Bildegalleri

På Favntoppens beste beliggenhet bygges en fantastisk laftet hytte med nærmere 350m2 med eksklusive materialvalg!

Kart med kartnålLekkjet 71, 2636 Øyer
Prisantydning30 000 000 kr
Omkostninger
150 000 kr
Totalpris
30 150 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
7
Meter over havet
820

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Bilvei frem
Lademulighet
Peis/Ildsted

Visning

Etter avtale

Om eiendommen

Beliggenhet

Favntoppen ligger fantastisk til på oversiden av endestasjon på Gondolen på ca 820 moh. Favntoppen består av 26 tomter med totalt 30 hytter. Hyttefeltet har fantastisk utsikt mot vest og meget gode solforhold. Her har du alt av fasiliteter rett utenfor døra enten du skal i bakken, ut på langrenn eller ønsker å ta en kopp kaffe eller en matbit på restaurantene.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Hytta ligger på Favntoppen på nordsiden av alpinanlegget. Fra E6 kjører du av mot Øyer Sentrum og fortsetter videre til Mosetervegen som du følger helt til passerer skibrua når du kommer opp til Mosetertoppen. Deretter tar du veien mot Skavlen og Favn og følger denne til du passerer skibrua som det står Mosetertoppen Centrum på. Deretter tar du første veien til venstre og fortsetter da opp til du kommer til Favntoppen.

Innhold

På Favntoppens beste beliggenhet bygges denne eksklusive laftede hytta. Tomten er helt unik og ligger helt i front og får storslagen utsikt mot sør, vest og nord. Hytta er på nærmere 350m2 BRA og får eksklusive materialvalg og gjennomtenkte løsninger.
På tomt 26 på Favntoppen får du også god avstand til naboer og kan trekke deg tilbake og nyte utsikten og roen til tross for at du bor veldig sentralt til alt. Utsikten må kunne sies å være helt magisk hvor du ser Fakkelmannen midt i blikkfanget rett mot vest og det samme med fjellheimen mot vest.
Hytta leveres nøkkelferdig med høy standard med blant annet bergvarme, lekkert kjøkken med stenplate, moderne hvitevarer, 5 lekre flislagte bad med høy standard, moderne ildsted og eksklusiv eiketrapp.
Med bergvarme får du forutsigbare driftskostnader og en meget komfortabel gulvvarme!
Kort beskrivelse av hytta:
Eksklusiv tømmerhytte med 8 toms tømmer
Tomt på drøyt 1000m2
7 soverom (2 av disse med eget bad)
5 lekre eksklusive bad hvorav ett av disse med badstue
Treningsrom i kjeller i tilknytning til stort bad med badstue
Stor garderobe med egen inngang i underetasje som leveres med komplett smørebod, interiør og skotørker med mer og totalt på 25m2.
Eksklusiv eiketrapp med glass rekkverk
Vinrom i hyttas underetasje tilknyttet TV stue og trapperom


Beliggenheten generelt på Favntoppen er muligens den beste på Hafjell, på drøyt 800 meter over havet med direkte adkomst til både langrenn og alpint bor du helt perfekt. Alpinanlegget er godt kjent for de fleste og med 6 km lysløype rett utenfor døra og hele 600 km preppede langrennsløyper ligger alt til rette for å nyte naturen.

Standard

Høy standard med blant annet eksklusive baderom, skifer på haller inne, og skifer på inngangsparti ut. Kjøkken leveres med steinplate og Miele hvitevarer.
Leveres nøkkelferdig med ferdig behandlet tømmer innvendig og utvendig!

Alle 3D bilder er å se på som illustrasjoner og øvrige bilder er fra andre ferdige hytter og er å se på som inspirasjon/illustrasjon. Hyttene har IG og planlagt oppstart er tiltenkt vår/sommer 2024.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode345658978
Sist endret28. mars 2024 14:25
ReferanseLekkjet 71

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.