Har du det beste boliglånet du kan få?

Har du det beste boliglånet du kan få?

Vi nordmenn bruker mange timer på å sammenligne priser på fly og hotell, men mange av oss dropper å sammenligne det som for mange er den største, månedlige utgiftsposten- et boliglån og boliglånsrenter! Visste du at det kan være store summer å spare hver måned på å velge riktig bank?

Vi nordmenn bruker mange timer på å sammenligne priser på fly og hotell, men mange av oss dropper å sammenligne det som for mange er den største, månedlige utgiftsposten- et boliglån og boliglånsrenter. Det finnes hjelp for å få bedre rentevilkår – og det er mye enklere enn du tror.

I en tid med lave boliglånsrenter, er det lett å glemme hvor mye vi faktisk betaler på lånet vårt hver måned. Det er andre ting som opptar de fleste av oss mer når det gjelder økonomi, fordi belønningen virker mer konkret. Har du tenkt over hvor mye tid du bruker på å planlegge sommerferien? Det er vanlig å bruke timesvis på å finne de billigste flybillettene og de beste hotellene til lavest mulig pris. Det finnes ikke undersøkelser på tidsbruk for dette i Norge, men undersøkelser fra England viser at engelskmenn bruker i snitt 13 timer bare på å søke seg frem til hotellet de vil bruke til ferien. Vi nordmenn er kanskje ikke så veldig annerledes?

Det mange ikke er klar over, er at man kan spare betydelig større beløp ved å sammenligne ditt boliglån med andre bankers vilkår. Det høres kanskje tungvint og vanskelig ut, men det er det ikke. Setter du av noen få minutter til å sammenligne boliglånet ditt med andre banker, ser du raskt om du kan kutte månedsutgiftene dine. Da kan du jo bruke det du sparer på noe fint i stedet – som for eksempel en ekstra flott sommerferie?