Bildegalleri

JARLSØ

Nyoppusset leilighet - Høy standard - Må oppleves - 3 balkonger - Ekstra bred p-plass - Heis - Mulighet for båtplass!

Kart med kartnålJarlsøveien 51, 3124 Tønsberg
Prisantydning11 900 000 kr
Totalpris
12 207 990 kr
Omkostninger
307 990 kr
Felleskost/mnd.
4 151 kr
Kommunale avg.
8 331 kr per år
Formuesverdi
1 181 638 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
111 m²
Bruksareal
132 m²
Etasje
2
Byggeår
2009
Energimerking
C - Gul
Tomteareal
24 651 m² (eiet)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Heis
Rolig
Moderne
Sentralt
Garasje/P-plass
Fiskemulighet
Bademulighet
Turterreng
Utsikt

Visning

Vi oppfordrer til å benytte visningspåmelding, dette sikrer god oppfølging fra megler. Ta gjerne kontakt med megler i forkant av visning dersom du har spørsmål. Husk å lese salgsoppgaven før visningen. Velkommen!
Visningspåmelding

Innhold

Selveierleiligheten er over to plan og inneholder:
1. plan: Bad, soverom, gang, 2 boder og innglasset balkong.
2. plan: Bad, stue/kjøkken, soverom og 2 balkonger

I tillegg medfølger en ekstra stor parkeringsplass, bod i felles garasjeanlegg samt mulighet for båtplass.

Standard

Lekker og meget stilfull leilighet beliggende på populære Jarlsø. Leiligheten er nyoppusset i 2022 og fremstår i dag som meget lekker og stilfull med høy standard og kvalitet.

Alt av arbeider er utført av lokale håndverkere som:
Snekker/prosjektleder: Bjørn-Tore Loland Waaberg.
Murerarbeid og flislegging: Dag Arne Nilsen AS.
Rørleggerarbeid: Sandefjord Rørleggerservice AS.
Elektrikerarbeid: Fjorden Elektro AS.
Malerarbeid: Fargeproffen AS.

Man kommer inn i en stor og åpen hall med stor plassbygget garderobe samt en praktisk bod med hyller. Videre i denne etasjen er det et lekkert bad samt et soverom/kontor. I tillegg utgang til en solrik og innglasset balkong med herlig sjøutsikt. Her kan glassene skyves til siden slik at valget er ditt - åpen eller delvis åpen balkong. Perfekt for lange sommerkvelder.

Kvaliteter i denne etasjen som kan nevnes:
Plassbygget garderobe er fra Schmidt. De har dobbelthengslede skyvedører og skuffer nederst med trykkfunksjon for åpning med foten. Gulvene har termostatstyrt vannbåren varme, og hele leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det er utvendige screens med motor og fjernkontroll foran alle dører og vinduer, og LED downlights med dimming i takene. Badet her har spesialtilpasset innredning fra Schmidt med Kuma helstøpt matt servantplate, dusj og Italiensk vegghengt designtoalett med hvitt, matt rimfree lokk. Speil med lys og dimmer. Tapwell Dusharmatur og kraner i sort matt utførelse, skap med dobbelthengslet skyvedør for innebygget vaskemaskin og tørketrommel samt termostatstyrte varmekabler og store italienske fliser. Balkongen i denne etasjen er innglasset og har to regulerbare varmeovner (m/fjernkontroll) og bod med reoler og plass for evt. ekstra fryseboks. Soverom/kontor har garderober, TV-tilkobling på vegg, to internettuttak og Westinghouse takvifte med lys og fjernkontroll.

