Bildegalleri

Inaktiv

MAJORSTUEN - Fullt møblert, meget attraktiv, pen og romslig 2-roms hjørneleilighet med super beliggenhet til utleie

Kart med kartnålRosenborggata 10, 0356 Oslo
Månedsleie
21 000 kr
Depositum
21 000 kr
Inkluderer
Kabel-TV, Brevbånd inkludert

Nøkkelinfo

Primærrom
47 m²
Bruksareal
47 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Leieperiode
01.06.2024 - 31.08.2024
Bruttoareal
55 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Bredbåndstilknytning
Kabel-TV
Moderne
Rolig
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Fullt møblert (bildene viser noe gammelt møblement), meget høy 1. etasje uten innsyn med fint utsyn: Entré/ gang, hjørnestue, kjøkken (fult utstyrt) med delvis åpen løsning mot stue, soverom med omkledningsrom og flislagt bad /wc med vaskemaskin.

Leiligheten leies ut fra 12. juli til 31. august for 19.000kr per måned pluss strøm (billig strøm med veldig god spotprisavtale). Hvis du ønsker å leie en periode som ikke blir en måned, blir prisen den samme per natt, altså 19.000kr / 30,5 dager = 623 per natt. Det er mulig å diskutere innflyttningsdato, og utflyttingsdato. Kabel-tv, varmtvann og bredbånd er inkludert i leieprisen. I tillegg ønskes et depositum vi kan bli enige om, eller om du vil leie via Airbnb i stedet.

Leiligheten egner seg for én person eller et kjærestepar (180 seng). Jeg søker etter leietaker som er ikke-røyker, ryddig, ansvarlig og som er en pålitelig betaler og helst har referanse fra tidligere leieforhold. Vennligst send en kort beskrivelse av deg / dere som vil bo i leiligheten. Visning etter avtale.


Mer informasjon on leiligheten:

Meget attraktiv, lys og pen 2-roms hjørneleilighet med god standard og topp beliggenhet. Leiligheten har god planløsning, ble overflateoppusset i 2012 og gir et godt totalinntrykk. Nysparklet og malte vegger i stue, kjøkken og gang i 2018. Boligen inneholder et romslig flislagt baderom, soverom, omkledningsrom og åpent kjøkken mot hjørnestue. Fint utsyn.

Kort fortalt:
- Walk-in garderobeløsning fra soverom
- Meget sentral og attraktiv beliggenhet
- Heis i bygget

Entré
Hyggelig lys entré med plass til jakker og sko. Brann-/lydklassifisert entrédør.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra IKEA med slette sorte fronter fra 2012, laminat benkeplate med nedfelt kum i stål. Integrerte hvitevarer som komfyr og induksjon platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Fritthengende ventilator i stål med utkast til luftekanal.

Bad
Flislagt pent bad som ble overflateoppusset i 2012 med dusjhjørne med fastvegg i glass, veggmontert armatur, fast dusjhode og hånddusj. Enkel servantinnredning med underskap, overskap med speil, samt innmurt speil. Varmekabler. Badet har vaskemaskin.

Soverom
Romslig soverom med stort omkledningsrom.

Stue /kjøkken
Lys og pen hjørnestue med spiseplass som naturlig går over i kjøkken.

Gulv
Laminatgulv. Badet har fliser på gulvet.

Vegger
Overflater på innvendige vegger er malt strie. Badet har fliser.

Vinduer
Vinduer med ramme og karmer i tre med 3-lags isolerglass fra 2014.

Himlinger
Overflater på innvendige himlinger er malte flater.

Elektrisk
Automatsikringer.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt og meget attraktivt til i en av Majorstuens mest ettertraktede nabolag og gater. Rosenborggata er en stille og lite trafikkert gate med nærhet til dagligvarebutikker, offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager og en rekke andre servicetilbud.

Området kan by på flotte tur- og rekreasjonsområder, samt umiddelbar nærhet til hovedstadens mest populære handlegater (Bogstadveien og Hegdehaugsveien). Alt fra spennende småbutikker til trendy designbutikker, caféer, restauranter og treningssentre.

Populære Stensparken ligger like ved leiligheten. 3 minutters gange til Bislett med hyggelige St.Hansparken og noen av byens beste takeaway restauranter som Tasty Thai og Mother India for å nevne noen.
Gangavstand til Oslo Høgskole på Bislet samt Universitetet på Blindern. I tillegg er det kort vei til lekeplass, fotballbane, minigolf, svømmehall, badeplass, treningssenter, kino og bibliotek m.m. Umiddelbar nærhet til trikk nr. 11 fra Bogstadveien. Buss 21 og flere trikker fra Bislett, samt knutepunkt for T-bane og bussforbindelser fra Majorstuen og buss nr. 20 fra Kirkeveien.

Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Oppvarming

Elektrisk oppvarmet leilighet med varmekabler på badet.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode312520265
Sist endret31. mai 2024 23:43

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.