Bildegalleri

Stor 4-romsleilighet med flott utsikt til vannet - Nygaard brygge, sentrum. Parkeringsplass med elbillader.

Kart med kartnålTurngata 2, 1606 Fredrikstad
Prisantydning7 200 000 kr
Totalpris
7 381 500 kr
Omkostninger
181 500 kr
Felleskost/mnd.
5 888 kr
Kommunale avg.
22 459 kr per år
Eiendomsskatt
15 313 kr per år
Formuesverdi
1 278 248 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Internt bruksareal
125 m² (BRA-i)
Bruksareal
129 m²
Eksternt bruksareal
4 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
54 m² (TBA)
Etasje
1
Byggeår
2004
Energimerking
E - Mørkegrønn
Tomteareal
3 623 m² (eiet)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Barnevennlig
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Fiskemulighet
Heis
Offentlig vann/kloakk
Ingen gjenboere
Parkett
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Sentralt
Rolig
Lademulighet

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Om boligen

Arealer

Totalt bruksareal: 129,0 m²

  • BRA-i: 125,0 m²
  • BRA-e: 4,0 m²
  • BRA-b:  m²


I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 54,0 m²


BRA-i: Internt bruksareal. BRA-e: Eksternt bruksareal. Dersom dette arealet befinner seg i sameie, borettslag, aksjesalg e.l. vil normalt sett disse arealene ikke være eid av boligen, de er kun disponert på salgstidspunktet. Arealet kan f. eks. omrokeres av styret i ettertid. BRA-b: Innglasset balkong. GUA: Gulvareal. ALH: Areal med lav himlingshøyde.


Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealene. Arealene er oppmålt av bygningssakkyndig og ikke kontrollert/oppmålt av eiendomsmegler. Arealene er oppgitt iht NS 3940 Areal- og volumberegninger av bygninger.


Beskrivelse

Dette er en fin 4-roms selveierleiligheten beliggende like ved bryggekanten på Nygaard brygge i Fredrikstad sentrum. Leiligheten ligger i første etasje med egen inngang fra gaten, et nivå opp fra gateplan med store vindusflater, flott utsikt til elven og to solfylte terrasser. Dette er leiligheten for deg som vil bo sentralt og lettvint, men likevel ha plass til familie og venner. Her bor du med biblioteksparken på Cicignon og elven som nærmeste nabo i et attraktivt og rolig nabolag med gangavstand til alt. Leiligheten har biloppstillingsplass med elbillader og ekstern bod i garasjeanlegget.


Beliggenhet

Leiligheten ligger i en høy 1. etasje med enkel adkomst fra gaten. Fra leiligheten er det fin utsikt ut til elven og Kråkerøysiden. Nygård Brygge ligger syd i sentrum med bryggepromenaden, Kirkeparken og biblioteksparken på Cicignon som nærmeste nabo i et attraktivt og rolig nabolag. Herfra har du spaseravstand til jernbanestasjon gjennom Cicignons gater, eller du kan rusle langs elven til sentrum med restauranter og handlegater. Elvepromenaden fortsetter oppover Glomma og går over i Glommastien som tar deg hele veien til Sarpsborg. Med byfergene som stopper i sentrum kommer du deg enkelt til Gamlebyen, Isegran og Gressvik.


Innhold

Leiligheten inneholder entré, gang, hall, stue med utgang til terrasse, kjøkken, med spisestuedel, tre soverom, bad, gjestetoalett/bad, vaskerom og bod. Eier har også romslig tilhørende bod på terrassen og i garasjeanlegget. 


Standard

Leiligheten holder normal god standard. Vegger har malte overflater. Gulv er belagt med parkett. Vannbåren gulvvarme. Malte tak. Felles ventilasjonsanlegg.


Lys kjøkkeninnredning fra Sigdal med profilerte fronter og benkeplate i eik. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. Ventilator. Vannbåren gulvvarme. Vegger har malte overflater, parkett på gulv og malt tak.