En lekker trapp med glassrekkverk tar deg opp til hovedetasjen. Hovedetasje inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, hovedsoverom, bad og to balkonger, den ene mot syd-sydøst, den andre mot vest og nord (flott kveldssol). Stuen og kjøkkenet er rålekkert og utgjør et herlig allrom med utgang til en super balkong. Her kan utsikt og sol nytes fra tidlig morgen til sen ettermiddag. Kjøkkenet er fra Schmidt med eksklusiv benkeplate i Dekton Keyla matt, ripefri komposittstein. Det er meget velutstyrt med alt av integrerte hvitevarer som DeDietrich unik stekovn med 100% Damp-assist, Chef-funksjon, Oppskrifter og Pyrolyse rengjøring, DeDietrich kombinert stekovn og microbølgeovn, ekstra bred Bora toppmodell induksjonstopp med integrert ventilator. Et dobbelt Samsung kjøleskap med ismaskin samt egen kjøleskuff/påleggsskuff og stor fryseskuff nederst. I tillegg et Temptech vinskap med to temperatursoner integrert i kjøkkenøya. Kjøkkenøya er spesialbygget og utstyrt med Quooker og praktisk bardiskløsning med skap i front mot stua. Schmidt har også levert et spesialbygget skap på vegg i tilknytning til kjøkkenet.

Master soverom finner man også i denne etasjen. I tillegg til eget bad har rommet også en solrik utsiktsbalkong. Soverommet har Westinghouse takvifte med lys og fjernkontroll, samt garderober med innebygget lys.
Baderommet har matt sort servantskap med to store skuffer samt speilskap med lys og speil både innvendig og utvendig. Det er Tapwell dusjarmatur og kraner i matt sort utførelse. Frittstående designbadekar fra Strømberg i helstøpt Velsten støpemarmor. Dusj med innsvingbare glassvegger/dusjdører samt Geberit dusjtoalett med fjernkontroll.

Forøvrig kan nevnes:
Gulvene har termostatstyrt vannbåren varme, baderomsgulv med termostatstyrte varmekabler. Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning i hele leiligheten, og uttak for TV og Internett i stue og soverom. LED downlights i stue, kjøkken og bad.
Utvendige screens med motor og fjernkontroll foran alle vinduer.
Ny porttelefon med videoskjerm i begge etasjer installert i 2022.
Kjøkkenskapene og kjøkkenøya har praktiske skuffinnredninger samt integrerte stikkontakter .

Denne leiligheten har alt! En meget praktisk planløsning, gjennomgående høy standard, mye sol, ekstra bred parkeringsplass og mulighet for båtplass!
Her har du alt - Flytt rett inn og begynn det enkle liv!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og nyetablert boligområde på Jarlsø i Tønsberg kommune. Jarlsø ligger idyllisk til og fremstår som en perle i Oslofjorden, med unik beliggenhet. Flotte bryggeområder på vestsiden med fin promenade, sjøboder og sittebenker. Her er det også nydelig sandstrand som innbyr til bading. Øya har en rik historie langt tilbake i tid, men fra ca. 1900 og frem til 2004 var området regulert for industri. Øya er nå åpen for allmennheten og bebygd med moderne boliger, samt noe næring og verneverdige bygninger. Stedet har en egen petanqueklubb, lesesirkler og oppleves som et godt nabolag. Syd på Jarlsø er det en flott, gammel eventyrskog som brer seg ut mot Oslofjorden ytterst syd på Jarlsø. Her kan man gå tur blant gamle furuer, villkaprifol, markjordbær og mosetepper. Og litt bortgjemt i moselandskapet - to gamle steinbunkerser. På sydspissen ligger Jarlsø sitt eget fyr, som fortsatt er i drift. På de øvrige deler av øya anlegges botaniske miljøer inspirert av fjordlandskapet, som gir en helhetlig utforming.
Tønsberg sentrum ligger ca. 10 minutter unna med bil og er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Nærbutikken Joker som er åpen til kl. 22.00. I dette området finnes også kafé, frisør, hudpleiesalong, fotpleie, treningssenter samt utvendig tennisbane og treningsapparater. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Olsrød Park på Tolvsrød et godt utvalg. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Ved å benytte bil tar det ca. 8 minutter til Tolvsrød, 12 minutter til Tønsberg, 49 minutter til Drammen og ca. 35 minutter til Torp Lufthavn.

