Langsiktige og Trygge Kjøp!

Laika Laika Kosmo Compact 9

Totalpris 949 000 kr

Inkludert alle klargjøringskostnader

Modellår
2022
Kilometer
14 900 km
Girkasse
Automat

Bobilen selges av et medlem av NCB. Når du kjøper bobil av en forhandler som er medlem av NCB, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NCBs etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NCB medlem.

Medlem

Bobilen selges av et medlem av NCB. Når du kjøper bobil av en forhandler som er medlem av NCB, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NCBs etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NCB medlem.

Beskrivelse

Italienske Laika leverer bobiler preget av innovative løsninger og rent, italiensk design. Bilene er laget for alle typer klima, med god isolasjon og topp inneklima. Modellene er konstruert med de mest moderne teknikker og materialer av høy kvalitet.

Med en ny fabrikk i hjertet av Toscana, et spennende modellprogram og høy kvalitet har Laika erobret mange nordmenns hjerter. Fornøyde kunder er merkets mål og filosofi – og med en bobil fra Laika ligger alt til rette for å virkelig nyte La dolce vita.

Innovasjon har alltid preget det Italienske bobilmerket. Laika var blant annet først ute med LED-belysning i hele bobilen. Bobilene fra Laika er bygd på Fiat Ducato chassis, med solid konstruksjon og gjennomført høy materialkvalitet i alle ledd. Kombinert med 5 års Norgesgaranti er Laika et trygt og godt bobilvalg.

Laika er en bobilprodusent med lang erfaring, og deres historie startet allerede i 1964. Grunnleggeren, Giovambattista Moscardini, var fascinert av menneskets erobring av verdensrommet, og hendelsene som åpner nye horisonter for menneskeheten. Herav selskapets navn og logo, som er dedikert den første hunden som ble sendt ut i verdensrommet. Det er dessuten ikke alle bobilprodusenter som kan skryte på seg å ha egen fanklubb, men det kan altså italienske Laika. I Norge har en gruppe mennesker med spesiell forkjærlighet for Laika bobiler dannet en egen interesseorganisasjon - Norsk Laikaklubb.

Gjennom gode garantier og et landsdekkende forhandlernett med dyktige fagfolk, er du sikret god service og oppfølging etter ditt kjøp.


Kom gjerne innom oss for en kikk, eller ta kontakt med vår trivelige selger:

- El Gulvvarme ,
- Høyttalere i bodel (4stk),
- Interne blendingsgardiner for viduer førerhus,
- Justerbar TV-holder,
- Oppvarmet spillvannstank,
- Sengeombygging i bakre seng fra enkeltseng til dobbelseng med stige, - Truma Combi 6 EH,
- Aluminiumsfelger 16" Fiat original,
- Garasjeluke venstre side,
- Manuell markise 4 meter,
-*Chassis (pakke),
-*Chassis Design (pakke),
-*Komfort Compact (pakke),
- Automatgir

For mer informasjon, ta kontakt med en av våre selgere.


 Tommy Østli  mob: 40 82 84 94 mail: tommy.ostli@kroken.no 


 Tommy Bakke mob: 91 91 16 80 mail : tommy.bakke@kroken.no


Pakker inneholder:


Chassis pakke: Manuelt ensone klimaanlegg, Traction+Hill Desent, Cruisecontroll, El og oppvarmede speil, Høydejusterbart passasjersete, Opplegg for Dab radio, Dab antenne i høyre speil, Ratt med radiokontroll, Airbag på passasjerside.


-*Chassis Design (pakke): Ratt og girspak i skinn, Dashbordskjerm med kromfarget profil, Dashbord "Techno" med alu rammer rundt ventilasjonslufter, Motorgrill med "Glossy" svart farge, Frontlykter med svart rammeutforming, Led dagskjørelys.


-*Komfort Compact (pakke): Tilbehør dusj med opptrekksgardin, Trerist i dusj, Myggnett, Takluke 70 x 50cm i bodel, Førerhus stoler i møbelstoff, Teppe i førerhus og lite teppe i stigtrinn bodelsdør, Avløpstank isolert.


 


::: Velkommen til oss på Kroken for visning, kopper kaffe og hyggelig prat :::


Ring eller send melding så har vi både campingbil eller campingvogn samt kaffe klar til deg når du kommer til våre flotte lokaler, også utenom vanlig åpningstid ved behov! (Vi kan også hente fra nærmeste flyplass, togstasjon eller camping.


KONTAKT EN AV VÅRE TRIVELIGE SELGERE:


Tommy Østli tlf. 40 82 84 94
e-post: tommy.ostli@kroken.no


Tommy Bakke tlf. 91 91 16 80
e-post: tommy.bakke@kroken.no 


Alle bobilen/vognen er gått igjennom Kroken,s 3K (KONTROLLERT - KLARGJORT - KLAR for levering) Kroken gir 5 års garanti til nye bobiler og inntil 2 år bruktgaranti på brukte bobiler intil 15 år eller passert 150000 km. 
Vi kan bistå med gode finansieringstilbud med inntil 15 års nedbetalings tid. 


Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bobil eller campingvogn. Vi takserer alle bobiler og campingvogner som kommer inn, trygt for deg, trygt for oss og trygt for neste kunde. Vårt verksteder utfører garantiarbeid, fukt- og gasstest, ettermonterer utstyr (hengerfeste, støttebein, solcelle med mer) 


Kroken er forhandlere av Hymer, Laika, Carado, Bürstner, Niesmann+Bischoff og LMC samt Hymer Eriba, LMC og Burstner campingvogner.


Du finner i tillegg Polar hos flere av våre avdelinger. Vi har tilgang på alle typer av bobiler: helintegrert, delintegrert, camper van, bybobil og alkove. Kroken Caravan er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet, det gir deg stor grad av forutsigbarhet og ekstra trygghet på ferien.


Vil du leie bobil? Kom til oss i Kristiansand, Oslo, Ålesund og Bodø så har vi bobil til leie for deg og din familie, kjære eller venner! (ps. du får leieprisen i avslag på kjøpsprisen hvis du vil kjøpe egen bobil/vogn etter å ha prød å leie først.)


 


Velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Kroken Oslo!

Spesifikasjoner

Omregistrering
Ikke oppgitt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Salgsform
Til salgs
Type bobil
Delintegrert
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
140 Hk
Sylindervolum
2,2 l
Reg. sitteplasser
4
Soveplasser
4
Lengde
666 cm
Bredde
214 cm
Totalvekt
3 500 kg
Egenvekt
2 606 kg
Nyttelast
894 kg
Bobilen står i
Norge
Tilstand
Brukt

Utstyr

  • Garantibok m/fukt test
  • Instruksjonsbok
  • Kodekort (Fiat -95)
  • Nøkkelkort (Fiat -95)
  • Servicebok

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Haugervegen 5, 2040 Kløfta

Annonseinformasjon

FINN-kode 341137744
Sist endret 14. mar. 2024 19:36
Referanse 1133308

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.