Hovedbadet er flislagt med hvite gulvfliser og hvite fliser på vegg. Baderomsinnredning med skaper og servant. Toalett, dusj og bidé. Vannbåren gulvvarme, ventilasjon i tak og tilluft i dør. Malt tak.


Toalettrom/gjestebad har hvite gulvfliser, hvite veggfliser og er utstyrt med servant, speil og toalett. Det er mulig å montere et dusjkabinett da det er sluk i rommet. Vannbåren gulvvarme, ventilasjon i tak og tilluft i dør. Malt tak.


Vaskerommet har gulvbelegg og malte vegger. Malt tak. Her er det montert skyllekum og opplegg for vaskemaskin. Sluk i gulv. Ventilasjon i tak, tilluft i dør.


Parkering


Leiligheten har egen parkeringsplass med elbillader i felles garasjeanlegg. Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:


Punkt 15: 

-

-

-


Se hele egenerklæringen fra selger som vedlegg i salgsoppgave.


Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport Anticimex ved Svein Nesøen datert 21.05.2024. Tilstandsrapporten er utarbeidet iht. forskrift til avhendingsloven som trådte i kraft 1.1.2022. Tilstandsrapporten angir avvik for ulike bygningsdeler i form av tilstandsgrader (TG) på en skala fra TG0 til TG3 der TG0 er beste tilstandsgrad. Tilstandsgrader angitt med TG2 kan kreve tiltak. Tilstandsgrader angitt med TG3 angir store, eller alvorlige avvik som krever tiltak utbedring straks, eller innen kort tid. For TG2 og TG3 skal det angis et kostnadsoverslag for det enkelte bygningselement. For bygningsdeler som ikke er undersøkt, eller som ikke har vært tilgjengelig for undersøkelse angis disse med tilstandsgrad TG IU.


I tilstandsrapporten for denne eiendommer er det angitt tilstandsgrader for ulike bygningsdeler. Av disse er de fleste bygningselementer gitt TG0, eller TG1. 6 enkeltelementer er gitt TG2. Ingen bygningselementer er gitt TG3. Nærmere beskrivelse av disse finnes i tilstandsrapporten.


Det forutsettes at interessenter til eiendommen har lest og satt seg inn i tilstandsrapportens innhold, herunder de respektive bygningselementers tilstandsgrader og begrunnelsen for disse. Det anbefales å rådføre seg med fagfolk slik at den enkelte interessent får rett forståelse av tilstandsgradenes omfang og konsekvens. Tilstandsrapporten utgjør en del av salgsoppgaven.


I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) 


Utvendig: veggkonstruksjon.

Utvendig: balkonger, terrasser og rom under balkonger.

Innvendige: overflater.

Våtrom, 1. Etasje, bad, overflater vegger og himling.

Våtrom 1. Etasje, bad, sluk, membran og tettesjikt.

Våtrom, 1. Etasje, bad, overflater gulv.

Byggemåte

Blokkbebyggelse i bettongkonstruksjoner. Flatt tak. Bygget har heis og garasjeanlegg på bakkeplan. Inngangsparti og fellesrom framstår delikat og innbydende. Se tilstandsrapporten for nærmere detaljer, Tomt

Denne tomten er eiet.

3623,00 kvm.Pent opparbeidet tomt med peplantning, brostein og granittrapper ned til elven. Eiendommen ligger solfylt til vendt mot elven og bryggepromonaden like ved. Her kan du følge med på livet i elven og byfergenes faste ruter fra Ålekilene på Gressvik til Gamlebyen og Cicignon.


Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 15.12.2004. Tillatelsen ligger vedlagt salgsoppgaven. 


Adgang til utleie

Leiligheten er registrert som én boenhet. I følge vedtektene er korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Se sameiets vedtekter for mer informasjon. 


Oppvarming / energiforbruk

Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme og peis. 


