Bildegalleri

Helt ny og fantastisk leilighet på Lura med 2/3 soverom

Kart med kartnålØstre Hamravei 11, 4315 Sandnes
Månedsleie
16 500 kr
Depositum
33 000 kr
Inkluderer
Wifi

Nøkkelinfo

Primærrom
80 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Leieperiode
01.08.2024 - 30.09.2025
Energimerking
B

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Ingen gjenboere
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Turterreng

Beskrivelse

Denne leiligheten er en helt ny, moderne bolig med en romslig plass på 80 kvadratmeter, inkludert to soverom, et kontor, et bad og en stue med åpen kjøkkenløsning. Leiligheten er i kjelleren men har store vinduer som en sokkel leilighet.

Den er ideelt plassert i nærheten av Gandsfjorden og gir deg en unik mulighet til å nyte fantastiske solforhold sent på kvelden.
Det ene soverommet i leiligheten er 14 kvadratmeter stort og har en komfortabel dobbeltseng, perfekt for par eller de som ønsker ekstra plass. Det andre soverommet er 8 kvadratmeter stort og har en enkeltseng med dimensjoner på 120 x 200, som gir fleksibilitet for overnatting av gjester eller familiemedlemmer.
For de som besøker i forretningsøyemed, er det et dedikert kontorområde som er utstyrt med en pult og en skjerm. Dette gir deg en praktisk arbeidsplass med trådløst nettverk, ideelt for PC-tilkobling.
Badet i leiligheten er moderne og komfortabelt med varmekabler, en dusj, toalett og en vaskemaskin. Dette gir deg bekvemmelighet under oppholdet, spesielt for lengre opphold.
Kjøkkenet er fullt utstyrt med alle nødvendige fasiliteter og redskaper. Det har et kjøleskap med innebygd fryser, integrert oppvaskmaskin, komfyr og mikrobølgeovn, slik at du enkelt kan tilberede måltider. Stuen er møblert med en smart-TV og har fiber wifi, som gir deg muligheten til å slappe av og underholde deg selv.
Gjesteparkering er tilgjengelig for deg rett foran leilighetsinngangen, noe som gjør det praktisk hvis du har med bil. Dette gir deg trygg og enkel tilgang til transport.
Beliggenheten er bemerkelsesverdig med vakre turområder rundt Lurastø og Forustraen, som gir deg muligheten til å utforske den vakre naturen i nærheten. I tillegg er det en kort 10-minutters spasertur til Kvadrat, som er Rogalands største kjøpesenter, og kun 5 minutters kjøretur til Ikea og Forus-området. Området rundt leiligheten er også ideelt for forretningsreisende, med mange oljebedrifters hovedkontorer på Forus og Hinna.
Hvis du ikke har bil, er det en bussholdeplass i nærheten som tar deg til Sandnes og Stavanger, noe som gjør det enkelt å utforske regionen med kollektivtransport.
Samlet sett tilbyr denne leiligheten en komfortabel og praktisk opplevelse med flotte fasiliteter, vakre naturomgivelser og en ideell beliggenhet.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode327459463
Sist endret29. mai 2024 07:34

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.