Universell utforming

Universell utforming for alle

I begynnelsen av 2020 inviterte FINN.no, sammen med NRK og Fremtind, til en fagkveld der temaet var Universell Utforming. Her fikk vi lære mer om hvorfor dette er lurt og hvordan det bør gjøres.

Publisert 9. juni 2020 kl. 11.49

9 januar inviterte FINN.no, sammen med NRK og Fremtind, til en fagkveld hjemme hos FINN, der temaet var Universell Utforming. Dette handler kort om å sørge for at enten nettstedet og/eller appene dine faktisk kan brukes av alle.

Det var godt over 100 deltagere som fikk gleden av å høre mer om hvorfor dette er lurt, både for bedriften og samfunnet, og hvordan det bør gjøres.

Vidar Løfshus fra Fremtind snakket om hvilken betydning inkludering av alle kan ha for et selskap, mens Siri Antonsen og Kristoffer Lium fra NRK snakket om hvordan man kan bruke universell utforming som et konkurransefortinn. Til slutt arrangerte Lotte Johansen og Tom Widerøe fra FINN.no en workshop hvor man kunne teste om alle kunne bruke nettstedet sitt.

Det ble også servert mat og drikke, avholdt en paneldebatt med stort engasjement, og kvelden ble avsluttet med Kahoot og mingling. Takk for en vellykket samling!