Energikarakter: E - Grønn


Eiers strømforbruk var ca. 3 650 kWh for 2023. Dette inkluderer lading av elbil. 

3 640 kwh.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.


Økonomi

Beregnet totalpris

Prisantydning kr 7 200 000,-I tillegg til prisantydning og ev. fellesgjeld, påløper følgende omkostninger:

Dokumentavgift kr 180 000,00,-

Tryg Boligkjøperpakke Leilighet kr 9 250,00,-

Tingl.gebyr skjøte kr 500,00,-

Tingl.gebyr pantedokument kr 500,00,-

Pantattest kjøper kr 500,00,-


Totalpris inkl. omkostninger og fellesgjeld kr 7 390 750,-


Det ovenstående forutsetter at eiendommen selges til prisantydning og at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endringer i offentlige gebyr.Felleskostnader

Kr. 5 888,- pr. mnd.


Fellesutgifter inkluderer:

Fjernevarme etter forbruk, forsikring, vedlikehold, vaktmestertjeneste, m.m.


Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.


Kommunale avgifter

2024

22 459


Andre løpende kostnader (vei, vann, feiing m.m.)

Andel fellesgjeld

Kr. 0,- pr. .


Andel fellesformue

Kr. ,- pr. .


Eiendomsskatt

15313,00

Fredrikstad kommune har eiendomsskatt. Dette baseres på markedsverdien minus bunnfradrag multiplisert med den promillesats som til enhver tid gjelder for den enkelte kommune (p.t 2-7 promille). Spørsmål om eiendomsskatt rettes til kommunen.


Formuesverdi

Primær formuesverdi kr. 1 278 248,00.

Sekundær formuesverdi kr. 4 857 343,00.

Gjeldende for ligningsåret 2024.


Offentlige forhold

Sameiet

Sameiet består av 78 boligseksjoner på eiendommen gnr. 300, bnr. 1303 i Fredrikstad kommune.Forkjøpsrett og styregodkjennelse

Ny seksjonseier skal godkjennes av sameiet ved styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det foreligger saklig grunn. Se sameiets vedtekter. 


Forsikring

Eiendommen er forsikret i IF SKADEFORSIKRING med polisenr. 1333458.4.1.


Regnskap

Utskrift av sameiets årsoppgjør med regnskap og budsjett, samt innkalling foreligger som del av prospektets vedlegg. Sameiet hadde i 2023 et overskudd på kr. 341 031,- Overskuddet er foreslått å bli overført til opptjent egenkapital.


Sameiet Nygaard Brygge har ingen lån.


For nærmere detaljer vises det til spesifikasjoner i regnskap og noter.


Vedtekter og husordensregler

Sameiet har utarbeidet vedtekter og husordensregler. Se salgoppgavens vedlegg.


Dyrehold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Se sameiets vedtekter. 


Regulering

Eiendommen ligger i et regulert området som omfattes av reguleringsplan 444 Nygaard brygge. Området omfattes av kommuneplanens arealdel med hensyn flomfare, bebyggelse og anlegg og ras- og skredfare,

Se reguleringsplan. 


Rettigheter og heftelser

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Iht. eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.


Dnr. 178, tgl. 06.01.2005 - Seksjonering

SNR: 21
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 125 / 6550


Dnr. 6475, tgl. 28.06.1984 - Bestemmelse om veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 6475, tgl. 28.06.1984 - Rettigheter iflg. skjøte

Eiendommen skal benyttes til tomt for "Pumpestasjon
Nygaardsbrygga"
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 2742, tgl. 04.03.2002 - Bestemmelse iflg. skjøte

BESTEMMELSE OM Å ANLEGGE NEDKJØRSEL TIL PARKERINGSKJELLER
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 2641, tgl. 27.02.2004 - Erklæring/avtale

Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon
nr 1026F Turngata 2
Rettighetshaver Fredrikstad EnergiNett AS
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Det gjøres oppmerksom på at kjøpers bank vil få prioritet etter disse heftelsene.