Nydelig å bo i dette sjønære området, hvor man kan rusle ned til sjøen, ta seg et morgen- eller kveldsbad!

Felleskostnader

4 151 pr. mnd. Dekker a-konto fjernvarme, service ventilasjon, service heis, TV/bredbånd, felles bygningsforsikring, diverse honorarer, drift og vedlikehold og andre driftskostnader.

Herav:
A-konto fjernvarme kr. 369,-
Service ventilasjon kr. 145,-
Felleskostnad kr. 3 253,-
Medieprodukter kr. 384,-

A-konto fjernvarme avregnes en gang pr år via Techem, som avregner i juni/juli.

Felleskostnader fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke felleskostnadene. Opplysninger om felleskostnader er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, felleskostnadene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV/Internett fra Telenor er inkludert i felleskostnader pr. mnd. Dekoder medfølger i handelen.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Avdrag fellesgjeld

Det er ingen lån/fellesgjeld registrert for sameiet.

Sameie

Sameie: Sameiet Vestsiden 1, Orgnr: 993401129, består av 115 seksjoner, fordelt på 6 bygg.
Til hver boligseksjon medfølger én biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg og én bod. Denne leiligheten har en ekstra bred p-plass da de har kjøpt halvparten av parkeringsplassen ved siden av.

Forretningsfører i sameiet er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Styreleder i sameiet er Ketil Asplin.

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styrets arbeid:
Det fremgår av sameiets vedtekter at styret skal forvalte og drifte sameiets fellesareal til beste for sameiet og i samsvar med lover, vedtekter og vedtak i sameiermøtet.
- Styret har i perioden hatt 12 møter, hvorav 12 ordinære styremøter og 1 regnskapsmøte før årsmøte.
- Styret har jobbet videre med overgangen til OBOS/Vibbo som samarbeidspartner i styredrift og som kommunikasjonsplattform for beboerene. Overgangen har hatt noe utfordringer i forhold til nytt regnskapssystem og å implementere tilleggskostnader for varme, gass og ventilasjonsservice. Dette jobbes det videre med og forventes være 100% i løpet av 2023. Styret har brukt Vibbo som kanal for informasjon.
- Samarbeidet i styret har vært bra og vi føler at vi har kommet godt i gang med å sette en mal for også fremtidige styrer.
- Videre har styret jobbet med utbedrings- og vedlikeholdsplan basert på rapport fra OBOS i 2019. Vedlikeholdsplanen har til hensikt å identifisere fremtidige kostnader som følge av bruk og slitasje som vil legges til grunn for budsjettene.
- Bygningsmassen er nå 13 år og begynner å merke tidens tand, som igjen har resultert i en stadig mer krevende oppfølging.

Vedlikeholdsplanen, dvs. fremtidig utbedringsbehov, samt styrets vurdering av prognosene basert på vår økonomiske historikk, tilsier at vi må ha flere inntektsøkninger de neste årene. Det er nødvendig for å unngå fremtidige dyre lån og krevende likviditet.

Styret vil for 2023 arbeide videre med utbedringsplanen, samt kvalitetssikring av faste avtaler og leverandører for å se på innsparingsmuligheter.

I tillegg til drift og vedlikehold har det også i 2022 vært satt av kostnader til utbedringer gjennom året som lys i parkeringskjeller og i atriet, grøntareal, vedlikeholdsplan, måking og strøing, vårrengjøring samt uteparkering og skilting.

Mindre utbedringer og vedlikehold, dugnader, vaktmester utfører oppfølgende vedlikehold 2 dager i uken og at alle utrykninger for øvrig skal klareres med styret, videre drift av sameiet, HMS og yrte miljø.

Styret vil undersøke eventuelle kostnader vedrørende installasjon av vannmålere. Det vil bli installert for alle eller ingen da det ikke er mulig å organisere avlesning for kun noen enheter. Styret vil komme tilbake med informasjon.

Årsrapport for 2022 med regnskap og protokoll fra ordinært årsmøte mars 2023 er vedlagt i salgsoppgaven.

