Bildegalleri

Utleid

Fin hybel til leie rett ved sjøen.

Kart med kartnålKARLSVIKVEIEN 14 A, 3150 Tolvsrød
Månedsleie
8 100 kr
Depositum
24 300 kr
Inkluderer
Strøm og internett

Nøkkelinfo

Primærrom
30 m²
Boligtype
Hybel
Soverom
1
Etasje
1.
Leieperiode
01.07.2024 - 30.06.2025
Energimerking
B - Gul

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Moderne
Parkett
Rolig
Utsikt
Turterreng

Beskrivelse

Del av enebolig til leie.

Fin hybel til leie i enebolig midt mellom skogen og havet. Hybelen har eget inngangsparti bak huset, med utgang til pent opparbeidet hage. Hybelen består av kjøkken, bad og kombinert soverom/stue. En liten gang skiller disse tre rommene. Soverommet/stuen er idag møblert med integrerte klesskap. Det er plass til sofa/seng, et lite bord og tv hvis man ønsker det. Badet er romslig og har badekar. Kjøkkenet har kombinert kjøleskap/fryser, vaskemaskin til klær og hybelkjøkken, og er møblert med et lite bord og to stoler. Sjøutsikt fra soverom/stuen.

Leietaker kan anvende sydvestvendt del av hage, samt benytte del av utebod. Boligen ligger femti meter fra sjøen, og Skallevoldstranda og Karlsvika strand er under fem minutter gange unna. Tursti rett fra hagen til Karlsvika friområdet og Essoskogen. Gode bussforbindelser til Tønsberg sentrum fra Skallevoldveien og Furulyveien. Området er trygt og rolig.

Vi er en familie på fire med en snill og rolig katt. Vi har, i tillegg til hybelen som nå leies ut, en leilighet i huset som idag leies av en hyggelig kvinne. Vi ønsker å finne en leietaker som kan trives med å bo her, og passe inn med oss som allerede bor her. Vi søker en rolig, stabil person som ikke røyker.

Hvis dette kan være av interesse, skriv gjerne en mail med noen ord om deg selv (yrke/studie/interesser) og ønske for leieforholdet.

Nav-garanti godtaes ikke.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode261818465
Sist endret17. juni 2024 19:43

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.