Bildegalleri

Rom i bofellesskap mellom høyskolen og Horten sentrum. 1 min til butikken og bussen

Kart med kartnålBorreveien 73, 3186 Horten
Månedsleie
4 300 kr
Depositum
20 000 kr
Inkluderer
bredbånd inkludert, strøm deles på de som bor i huset akonto kr 600/pers, evt tegnes eget abonnement

Nøkkelinfo

Primærrom
10 m²
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
1
Etasje
2.
Leieperiode
07.06.2024
Bruttoareal
250 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Fellesvaskeri
Sentralt
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse

Flere rom ledig i genialt hus for bofellesskap. Ledig rom nå, for sommerleie eller for leie fra august.

Gangvei til høyskolen og andre vei til Horten sentrum. Buss like utenfor. Huset er stort, med mye fellesarealer, veldig god solgang i hage og på terrassen. Annekset bebos av håndverkere som er behjelpelig med vedlikehold ol.

Leies ut i stort, eldre hus med gode lysforhold og utsyn mot jordene og Borre golfbane og glimt av vannspeilet mot Borrevann.

Eiendommen består av påbygg fra ca år 2000, samt hovedhus fra 1910, i tillegg til annekset.

Huset har en fin hage og stor terrasse med perfekte solforhold. Inngangsparti med fargerike blomsterbed i et atrium mellom anneks, hovedhus og tilbygg. Huset er i fire halvplan og ble bygget ca 1910 med tilbygg fra år 2000. To hovedinnganger til huset, ett via tilbygget.

Eiendommen er altså av eldre dato og er ikke topp moderne! Andre etasje har for eksempel noen skjeve gulv men til gjengjeld mye sjarm. :)

Stor stue med flere sofaer/sittegrupper + . Utgang til terrassen via skyvedører (i tillegg liten terrasse på andre siden av huset).

Romslig spisekjøkken med mulighet for alle å lage mat og spise sammen. Kjøkkenet har malte fronter og eik benkeplate med induksjons platetopp. To nye kjøleskap.

Totalt tre bad med wc, hvorav ett er romslig og har badekar i tillegg til dusjnisje, de to andre har også dusj. Et av de mindre badene ble oppusset for et par år siden (mangler bilder).

Kjeller under hovedhuset med vaskerom og store lagringsmuligheter og muligheter for deg som ønsker å legge inn litt innsats og gjøre noe kreativt med arealene.

Huset ligger sentralt plassert midt mellom Horten sentrum og Bakkenteigen (Høyskolen i Buskerud og Vestfold som nylig ble til Universitetet i Sørøst-Norge USN).

Gode bussforbindelser begge veier med bussholdeplass hhv 50 og 150 meter unna (linjene 02, 70 og 72).

Dagligvarebutikken Meny, som stadig har gode tilbud, ligger bare 100 meter fra boligen.

Skiløyper har du ved golfbanen og Borrevann. Flere beboere har tidligere tatt på seg skiene rett utenfor inngangsdøren, gått ut på jordene og bort til løypenettet.

Kort vei til Rørestrand som er en populær badestrand om sommeren.

Vi søker ansvarsfulle leietakere som ønsker å behandle huset som sitt hjem. Som er inkluderende og positive, som liker å bidra, som er vennlige og "open-minded". Som både tar hensyn og respekterer andres privatliv, og er ryddige og renslige.

Vi søker helst yngre studenter, men er også åpne for andre som kan passe inn i et bofellesskap som dette! Det er superkoselig; man har mulighet til å både bli kjent med andre og også mulighet til å trekke seg litt tilbake.

Depositum, som skal betales på sperret konto i DNB før innflytting, evt depositumsgaranti. Garanti fra Nav godtas ikke.

Fellesarealene er stort sett møblert som på bildene. Rommene er sparsomt møblert.

Priser fra kr 4300 for det minste rommet til 5700 for de største (med plass til både sofa, dobbeltseng og stort skrivebord).

Dersom leietaker foretrekker å benytte egne møbler kan de som er på rommet legges for oppbevaring i kjelleren, så lenge de settes tilbake i orden og på plass ved utflytting.

Husk å skrive litt om deg selv og legg ved telefonnummer. Ringer du må jeg mest sannsynlig ringe tilbake, melding på finn er best i første omgang.

Rom ledig for sommeren (fram til ca 01-15 august), evt leies videre på årskontrakt. I tillegg rom ledig fra rundt 01. august.

Visning

Visning etter avtale.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode132343109
Sist endret05. juni 2024 20:46

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.