Forsikring

If Skadeforsikring

Regnskap

Inntekter i 2022 var til sammen kr. 4 853 908,-.
Driftskostnadene i 2022 var til sammen kr. - 5 635 002,-.
Driftsresultat i 2022 var kr. - 781 094,-.
Årsresultat viser underskudd kr.- 768 164,-.

Egenkapitalen pr. 31.12.2022 er positiv kr. 2 749 003,-.
Egenkapital og gjeld pr. 31.12.2022 er kr. 3 462 263,-

Årsrapport for 2022 med regnskap og protokoll fra ordinært årsmøte mars 2023 er vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Det må påregnes dugnad i sameiet.

Alt indre vedlikehold av bruksenheten, samt vedlikehold av eventuelt utendørsareal som inngår i bruksenheten, besørges og bekostes av den den enkelte sameier.

Fasadene ønskes bevart i sin opprinnelige form så langt det er mulig. Uten styrets samtykke er det ikke tillatt å montere noe på ytterveggene, ref. vedtektenes pkt. 4, siste ledd. Dette gjelder blant annet:
- Utvendige persienner.
- Parabolantenner og annet teknisk utstyr.
- Skilt (f.eks. ved inngangsdører til trapperom, parkeringskjellere o.a).

Sameiets vedtekter og husordensregler følger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Eiere av husdyr plikter å rette seg etter til enhver tid gjeldende offentlige bestemmelser om husdyrhold - herunder reglene om båndtvang.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- Utvendig balkonger, terrasser og rom under balkong: Det er etablert en balkong på 10,5 kvm og en på 5,5 kvm. Rekkverk er oppført i stål og glass. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

Det er ingen elementer gitt tilstandsgrader 3 i henhold til tilstandsrapporten.

I tilstandsrapporten er følgende konstruksjoner ikke undersøkt (TG IU):
- Våtrom bad etasje 3 tilliggende konstruksjoner: Dusjhjørne vender mot tilstøtende brannceller. Det er på grunn av bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.
- Våtrom bad etasje 4 tilliggende konstruksjoner: Dusjhjørne vender mot innredninger. Det er på grunn av bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 132 kvm

1. plan:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, soverom og gang.
Sekundærrom: 21 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 boder og innglasset balkong.

2. plan:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, stue/kjøkken og soverom.
Sekundærrom: 0 m².

Takstmannens kommentar til areal ifølge tilstandsrapporten:
Alle arealer er målt opp etter NS 3940 og vurdert etter takstbransjens veileder for arealmålinger. Arealmålingene tar ikke hensyn til
byggeforskriftene og kan avvike fra disse.

Takstmannens kommentar til lovlighet ifølge tilstandsrapporten:
- Byggetegninger: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Leilighetens 1 plan er ombygget og vegger er flyttet. Det finnes ingen tegninger som viser innglasset balkong.
- Brannceller: Det er ikke påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift.
- Nyere håndverkstjenester: Det er ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år. Leiligheten er renovert i 2022 og arbeider er utført av respektive fagfolk. Selger har fakturaer som dokumentasjon. Noe dokumentasjon er lagt inn på boligmappa.
- Krav for rom til varig opphold: Det er ikke påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.
Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik avholdt 05.05.2023 datert 11.05.2023. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 24 651 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Nydelige fellesarealer som er meget pent opparbeidet og beplantet. Her er det virkelig lagt vekt på kvalitet i alle detaljer. Asfalterte gangstier og fellesareal. Ellers plen og grønn beplantning av ulik art. Sandstranden og andre fine badeplasser på Jarlsø er fristende for deilige solbad på herlige sommerdager. Stort, flott bryggeområde ved badestranden.
Vakkert miljø, tilgrensende til herlige friområder - for tur og til glede for store og små.

Garasje / Parkering

Det medfølger en ekstra stor parkeringsplass samt en bod i felles garasjeanlegg .
Parkeringsplassen har en ekstra halvpart av plassen vedsiden av. Slik at denne er ekstra bred.
Det kan tilkomme eierskiftegebyr/kostnader ved transport av p-plass.

