2024 Getty Images 1937598622

Her er de mest sette boligene i ditt område!

Sjekk hvilke boliger om er mest populære, gjennomsnittlig kvadratmeterpris, hvor mange som ser annonsene og hvilket område som er dyrest/billigst.

Visste du at over 3,1 millioner nordmenn brukte FINN eiendom i over 8 timer i 2023? Det tilsvarer en hel arbeidsdag brukt kun på boligannonser, og sier ganske mye om hvilken interesse vi nordmenn har for eiendomsmarkedet. For la oss være ærlige - det er gøy å drømme, speide, titte og snoke litt på andre boliger, ikke minst boliger i ens eget nabolag!

Visste du at du nå kan finne mye spennende innsikt om aktuelle boligområder (også ditt eget) når du går inn på FINN eiendoms nettsider?

Tidligere i år lanserte vi Boligmarkedet, en egen side på FINN, der du kan finne unik innsikt i og om de ulike boligområdene segmentert på FINN.

(Slik ser Boligmarkedet-siden ut når du går inn på FINN eiendoms nettsider)

Si feks. at du er på jakt etter en bolig på Majorstuen i Oslo, eller kanskje bor i dette området og vil følge med på boliger som legges ut og boligprisutviklingen.


Da går du inn på Boligmarked-siden vår, skriver inn “Majorstuen” i søkefeltet, og vipps - så får du en rykende fersk oppdatering på markedet i dette området med info om:

  • Klikk per annonse (hvor mange - i snitt - som har vært inne på FINN og sett på annonser i dette området de siste 30 dagene)

  • Pris per kvadratmeter (snitt de siste 30 dagene)

  • Hvor mange varslinger som har blitt sendt ut til folk som har lagret søk i dette området (snitt de siste 30 dagene)

  • Hvor mange nye annonser som har blitt lagt ut i området (i snitt de siste 30 dagene)

  • De topp 5 mest besøkte annonsene i dette området (her kan du feks. søke den siste uken, siste måneden osv).

  • Historiske trender de siste 2 årene (klikk per annonse og kvadratmeterpris)

I tillegg får du en veldig oversiktlig kartfunksjon, som viser markert (i farger) hvilke gater og områder som er dyrest/billigst innenfor det bestemte område.

Ganske kult, eller hva?

PS. Annet kult tips - visste du at du kan bruke KARTFUNKSJONEN på FINN eiendom til å se på solgte boliger? også i ditt område? Les mer her!