Bildegalleri

Stor Enebolig

Kart med kartnålBrenneriveien 4, 2340 Løten
Månedsleie
55 000 kr
Inkluderer
Smart tv med diverse plattformer, Internett, strøm .

Nøkkelinfo

Primærrom
250 m²
Boligtype
Enebolig
Soverom
7
Etasje
3.
Leieperiode
15.06.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert

Beskrivelse

** Nærheten av TIK TOK**

**Korttidsleie og langtidsleie**

**Pris etter avtale** Ring 41394993

Denne store og romslige eiendommen er ideell for deg som ønsker å bo sentralt mellom flere byer. Eiendommen ligger strategisk plassert kun 15 minutter fra både Hamar og Elverum, og 7 minutter fra Tik Tok-senteret i Løten. For deg som pendler, er det kun 2 minutter til nærmeste bussholdeplass med forbindelser til alle omkringliggende byer, inkludert Oslo. I tillegg er Budor, med sine flotte skifasiliteter, bare 20 minutter unna. 1 minutt til Joker butikk som er åpent 7 dager i uka .

Boligen består av 7 soverom med totalt 8 senger der alle er likt innredet, noe som gir rikelig med plass for en stor familie eller en gruppe leietakere. Eiendommen inkluderer et bad og en separat WC, noe som gjør den praktisk for flere beboere. Eiendommen ser bedre en på bildene da den er mere klargjort en da bildene ble tatt.

Leieboligen tilbys ferdig møblert, noe som gjør innflyttingen enkel og stressfri. Alt nødvendig inventar er inkludert, som dyner, puter, laken, og alt kjøkkenutstyr. Du trenger bare å ta med deg klærne dine og flytte rett inn. Eiendommen har også en egen parkeringsplass, noe som gir trygg og enkel parkering for deg og dine gjester.

I tillegg har eiendommen en stor hage og uteområder som gir muligheter for avslapning og utendørs aktiviteter. Hagen er perfekt for grilling, lek og andre fritidsaktiviteter, noe som gjør denne eiendommen ideell for både innendørs og utendørs livsstil. For ekstra bekvemmelighet er det også mulig å kjøpe vaskehjelp.

Dette er en eiendom som gir deg alt du trenger for et komfortabelt og praktisk opphold, med en beliggenhet som gir enkel tilgang til både storbyliv og lokale fasiliteter.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode329416033
Sist endret01. juni 2024 18:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.