Biloppstillingsplass i garasjeanlegg og/eller bod kan ikke leies ut til andre enn seksjonseiere i sameiet.

Byggemåte

Dette er en tilstandsrapport som er beregnet på borettslagsleiligheter og leiligheter i etablerte sameier. Det er kun de observasjoner som gjøre inne i leiligheten som legges til grunn for vurderingen. Takkonstruksjoner, utvendige konstruksjoner og felles konstruksjoner er ikke vurdert. Den vurderte leiligheten går over to plan og har igangsettingstillatelse datert 12.08.2008 og hovedbyggene er 2009. Ferdigattest er datert 01.11.2011. Det medfølger garasjeplass og bod i kjeller. Leiligheten er ombygget og renovert i 2022 og arbeider er utført av respektive fagfolk. Balkong i leilighetens 1. etasje er glasset inn i 2017.
Som det fremkommer i tilstandsrapporten er det ikke registrert noen feil eller skader av betydning. Noen av avvikene må sees i sammenheng med den nye standardens strenge krav. I hovedsak gir leiligheten et normalt godt inntrykk. Det er ikke gitt opplysninger om det har vært skader, problemer med skadedyr, lekkasjer eller andre forhold som kan ha vesentlig betydning for bygningsmassen tilstand. Det må antas at leiligheten er bygget i henhold til de krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring. Dagens krav er en del strengere og avvik må da påregnes.

Utvendig
Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betong. Yttervegger er kledd med teglstein og fasadeplater. Taket er tekket med takfolie e.l. Dette er forøvrig felles konstruksjoner som ikke er ytterligere vurdert.

Innvendig
Overflatene er renovert i 2022 og arbeider er utført av firma. På gulv: laminat. På vegger: malte plater. I tak: malte plater.

Våtrom:
Bad etasje 3: Badet er oppgradert i 2022 og arbeider er utført av Dag Arne Nilsen. FDV dokumentasjon ligger på boligmappa. Rommet inneholder innredning, servant, vegghengt wc og dusjhjørne.
Bad etasje 4: Badet er renovert og arbeider er utført av Dag Arne Nilsen. FDV dokumentasjon ligger på boligmappa. Rommet inneholder innredning, servant, vegghengt wc og dusjhjørne.

Kjøkken
Schmidt innredning med glatte fronter. Det er integrert koketopp/dampovn, stekeovn, mikro/stekeovn, oppvaskmaskin, vinskap og quooker. Det er montert komfyrvakt. Det er montert integrert kullfilter ventilator i kokesonen.

Tekniske installasjoner
Leiligheten varmes opp via vannbåren varme og varmekabler på begge bad. Varmekilders funksjon er ikke testet.
El-anlegget er i hovedsak fra byggeåret. Noe er fornyet ved renovering og alle spotter er skiftet til led. Sikringsskapet er plassert på teknisk rom. Hovedsikringen på 50 amp. automatsikringer med 10 kurser og overspenningsvern.

