Video

Fjord boats 32 Cabin

Ny pris! Nyrestaurert, alt teknisk nytt, nye motorer og drev.

Pris 490 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Fjord boats
Modell
32 Cabin
Årsmodell
1978
Lengde i fot
32 fot
Bredde
330 cm
Dybde
85 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo
Motortype
Innenbords
Motorstr.
560 hk
Maks fart
39 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
4 800 kg
Reg.nummer
FAI314
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
10
Soveplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Svært bensingjerrig. Tur/retur Drøbak til Jomfruland ca 1/2 tank i vekslende fart. Båtplass på Hurum nær Sætre for 2024 er betalt. Kan sikkert beholdes hvis ønskelig. Båten ble kjøpt av meg i 2016, og har de siste årene gjennomgått en total oppgradering for å få en "ny" og sjøsikker båt.
Nye motorer og drev 2021. Bare motor, drev og installasjon utgjør 540.000 og det er vel brukt et sted mellom 100 og 200.000 på øvrig utstyr. Teknisk sett er det nesten ny båt. Motorinstallasjonen er utført av Ragnar Ringstad AS i Fredrikstad, og har garanti. De kraftige motorene gir minimalt forbruk i marsjfart. Vanntank skal være på 90 liter, vi har 30 liter varmtvann og 700 liter drivstofftank.
Alt annet teknisk utstyr er nytt de siste årene. Eberspracher går på diesel, og har uttak både i cockpiten og i kabinen. Den har installert Raymarine kartplotter og dybdemåler, men fart og dybde er også inkludert i den nye Volvo instrumenteringen. Med to nye motorer er manøvrering lekende lett, selv uten baugpropell. Pantry har godt med stueplass, to bluss på kokeapparatet og beholder for gass med ventilasjon ut gjennom skrog. Kjøleskapet er elektrisk. Toalettet er utstyrt med septitømming til land. Badeplattformen er bygget av teak, ny 2024 og har badestige med 5 trinn for enkel adkomst. Det medfølger også daviter for lettbåt, men festene er ikke montert på badeplattformen da kjøper kan bestemme selv. Soldekket bak har ekstra innleggsputer og gir fjordens største solseng, til vanlig er det sitteplass til 8-10 personer ute, og fint 5 i med god plass i salong nede. Båten har også et lagerrom i hele båtens bredde på omtrent 2m3, kjempeplass for alt fra stoler og bord til dykkerutstyr.

Utstyr

Nye motorer 280 HKx2 kun 100 timer, svært bensingjerrige Nye drev - duoprop Nytt drivstoffsystem og filter Ny instrumentering Nytt lensesystem Nytt varmt /kaldt vann opplegg Nytt septiksystem og toalett - med landtømmeløsning Nytt varmesystem - Eberspracher 3 Kw Nye puter i hele båten inne og ute (ikke bare nye trekk) Nye stoler - dobbel førerstol, enkel passasjerstol Ny kalesje 2021 Ny dusj inne og ute på badeplattform (bare kaldt vann på plattform) Ny badeplattform i teak 2024 Nytt signalhorn Ny fjernlyskaster Ny båtradio med Bluetooth/DAB 2022 Nye vindusviskermotorer og viskere Ny landstrømløsning, og 240 volt kontakter i motorrom og i bysse Ganske nytt kjøleskap - 2015 Nytt kartlys på dashbord Raymarin kartplotter/fishfinder ekkolodd Ny SmartTv i kabin Ny Tv-antenne (men bruker i praksis bare WiFi) Ny ankervinsj m/fjernkontroll i baug, med nytt Bruce anker 20kg og syrefast kjetting Ankervinsj akter, fjernkontroll og blytau Daviter for jolle, ny 2020

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Stordamveien 60 B, 0671 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 348887805
Sist endret 26. mai 2024 22:58

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.