For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Diverse

Løsøre og tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

(spesifiser særlig om hvitevarer, lamper, fastmonterte hyller.)


Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.


Overtagelse

Etter nærmere avtale. 


Om salgsoppgaven

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til bygningssakkyndig, eiendomsmegler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, og til å lese gjennom fullstendig salgsoppgave med vedlegg før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente. Salgsoppgaven er lest og godkjent av selger.


Kjøpsvilkår

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.


Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på www.partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler Ingeborg Holten Hjemdal per e-post ingeborg.holten.hjemdal@stavlund.no eller sms: +47 98 88 07 36. Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.


For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.


Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført. For seksjon/andel/akjse-bolig vil forretningsfører normalt kreve ekstra eierskiftegebyr dersom de har mottatt eierskiftemelding og det i ettertid skal legges til/endre kjøper. Eierskiftemelding sendes normalt fra megler til forretningsfører samme dag som budaskept.


Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.


Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.


Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.


Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.


Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.


Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).


Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.


Eiendomsmegler sin standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.


Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.Lov om eierseksjoner (eierseksjonsloven)

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.


Sameiet kan pålegge salg / tvangssalg av seksjonen som er ervervet i strid med denne bestemmelsen.


Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova)

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.


Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven følger egenerklæring selger, tilstandsrapport, kommunale opplysninger (f. eks reguleringskart med bestemmelser), informsajon fra forretningsfører (gjelder kun sameie, borettslag og aksjelag), energiattest mm. Alle interessenter forutsettes å ha satt seg inn i salgsoppgave med vedlegg før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.


Det gjøres oppmerksom på at STAVLUND AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.


Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.


Om oppdraget

Eier

Eier er Hans-Martin Jarmund og Turi Nerdrum.


Adresse, matrikkel og oppdragsnummer

Eiendommens adresse er Turngata 2.

Matrikkel tilhørende eiendommen: gnr. 300, bnr. 1303, snr. 21 i Fredrikstad.

Sameiebrøk: 5/262.


Vårt oppdragsnummer er 192240137.


Megler og meglers vederlag

Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:


Provisjon 0,750 % av salgssummen inkl. mva (minimum 50 000 inkl. mva)


Tilrettelegging : 10 000,00

Markedpakke Premium : 19 900,00

www.stavlund.no: 750,00


Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har oppdragstaker krav på rimelig vederlag for medgått tid/utført arbeid og avtalte utgifter (utgifter til påløpte visninger, innhenting av opplysninger, markedspakke og tilrettelegging), samt eventuelle utlegg. Alle priser er inkl. mva.Meglers vederlag er avtalt til ,


Ansvarlig megler er Ingeborg Holten Hjemdal / +47 98 88 07 36/ ingeborg.holten.hjemdal@stavlund.no.


Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Logo for STAVLUND AS.

Lån flyttebilen vår når du skal flytte!

Vi låner deg flyttebilen vår så får du med deg alt du eier. Det skulle bare mangle. Du har tross alt solgt boligen din gjennom oss.

www.stavlund.no

Vil du bli vår nye eiendomsmegler/ eiendomsmeglerfullmektig?

Vi får stadig flere kunder og trenger flere, flinke meglere. Er du megler/fullmektig hører vi gjerne fra deg. Kontakt Gunnar O. Stavlund.

Vi søker flinke folk.

Snart er det ny sesong for salg av hytter i skjærgården vår.

Vi elsker skjærgården vår og har i flere år vært ledende når det gjelder salg av fritidsboliger på Hvaler og langs Onsøykysten. Vi gir deg våre beste råd.

For deg som skal selge hytta
Logo

STAVLUND AS

Vi kan også selge din bolig

Annonseinformasjon

FINN-kode353486603
Sist endret12. juni 2024 04:01
Referanse192240137

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.