Utdrag fra selgers egenerklæringsskjema:
- Lekkasje fra opprinnelig vegghengt toalett oppdaget i forbindelse med riving av tidligere bad i 2022. Nytt bad ble bygget opp av fagfolk, med nye materialer, og det ble montert nytt Geberit dusjtoalett med tilhørende Geberit ramme/sisterne i veggen. Lekkasjen var dermed eliminert.
- Faglært har utført arbeid på bad/våtrom ved snekker/prosjektleder Bjørn-Tore Loland Waaberg, Kodalvegen 440, 3243 Sandefjord. Murerarbeid og flislegging ved murmester Dag Arne Nilsen AS, Sandefjord. Rørleggerarbeid ved Sandefjord Rørleggerservice AS. Elektrisk arbeid ved Fjorden Elektro AS, Sandefjord.
- Begge bad ble totalrenovert av ovenstående firma med Bjørn-Tore Loland Waaberg som prosjektleder. Det ble montert nye gulv- og veggfliser i begge bad, nye baderomsinnredninger, nytt badekar, nye dusjvegger og dusjer, nye LED spots i takene, Dører og vinduskarmer ble malt av firma Fargeproffen AS etter råd fra innleid fargekonsulent.
- Tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet ved Murmester Dag Arne Nilsen AS, Sandefjord og Sandefjord Rørleggerservice AS.
- Murmester Dag Arne Nilsen og Fjorden Elektro har lagt dokumentasjon i Boligmappa. Snekker og rørlegger har ikke lagt dokumentasjon i Boligmappa.
- Noen ganger har vi observert enkeltvise bittesmå sukkermaur. Tror de har kommet inn med blomster eller frukt og grønt. Ikke observert i senere tid.
- Det har vært skjeggkre. Noen ganger, spesielt i tiden etter utpakking av ny kjøkken- og baderomsinnredning, observert enkeltindivider av innsekter på gulv i gang/bad, men vi vet ikke om det var skjeggkre eller noe annet. Vi tror de kom inn sammen med innpakning/pappesker. Har ikke observert
insekter den siste tiden.
- Det ble i 2020/2021 observert utetthet over terrassedør, men bare ved kraftig regn og samtidig sterk vind fra sør, det vil si ved slagregn mot sydveggen. Utettheten ble utbedret av fagfolk. Arbeidet ble bestilt av sameiet, som er eier av bygningen. Arbeidene ble (såvidt vi vet) dekket av sameiets bygningsforsikring. Utetthet er ikke observert etter at disse arbeidene ble utført.
- Det har vært utført arbeid på terrasser/garasje/tak/fasader av fagfolk bestilt av sameiet.
- Enkelt elektroarbeid, for eksempel nye spoter, nye stikkontakter og tilkobling av nye hvitevarer, dusjtoalett, speilskap etc. er utført av Fjorden Elektro AS i forbindelse med renovering i mars 2022. Ventilasjonsanlegg får service hvert år, inkludert i felleskostnadene.
- Se Boligmappa for samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget
- Tønsberg Brannvesen hadde kontroll i alle leiligheter i hele sameiet i 2021. Ventilasjonsanlegg får kontroll og service hvert år, inkludert i felleskostnadene.
- Har stikkontakt ved parkeringsplass i garasjen, med egen 16 amp sikring/jordfeilsbryter. Stikkontakten benyttes av oss til lading av elbil.
- Tilleggskommentar: Duk på terrassemarkise bør snart skiftes.

Selger opplyser om følgende utbedringer/påkostninger de senere år:
- Nye gulv, nytt kjøkken, 2 nye bad - begge med dusj og toalett, ett med badekar, nye LEDspots og nye garderober.
- Alle tak og vegger malt, ny trapp, innglasset terrasse.
- Flyttet en vegg i 1. etasje og utvidet gulvareal i 2. etasje.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik avholdt 05.05.2023 datert 11.05.2023.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest boligblokk 12 leiligheter datert 11.01.2011. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Leilighetens 1. plan er ombygget og vegger er flyttet.

Det foreligger godkjente tegninger som viser innglassing balkonger 2016.
Det foreligger ingen ferdigattest for innglassing balkonger.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme, varmekabler på begge bad, gasspeis i stue. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.
Leiligheten har balansert ventilasjon med motor plassert på teknisk rom.

Vestfold Interkommunale brannvesen opplyser det ble utført tilsyn med fyringsanlegget den 03.06.2021, og det ble ikke avdekket avvik under tilsynet. Videre opplyser VIB det ikke er behov å feie avgasskanalen fra gasspeisen dersom anlegget virker som forutsatt.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 10 000 kWh. pr. år. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
Selger opplyser følgende: 10.000 kwh til baderomsgulv, lys, koking og lading av El-bil. I tillegg energiforbruk for ca kr 4.000,- pr år til vannbåren varme og varmt tappevann.

