Bildegalleri

Årkvisla/Lier - Gmlt. bolighus med 1 soverom, stabbur, uthus og stor tomt. Enkel dusj og portabelt toalett!

Kart med kartnålÅrkvislaveien 69, 3402 Lier
Månedsleie
7 000 kr
Depositum
21 000 kr
Inkluderer
Parkering

Nøkkelinfo

Primærrom
56 m²
Boligtype
Enebolig
Soverom
1
Etasje
1.
Leieperiode
01.07.2024
Dyrehold tillatt
Ja
Energimerking
G - Rød

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Barnevennlig
Garasje/P-plass
Ingen gjenboere
Rolig
Utsikt
Turterreng

Beskrivelse

Leietager med erfaring innen vedlikehold, oppgradering og/eller oppussing av eiendom ønskes gjerne slik at evt. særavtale kan avtales med nærmere vederlag for egeninnsats. Komplett kjøpsprospekt inkl. tilstandsrapport kan sendes til seriøst interesserte som har gode referanser å vise til.

Boligen er bygget en gang i perioden 1800-1899. Huset er opprinnelig en sidebygning på en liten gård fra denne tiden, som brant ned i ca. 1950. Etter dette ble nåværende
bygningen tatt i bruk til beboelse. Boligen er oppført etter en annen byggeskikk og standard enn i dag. Den tekniske tilstanden må derfor ikke sammenlignes med bygninger som er oppført iht. dagens forskrifter og lovverk. Referansenivået for vurderingene er
byggeskikken på oppføringstidspunktet, NS3600:2018 og eventuelle senere endringer som naturlig vil gjelde. Boligen preges i hovedsak av normal bruksslitasje og det er
ikke foretatt nevneverdige oppgraderinger i de siste 50-70 årene, med unntak av enkelte bygningsdeler/installasjoner. Boligens generelle tilstand fremstår likevel som normal tatt alder i betraktning. Det er likevel påvist flere avvik/skader på boligen med ulik betydning - noe krever utbedring, og andre kan man "leve" med selv om det ikke er helt etter "boka". Videre er flere av boligens bygningsdeler såpass gamle, at det vil være naturlig med renovering av bygningen.

Teknisk tilstand: Oppvarming med varmepumpe fra 2016. Vannforsyning fra privat vannverk/bekk, og Grundfos vannpumpe fra 2015. Automatsikringer. Varmvannstank 28 ltr. Pipe er i dårlig tilstand, ikke ildsted. Septik-tank og slamtømming via Ringerike Septik Service.

2,8 mål unik eiendom i naturskjønne omgivelser. Årkvislaveien 69 ligger i naturskjønne omgivelser med to landbrukseiendommer, noen få hus og hytter i området. Dette er et familievennlig boområde. Ca. 4 km til attraktive Høvik barne- og ungdomsskole, videregående skoler i Lier, flott utendørs og innendørs idrettsanlegg og svømmehall i samme området. Stort ride-/hestesenter på Linnesvollen. Kulturlivet, kjøpesentre, kafeer/restauranter i Lier, Asker og Drammen ligger i nærheten. Å gå eller sykle «over skogen» på flotte gruslagte turveier eller på stier fra Årkvisla til restaurantbesøk i Drammen, er en fin opplevelse.

Nærhet til knutepunkter(med bil) : 15 minutter til E18 ved Kjellstad, 25 min til Asker, 15 min
til Drammen og 15 min til Lier stasjon. Bussforbindelser ved Nøsteveien (Sandakerkrysset)
– 3 km.

Årkvisla er i seg selv et startpunkt for mange aktiviteter og turmål.
Fra Årkvislaveien 69 er det ca 300 meter til såvel korte som lange lysløyper/stier og
gruslagte veier innover Finnemarka/Drammensmarka. Årkvisla er kjent blant annet for
historisk skimiljø, hvor Thorleif Haug, Oskar og Henry Gjøslien bodde og hadde sine
treningsturer. Bare en liten gåtur fra Årkvislaveien 69, kan man ta en dukkert eller prøve
fiskelykken i idylliske Hvalsdammen.

PS; Bilder med inventar avviker fra dagens tilstand. Komfyr, gressklipper, Telenor opplegg står igjen etter tidl. leietaker!

Visning

Visning etter avtale

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode278224838
Sist endret17. juni 2024 18:57

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.