Inaktiv

Carado I 449

Totalpris 999 900 kr

Inkludert alle klargjøringskostnader

Modellår
2019
Kilometer
22 500 km
Girkasse
Automat

Bobilen selges av et medlem av NCB. Når du kjøper bobil av en forhandler som er medlem av NCB, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NCBs etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NCB medlem.

Medlem

Bobilen selges av et medlem av NCB. Når du kjøper bobil av en forhandler som er medlem av NCB, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NCBs etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NCB medlem.

Beskrivelse

Carado I449 er en flott helintergrert bobil i det litt rimligere segmentet, men her får man alikevel en stilig bil med bla.Queen bed bak, separat do og dusj, delskinn sittegruppe og senke seng i front om man trenger yttligere sengeplass. Den er utstyrt med alt man trenger for å ha det komfortabelt og praktisk når man er på tur. TV til de regntunge dagene og selvfølgelig kan man sveive ut markisen om man skulle ønske flykte unna solen på de varmeste dagene.  Romslig og luftig oppholdsrom og når man skal kjøre så er det automat gir på denne modellen.Ryggekamera til parkering på de trange stedene og sykkelstativ til syklene for den daglige trimmen til nærmeste bakeri eller cafè. Alt i alt er Carado I449 en flott bobil for de som ønsker en rimelig og komfortabel bobil med det nødvendige utstyret.


Denne bilen som alle andre biler i Tellus kan leveres med inntil 4 års bruktbil garanti, snakk med selger.


Velkommen til Tellus Vestfold, Nordens største caravan kjede!


Tellus. Kjedenbestår av 16 avdelinger i Norge, fra Grong i nord til Porsgrunn i sør. Vi formidler over 2600 enheter pr år og er med dette en av Nordens største innen salg av fritidsprodukter


Planlegg besøket ditt. Tellus Vestfold holder til moderne lokaler like ved E18, avkjøringen til Holmestrand, 50 min sør for Oslo. Kort vei til Torp Flyplass og Holmestrand togstasjon.


Kontaktinfo salgsavdeling:


Øyvind Bjørkås           416 28000  oyvind.bjorkas@tellus.no


Robert Kaneblei          974 94000  robert.kaneblei@tellus.no


Ellen Gilbert                412 89311  ellen.gilbert@tellus.no


Vi er å treffe på mobil telefon alle dager fra 09.00 -21.00
Velkommen til en trygg bobil handel


Innbytte. Vi tar inn Niesmann-Bischoff, Hymer, Carado, Laika, Carthago, LMC, Adria, KABE, Eriba, og flere andre merker. Ta kontakt med oss, så kan vi stipulere innbytteverdien på bilen, bobilen eller campingvognen din, uten at du trenger å møte opp med den. Takst tas når du leverer bilen for oss, men om den har normal slitasje, vil vi treffe godt på den stipulerte verdien.


 


Kommisjon, Vi selger også enheter i kommisjon.


 


Finansiering eller Leasing. Vi har gjennom våre gode og anerkjente samarbeidspartnere Santander og Sparebank 1, muligheten til å tilby deg som kunde svært fleksible finansierings- og leasing-løsninger. Vi kan tilby finansiering fra 0,- egenandel og opptil 15 års nedbetalingstid og vi kan tilby leasing over tre eller fire år med innskudd fra kroner 0,-


Garanti. Handler du bobil eller campingvogn hos Tellus får du minimum 1års garanti på brukte enheter og 5 års garanti på nye enheter. Vi i Tellus tilbyr opp til 4 år Tellus Premium garanti på brukte enheter og 2 år fabrikkgaranti sammen med 4 år Tellus Extended garanti, totalt 6år, på nye enheter. 


Forsikring. Fra våre samarbeidspartnere innenfor forsikring, tilbyr vi også meget gunstige forsikringsløsninger for deg som kunde.


Registrering. Vi er Autoreg-forhandler, oppbevarer kjennemerker og kan registrere bil og vogn på få minutter. Ta med deg BankID ved signering.


Moderne Verkstedlokaler. Vi har store verkstedlokaler og utfører service og reparasjoner på bil og bodel. Vi har lang erfaring og kan montere utstyr på enheten din slik at den blir akkurat slik du har drømt om. Enten du vil montere støttebein, hengerfeste, solcelle, Inverter, eller hva det måtte være. Ingenting er umulig hos oss!


 


Butikk. Vi har en rikholdig tilbehørsbutikk hvor du blant annet kan finne reservedeler til bobil og campingvogn, oppblåsbare telt, campingutstyr, stoler, bord og øvrig utstyr som trengs for en fullkommen tur.


 


Medlem. Tellus Vestfold er medlem av Norsk Caravanbransjeforbund som gjør at vi alltid har medarbeidere som har hatt de siste kursene for vår bransje. Dette er et forbund som knytter alle autoriserte forhandlere sammen om en seriøs og trygg bransje.


Tellus Vestfold vil ønske deg velkommen til Bentsrudveien 8A i Holmestrand for en hyggelig caravanprat. Kaffen er alltid varm.


Se gjerne alle biler som er til salgs på vår hjemmeside www.vestfold.tellus.no 

Spesifikasjoner

Omregistrering
Ikke oppgitt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Salgsform
Til salgs
Type bobil
Integrert
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
149 Hk
Sylindervolum
2 287 l
Reg. sitteplasser
4
Soveplasser
4
Lengde
741 cm
Bredde
232 cm
Totalvekt
3 500 kg
Egenvekt
2 862 kg
Nyttelast
638 kg
Bobilen står i
Norge
1. gang registrert
04.11.2019
Tilstand
Brukt

Utstyr

 • ABS-bremser
 • Airbag fører
 • Airbag passasjer
 • Cruisekontroll
 • Elektriske speil
 • Elvarme
 • Gassalarm
 • Kjøleskap
 • Kjørecomputer
 • Klimaanlegg bildel
 • Lettmetallfelger
 • Luftvarme
 • Markise
 • Myggdør
 • Navigasjonssystem
 • Radio/CD
 • Ryggekamera
 • Røykfri
 • Sykkelstativ
 • TV
 • TV-antenne

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

3083 Holmestrand

Kontaktperson
Tellus Vestfold AS
Telefon
99 52 70 00
Mobil
99 52 70 00

Nyttige lenker

Gode råd til deg som skal kjøpe bobil

Annonseinformasjon

FINN-kode 341131281
Sist endret 8. mar. 2024 09:24

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.