Kommunale avgifter

Kr. 8 330,51 pr. år
I tillegg betales det kr. 16,14,- pr. m³ vann og kr. 26,46,- pr. m³ avløp. Forbruket ble beregnet til 32 m³ for denne seksjonen i 2022. De kommunale avgiftene kan variere og betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 181 638 pr. 31.12.21
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 253 898 pr. 31.12.21

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til blokkbebyggelse, turvei, offentlig friområde, felles gangareal, boliger, bevaringsområde, felles avkjørsel og felles grøntareal med plannavn Jarlsø og planID 52010 og 52010-B1 vedtatt 06.12.2006.
Relaterte planer er Jarlsø byggetrinn 3 og 4 vedtatt 25.04.2012, Kai/fergeanløp på Husvik gbnr. 158/47 vedtatt 20.03.2013, Jarlsø byggetrinn 5 vedtatt 07.11.2018, Jarlsø byggetrinn 1 vedtatt 01.06.2007, vegsystem til Jarlsø vedtatt 29.02.2008 og Jarlsø byggetrinn 2 vedtatt 27.03.2009.
Eiendommen omfattes av bebyggelsesplan med plannavn Jarlsø byggetrinn 1 og planID 52010-B1 vedtatt 01.06.2007.
I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 ligger eiendommen i et område avsatt til boligbebyggelse-nåværende, byggegrense, strandlinje sjø, grønnstruktur-nåværende og veg-nåværende.
Nytt byggetrinn, Jarlsø Fjordpark, er under oppføring.
Jarlsø er under utbygging for nye byggetrinn.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
- Bestemmelse om vei, tinglyst 09.01.2008, dagboknr. 18544 - gjelder: Eiendommen gbnr. 162/10 har veirett over gbnr. 162/9. Kan ikke slettes uten samtykke fra Tønsberg kommune. Servitutten er rekvirert og foreligger ved meglers kontor.
- Bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 09.01.2008, dagboknr. 18559 - gjelder: Eiendommen gbnr. 162/10 har rett til etablering/tilknytning og vedlikehold av vann - og avløpsanlegg over eiendommen gbnr. 162/9. Kan ikke slettes u/samtykke fra Tønsberg kommune. Servitutten er rekvirert og foreligger ved meglers kontor.
- Seksjonering, tinglyst 25.11.2008, dagboknr. 954376 - gjelder: Opprettet seksjoner, snr. 43, formål bolig, tilleggsdel bygning, sameiebrøk 109/13714. Opprettet seksjoner, snr. 155, formål næring, sameiebrøk 1/13714. Utdrag av servitutten er vedlagt i salgsoppgaven.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Oppvaskmaskin, koketopp, kjøleskap, stekeovn, micro/stekeovn samt dekoder.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Jarlsøveien 51, 3124 Tønsberg
Gnr. 162 bnr. 4 snr. 43 orgnr. 993401129 i Tønsberg kommune

Halvpart av parkeringsplass gnr. 162 bnr. 4 snr. 155.

Eier

Einar Strand
Inna Strand

Oppdragsnummer

28-23-0106

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,90% beregnet av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5 900,-, tilrettelegging kr. 12 500,- og internettannonsering kr. 18 990,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Logo for Bakke Sørvik & Partners.

Sterk oppgang i boligprisene i februar

Lurer du på hvordan boligprisene utvikler seg? Vi holder deg oppdatert på boligprisstatistikken hver måned.

Les mer om boligprisene her

Derfor bør du foreta en verdivurdering av din bolig nå

I en tid med prisøkninger og rentestigning, så er det svært nyttig å vite hva boligen din er verdt

Les mer om verdivurdering her

Sparetips - hvordan gi møblene et nytt liv

Er det på tide med en oppfriskning i hjemmet, men lommeboken er litt slunken? Her er noen tips til deg som ønsker å oppgradere møblene på budsjettvennlig måte.

Få tips her!

Annonseinformasjon

FINN-kode306610626
Sist endret23. mai 2024 00:36
Referanse28230106

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.