Inaktiv

Hymer BMC-T 580

Totalpris 2 149 900 kr

Inkludert alle klargjøringskostnader

Modellår
2023
Kilometer
85 km
Girkasse
Automat

Bobilen selges av et medlem av NCB. Når du kjøper bobil av en forhandler som er medlem av NCB, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NCBs etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NCB medlem.

Medlem

Bobilen selges av et medlem av NCB. Når du kjøper bobil av en forhandler som er medlem av NCB, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NCBs etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NCB medlem.

Beskrivelse

HYMER BMC T 580 med MB 417 chassis er som å kjøre personbil, tight lettkjørt og stille som man forventer av en Mercedes,stilig sort front med sorte 16" alufelger gir bilen et sporty utseende, og man sitter godt i pilotstolene som er i mykt sort skinn, dette gir den gode luxuxfølelsen. Den har 2 store enkle senger med tillbyggs sett,stort bad med fast toalett, mere utstyr for å nevne noe:


Kjørekomfort Pakke : Halv Automatisk Klimaanlegg Tempmatik, Tempomat Mercedes-Benz Inkl Multifunksjonsknapper På Rattet, Elektrisk Parkeringsbrems, Forsterket Foraksel. Og det er de samme gode stolene du kan på regtunge dager eller kveldstid kan sitte se på 32" tv. 


Living Comfort Pakke: Lammelbunn I Tre I Dusjen, Laken Til Seng Bak, 4 Pynteputer, Ambiente Lys System: 4-Nivå-System Med Dynamisk Og Individuell Kontroll Av Belysningen ( Inkl.Lys Temperatur ) Samt Atmosfærisk Basisbelysning, Ekstra Kontakter: 4x 230V / 1x12V / 1xTwin-USB ( Inkludert Kjøkkenveggpanel )


Driverassistent Plus Pakke: Mercedes MBUX 10.25" Multimediasystem Med Ratt Multifunksjonsknapper, DAB+,Touch-Skjerm Og Ryggekamera, Aktiv Distansassistent Distronic Plus Inkl, Multifunksjonsknapp på Ratt , Skinnratt  9G-Tronic Automatgir Inkl Hold Funksjon


Comfort Plus Pakke : Myggnetting på Bodelsdør, Vindu I Inngangsdøren Med Blendingsgardin Og Integrert Søppelbøtte, Panoramatak Over Førerhuset Manuelt Justerbart, Blending I Førehus, Skuff Og Oppbevaringsrom For Nakkestøtte, Plassert I Sittegruppen.


Fantastisk flott bil som bør sees !!


Velkommen til Tellus Vestfold, Nordens største caravan kjede!


Tellus. Kjedenbestår av 16 avdelinger i Norge, fra Grong i nord til Porsgrunn i sør. Vi formidler over 2600 enheter pr år og er med dette en av Nordens største innen salg av fritidsprodukter


Planlegg besøket ditt. Tellus Vestfold holder til moderne lokaler like ved E18, avkjøringen til Holmestrand, 50 min sør for Oslo. Kort vei til Torp Flyplass og Holmestrand togstasjon.


Kontaktinfo salgsavdeling:


Øyvind Bjørkås           416 28000  oyvind.bjorkas@tellus.no


Robert Kaneblei          974 94000  robert.kaneblei@tellus.no


Ellen Gilbert                412 89311  ellen.gilbert@tellus.no


Vi er å treffe på mobil telefon alle dager fra 09.00 -21.00
Velkommen til en trygg bobil handel


Innbytte. Vi tar inn Niesmann-Bischoff, Hymer, Carado, Laika, Carthago, LMC, Adria, KABE, Eriba, og flere andre merker. Ta kontakt med oss, så kan vi stipulere innbytteverdien på bilen, bobilen eller campingvognen din, uten at du trenger å møte opp med den. Takst tas når du leverer bilen for oss, men om den har normal slitasje, vil vi treffe godt på den stipulerte verdien.


Kommisjon, Vi selger også enheter i kommisjon.


Finansiering eller Leasing. Vi har gjennom våre gode og anerkjente samarbeidspartnere Santander og Sparebank 1, muligheten til å tilby deg som kunde svært fleksible finansierings- og leasing-løsninger. Vi kan tilby finansiering fra 0,- egenandel og opptil 15 års nedbetalingstid og vi kan tilby leasing over tre eller fire år med innskudd fra kroner 0,-


Garanti. Handler du bobil eller campingvogn hos Tellus får du minimum 1års garanti på brukte enheter og 5 års garanti på nye enheter. Vi i Tellus tilbyr opp til 4 år Tellus Premium garanti på brukte enheter og 2 år fabrikkgaranti sammen med 4 år Tellus Extended garanti, totalt 6år, på nye enheter. 


Forsikring. Fra våre samarbeidspartnere innenfor forsikring, tilbyr vi også meget gunstige forsikringsløsninger for deg som kunde.


Registrering. Vi er Autoreg-forhandler, oppbevarer kjennemerker og kan registrere bil og vogn på få minutter. Ta med deg BankID ved signering.


Moderne Verkstedlokaler. Vi har store verkstedlokaler og utfører service og reparasjoner på bil og bodel. Vi har lang erfaring og kan montere utstyr på enheten din slik at den blir akkurat slik du har drømt om. Enten du vil montere støttebein, hengerfeste, solcelle, Inverter, eller hva det måtte være. Ingenting er umulig hos oss!


Butikk. Vi har en rikholdig tilbehørsbutikk hvor du blant annet kan finne reservedeler til bobil og campingvogn, oppblåsbare telt, campingutstyr, stoler, bord og øvrig utstyr som trengs for en fullkommen tur.


Medlem. Tellus Vestfold er medlem av Norsk Caravanbransjeforbund som gjør at vi alltid har medarbeidere som har hatt de siste kursene for vår bransje. Dette er et forbund som knytter alle autoriserte forhandlere sammen om en seriøs og trygg bransje.


Tellus Vestfold vil ønske deg velkommen til Bentsrudveien 8A i Holmestrand for en hyggelig caravanprat. Kaffen er alltid varm.


Se gjerne alle biler som er til salgs på vår hjemmeside www.vestfold.tellus.no 

Spesifikasjoner

Omregistrering
Ikke oppgitt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Salgsform
Til salgs
Type bobil
Delintegrert
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
170 Hk
Sylindervolum
2 l
Reg. sitteplasser
4
Soveplasser
4
Lengde
740 cm
Bredde
228 cm
Totalvekt
4 500 kg
Bobilen står i
Norge
Tilstand
Ny

Utstyr

 • ABS-bremser
 • Airbag fører
 • Airbag passasjer
 • Antiskrens
 • Antispinn
 • Cruisekontroll
 • Dieselpartikkelfilter
 • Elektriske speil
 • Elektriske vinduer
 • Elvarme
 • Kjøleskap
 • Kjørecomputer
 • Klimaanlegg bildel
 • Lettmetallfelger
 • Luftvarme
 • Markise
 • Myggdør
 • Navigasjonssystem
 • Radio/CD
 • Ryggekamera
 • Sentrallås
 • Skinninteriør
 • TV
 • TV-antenne
 • Varmtvann

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

3083 Holmestrand

Kontaktperson
Tellus Vestfold AS
Telefon
99 52 70 00
Mobil
99 52 70 00

Nyttige lenker

Gode råd til deg som skal kjøpe bobil

Annonseinformasjon

FINN-kode 341131344
Sist endret 9. mar. 2024 15:20

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.