Trygt å handle hos oss!

Derfor skal du velge en NCB-forhandler

Norges Caravanbransjeforbund (NCB) organiserer de profesjonelle og seriøse aktørene i norsk caravanbransje. Du som forbruker skal være tryggere når du handler med ett NCB-medlem. Se etter vår logo når du skal kjøpe bobil eller campingvogn.

Vi er avhengige av tillit hos forbrukerne. Å følge norsk lov er en forutsetning for medlemskap i Norges Caravanbransjeforbund, i tillegg undertegner alle medlemmer på vårt etiske regelverk, som gir deg som kunde enda mer trygghet.

Vårt mål for god kundebehandling er at våre kunder skal ha trygghet for sine kjøp og produktene skal være av beste kvalitet. Vi jobber kontinuerlig for at du som kunde skal ha sikkerhet i alle kjøps- og verkstedssituasjoner. NCB driver med kursing av medlemsbedriftenes ansatte, slik at vi skal ha godt kvalifiserte medarbeidere til kundens beste.

Vi samler bransjen og samarbeider på tvers av vogn- og bobilmerker. Vi jobber for at kundene skal oppleve at de får den beste servicen, de beste rådene og gjør de beste handlene hos våre medlemsbedrifter.

Se etter vårt medlemsmerke om du skal gjøre en trygg handel!