Bildegalleri

Utleid

Fin hybel til leie rett ved sjøen.

Kart med kartnålKARLSVIKVEIEN 14 B, 3150 Tolvsrød
Månedsleie
6 500 kr
Depositum
19 500 kr
Inkluderer
Internett

Nøkkelinfo

Primærrom
25 m²
Boligtype
Hybel
Soverom
1
Leieperiode
01.07.2024 - 30.06.2025
Bruttoareal
28 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Rolig
Turterreng

Beskrivelse

Pen og fin hybel til leie i andre rekke til sjøen. Hybelen ligger på bakkeplan som del av en enebolig. Utgang til privat terrasse med pent opparbeidet blomsterbed. Sol på terrassen fra formiddag til kveld på sommeren. Utsikt til hage. Selve hybelen består av et større rom, inklusive en del som er kjøkken. Kjøkken består av kjøleskap, to koke-plater og en liten hybel-komfyr. Fryser i utebod. I tillegg separat og romslig bad. Møblene som vises i annonsen tilhører tidligere leietaker, og medfølger ikke leie-forholdet. Hybelen leies ut delvis møblert med hvitevarer (ikke oppvaskmaskin) og et skap ved inngangen, samt et lite bord med to stoler. Det følger med en romslig isolert ute-bod med inngang fra egen terrasse.
Internett inkludert, strøm ekskludert. Hybelen har egen strøm-måler. Elektrisk gulvvarme. Egen p-plass på gruset gårdsplass.
Nærområdet er helt rolig, og du kan høre bølgene fra huset. Skogen ligger rett bak med stier i retning Esso-skogen og Karlsvika. Fem minutter gange til sandstranden på Skallevold eller stranden på Karlsvika. Buss-holdeplass fem-ti minutter gange fra boligen.

Vi ser etter en rolig, stabil og pålitelig person som leietaker. Vil kun leie ut til ikke-røyker. Nav-garanti aksepteres ikke.

Vi er en familie på fire, to voksne og to barn på 6 og 9 år. Vi har en vennlig katt.

Ta kontakt om dette kan være av interesse. Skriv gjerne litt om deg selv (yrke/studier/interesse). Vi setter opp private visninger for aktuelle leietakere.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode338363941
Sist endret15. juni 2024 18:38

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.