i leien. Ikke røyk ønskes.
Som sikkerhet for leieforholdet stiller leietaker depositum i Sparebanken Sør. Utleier dekker kostnader for opprettelsen av kontoen.
Leieforholdet har en bindingstid første leie året. Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Visning

Send melding via Finn om visning er av interesse.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode342461765
Sist endret26. mai 2024 11:20

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.