Bildegalleri

Fossøy - Vrådal

Nyoppført og romslig hytte i fantastiske omgivelser på Fossøy i Vrådal

Kart med kartnålBjorøyvegen 75, 3853 Vrådal
Prisantydning4 975 000 kr
Omkostninger
125 717 kr
Totalpris
5 100 717 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
113 m²
Bruksareal
132 m²
Tomteareal
511 m² (eiet)
Byggeår
2023
Soverom
4

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Båtplass
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Beliggenhet på Fossøy i Vrådal er det nærmeste man kommer en drøm for den aktive familien. Området byr på fine opplevelser året rundt! Hytteområdet har nærhet til en av Sør-Norges fineste golfbaner og er få minutter unna Vrådal skisenter. Vrådal tilbyr et mangfold av aktiviteter for barn, voksne og eldre. Fossøy har en unik beliggenhet med vann på alle kanter. Hytteområdet har egen båthavn hvor man kan få kjøpt eller leie båtplass. Område byr på fine badeplasser, og gode sjanser for å prøve fiskelykken. Besøk gjerne vår hjemmeside: www.vradalgolfoghyttepark.no. her står det mye informasjon om våre hytter og golfbanen og området.

Generelt

På Fossøy ligger en av Sør-Norges fineste 9-hulls golfbaner, og i den forbindelse er det satt opp et klubbhus med egen kafe og proshop. Her er alle velkomne om du spiller golf, går på tur eller er på besøk. Her kan man få servert enkle retter, drikke og kioskvarer. På vinter halvåret åpner Vrådal Panorama skianlegg som ligger få minutter unna eiendommen. Skianlegget har løyper i alle vanskelighetsgrader på slalåm, kjøre utfor, stå Telemark eller snøbrett. Her er forholdene lagt til rette med 18 nedfarter, eget barneområdet, skiskole, åttesetersstolheis og After Ski. For de som foretrekker langrenn blir det preparert 40 km med langrennsløyper både i skogsterreng og på fjellet. Øya Fossøy kan også tilby øvrige aktiviter som bading, fiske, egen tennisbane, lekeområde med lekeapparater, kajakkpadling og gåturer på egen opparbeidet tursti et et fanstasisk område.

Adkomst/Tomteforhold

Bilvei frem til hytta.

Innhold

Nyoppført familie hytte i 1,5 etg. med attraktiv beliggenhet. Hytta har høy standard med stor lekker stue god takhøyde og en moderne fin peisovn. Åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer. og spisestue mellom kjøkken og stue. To delikate bad, 4 soverom.  Koselig loftstue og flott utsikt. Romslig og solrik veranda og hytta har pent opparbeidet naturtomt med stor gruslagt innkjørsel.
Sikringskap med jordfeilautomater, varmekabler på begge bad og i gang. Overbygget inngangsparti med utvendig bod. Mulighet for kjøp eller leie båtplass i felles brygganalegg. Visning etter avtale. Vi forbeholder oss for at mulige feil i annonsen kan forekomme.

Standard

Nyoppført hytte med høy standard.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Vrådal Golf og Hyttepark AS

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode308824583
Sist endret09. nov. 2023 09:05

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.