Getty Images 1271839788

Er du på hyttejakt i vinter? Her er 7 ting du bør ha i bakhodet!

Eiendomsmegler Christer Barman Gabrielsen selger mye hytte, og gir sine beste tips.

FINN eiendom opplever rekordhøy interesse om dagen og bare på 'fritidsboliger til salgs' har det vært 15% flere besøk på annonsene hittil i år, målt mot samme periode i fjor. I tillegg har det vært en vesentlig økning i antall hytter til salgs på markedsplassen. Akkurat nå er det færre hytter til salgs (3 709 annonser) enn i samme periode i fjor (4 644 annonser).

– Alle disse tingene tyder på at vi Nordmenn har hatt fokus på hytte og fritid, og det blir spennende å følge disse tallene også fremover, sier talsmann for FINN Eiendom, Jørgen Hellestveit

Det tyder på at dere er gira på å kjøpe hytte, så da kan det jo være kjekt med noen gode tips på hva du bør se etter på visning. Vi har tatt en prat med Eiendomsmegler Christer Barman Gabrielsen fra Nordvik Bolig, som har spesialisert seg på hyttesalg. Her er hans tips, værsågod:

  • Eiendomsmegler Christer Barman Gabrielsen har god ekspertise innen hyttesalg og har spesialisert seg på Turufjell i Hallingdal.

    Eiendomsmegler Christer Barman Gabrielsen har god ekspertise innen hyttesalg og har spesialisert seg på Turufjell i Hallingdal.

Christer er i dag spesielt fokusert på salg av hytter i Turufjell i Hallingdal, der det planlegges mange hytter i tiden fremover. Her er masse Hallingdal-inspirasjon :-).

Masse lykke til med hyttekjøpet – dette blir bra!