Bildegalleri

Utleid

Del av tomannsbolig, med havutsikt!

Kart med kartnålTingsakerveien 8, 4790 Lillesand
Månedsleie
14 000 kr
Depositum
42 000 kr
Inkluderer
Kommunale avgifter + søppel

Nøkkelinfo

Primærrom
72 m²
Bruksareal
85 m²
Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
2
Leieperiode
01.08.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Rolig
Sentralt
Utsikt

Beskrivelse

Her kan du flytte rett inn og bo med fantastisk sjøutsikt, trampoline i hagen og egen loftsstue! Tingsakerveien 8 er en del av en tomannsbolig, som ble pusset opp i 2020 og står klar for leie fra begynnelsen av desember. Boligen leies ut møblert.

Boligen ligger i et rolig område på Tingsaker med kort vei til alt! Like i nærheten finner du skoler, strender, turområder og Lillesand senter med blant annet matbutikker, blomsterforretning, apotek og sportsbutikk. Sentrum er heller ikke langt unna - kun 15 minutters spasertur.

Oppsummering av boligen:
- Boligen har to lyse soverom, med plass til skap og oppbevaring. Senger medfølger leien.

- Stuen har gode lysforhold, TV med AppleTV og en stor lys sofa. Utsikt mot sjøen og kan skilles av fra spisestue med dobbel skyvedør.

- Spisestue og kjøkken har svært gode lysforhold og har også havutsikt. Kjøkkenøyen kan flyttes på for å dele inn rommet i soner etter ønske. Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin, komfyr med keramisk koketopp, kjøleskap med frysedel og microbølgeovn.

- Badet har en fin standard med varmekabler, lysegrønne vegger, vaskemaskin og badekar med dusj. Plassbygd skap gir god plass til oppbevaring.

- Vindfang/gang har god plass til klær og sko. I gangen står en vedfyrt peis som gir god varme på høst og vinterstid.

- Loftsstuen er stor, med vegg til veggteppe, sovesofa og TV (med Chromecast). Rommet kan benyttes som et ekstra soverom, gjesterom, eller en ekstra TV-stue. I trapperommet er det både hyller og klesstang, som gir god plass til oppbevaring.

- Terrassen på godt over 30 kvadratmeter har en super sjøutsikt. Leies ut med sittegruppe, parasoll, uttrekkbar skillevegg, solstoler og spisebord med stoler. I hagen står en trampoline som kan benyttes på vår- og sommerhalvåret.


Interessert? SEND MELDING I FINN-CHATTEN med litt informasjon om deg/dere. Visning etter avtale. Røyking og dyrehold ikke tillatt.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode232789600
Sist endret18. juni 2024 10:29

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.