Bildegalleri

Stor 4-roms leilighet nær marka - balkong - bilfritt utemiljø - møblert

Kart med kartnålOlav Aukrustsvei 4B, 0785 Oslo
Månedsleie
25 500 kr
Depositum
76 500 kr
Inkluderer
Varmtvann, fiber fra Obos open net, og trappevask

Nøkkelinfo

Primærrom
90 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Etasje
3.
Leieperiode
01.07.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Aircondition
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Ingen gjenboere
Kabel-TV
Moderne
Parkett
Rolig
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse

Lys og moderne leilighet med alt av fasiliteter. Leiligheten har en sentral beliggenhet i rolige og populære Kragskogen på Voksen/Holmen. Bilfritt og trivelig utemiljø, bl.a med egen sandvolleyballbane, fotballbane, lekeplasser og søndagsåpen butikk på området.

Fra leiligheten har man umiddelbar nærhet til dagligvarebutikk, offentlig kommunikasjon samt flotte tur- og friluftsmuligheter i nærområdet. Ca. 100 meter til bussholdeplass Krags vei (buss nr. 46) og bussholdeplass Amagervei (buss nr. 45) som begge tar deg til Majorstuen på ca. 10-12 minutter. Ellers 12-13 minutters gange til hhv. Besserud og Holmen T-banestasjoner. Det er kort vei til Røa sentrum med de fleste forretninger og servicetilbud. Her finner du post, bank, apotek, bibliotek, kafeer, bakeri, frisør, lege, tannlege og treningssenter m.m. Mærradalen byr på flotte turmuligheter samt turvei til Bogstad og marka. Fine sykkel- og turmuligheter på sommerstid. Badevann og golfbane på Bogstad. Ca. 10 minutters gange til Gressbanen, Njårdhallen og Holmenkollen tennisklubb. Velpreparerte skiløyper fra Sørkedalen, Mærradalen og Frognerseteren. Nærhet til flere skoler og barnehager.

Leiligheten inneholder:
- Entrè med plass til klær og sko. Tilknyttet callinganlegg.
- Kjøkken, spisestue og stue: Åpen kjøkken- og stueløsning med store vindusflater/skyvedører som gir et godt og naturlig lysinnslipp. Romslig kjøkkendel med tidløs og moderne innredning. Integrerte hvitevarer. Stuedel med plass til møblering av sofagruppe og spisestue. Varmepumpe luft/luft sikrer rimelig og effektiv oppvarming/aircondition. Utgang til en solrik balkong med god plass til utemøbler, samt utebod.
- Stort bad med flislagt gulv og varmekabler. Inneholder dusjnisje, servant, godt med skapplass, vaskemaskin og tørketrommel. Separat toalett.
- Soverom 1: Lyst og romslig hovedsoverom med god plass dobbeltseng og nattbord. Meget god garderobeplass med 2 meter skyvedørsgarderobe og 1,5 kvm walk-in. Utgang til balkong på baksiden. Vender ut mot rolig skogholt.
- Soverom 2: Mindre soverom. Garderobeskap medfølger. Vender ut mot rolig skogholt.
- Soverom 3: Medium størrelse. Garderobeskap medfølger. God plass til dobbeltseng. Vender ut mot rolig skogholt.
- Utvendig bod på balkong, samt bod på bakkeplan til ski, sykler etc. som deles med naboleiligheten.

Søker rolige leietakere som vil behandle leiligheten som om det var ens egen, ikke røyk eller dyr, og har respekt for at dette er et boligsameie hvor det bor mange småbarnsfamilier og eldre.

Leies ut delvis møblert. Møblering per dd avviker noe fra bilder, se kommentarer under bildene.

Visning

Visning etter avtale

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode147978230
Sist endret26. mai 2024 19:10

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.