Velkommen til oss!

SOLGT

Grimsøy

"UNIK" TOTALRENOVERT OG VELUTSTYRT GRIMSØY 33 KOMBI-BÅT - TIL SALGS

Pris 2 090 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Grimsøy
Årsmodell
1993
Lengde i cm
1018 cm
Lengde i fot
33 fot
Bredde
360 cm
Dybde
157 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
SOLE /HINO (KUBOTA)
Motortype
Innenbords
Motorstr.
150 hk
Maks fart
9 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
12 400 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
LYS GRÅ
Sitteplasser
8
Soveplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde (eier 2)  i Sandefjord, selges en robust totalrenovert Grimsøy 33 kombi-båt.

Båten er fiskerigodkjent – m/fartøyinstruks av 2022 for kystfiske (uten anmerkning) som  i utgangspunktet først må fornyes i 2027.

Tidligere eier (eier nr 1) overtok båten fra sin bror, (eieren av det anerkjent Grimsøy/Taule verftet) som har produserte svært mange Grimsøy/Taule båten, fra tidlig i åttiårene og som fortsatt produseres disse.  Båten som opprinnelig var en modifisert /oppgradert utgave av verftes velkjent 32 fot fiskesjark, bygget som utstillings båt til en båtmesse i Nord Norge, ble endelig ferdigstilt som combi-båt i 1993.

Tidligere eier som driver med billakkering, samt et bil og motorveksted, benyttet båten tidvis som turbåt i sommerhalvåret og sørget bl.a. for profesjonell sliping og sprøytelakkering av skroget over vannlinjen (hardtop plastmaling + 2 lag med klarlakk).

Grimsøy/Taule båtene er anerkjente kvalitetsbåter som det gjennom årene er produsert svært mange av (de finnes i de fleste båthavner langs hele kysten), i en rekke utgaver (fiskebåter/fritidsbåter etc.).

Nåværende eiere (2 kamerater) som overtok båten i 2018,  har henholdsvis bakgrunn som fagutdannet industri-rørlegger med lang erfaring fra oppgradering av båter og erfaring fra oppgradering av småfly.  Flere tusen arbeidstimer på en total og unik renovering av båten (innvendig/utvendig), er utført. Båten fremstår nå som en sjelden pen og praktisk kombi-båt (en smykke hvor det oser av kvalitet – hvor det ikke er spart på noe). Lokale båtfolk og fiskere omtaler båten som JUVELEN (og aksepterer at skoene etterlates på dekk ved besøk i båten).

Alt er nytt, bortsett fra det solide skroget (30mm under vannlinjen og 20mm over) og motoren 150 HK Sole/Hino (Kubota) diesel (anerkjent kvalitetsmotor), som ble installert i ca. 1995. Motoren som kun er kjørt ca. 1250 timer, har vært profesjonelt vedlikeholdt, med skifte av de vanlige slitedeler.  Anbefalt motor servicer er fagmessig utført. PRM giret er oppgradert til sluregir (slureventil installert juni-22). Ny stor Bowman oljekjøler er instalert. Motoren er startvillig, med rolig gange og fungerer uten problemer.

I tillegg til kystfiske med garn, juksa, teiner og liner samt makrelldorging er båten velegnet som turistfiske båt.

PS: Båten spesielt velegnet til "stangfiske etter makrell -størje" (tuna), et fiske som igjen, etter de siste års vellykket prøvefiske, er blitt tillatt i kystnære farvann, bl.a på Mørekysten. Mange har store forventninger til dette fiske (ref. vedkagt info./link på internett).

Båtens romslige akterdekk med vanntett lasterom med drenering, for ising av fisk + båtens store stabilitet for ekstra dekkslast, samt mulig rigging av passende løfteanordninger for opptak av stor fisk, på den solide messan/aktermasten etc. , gjør båten spesielt velegnet for formålet.

Følgende oppgradering er bl.a. utført av nåværende eiere.

-  Innvendig Isolasjon i hele båten: Low-e superisolasjon (utviklet av NASA) tilsvarer

   10 cm vanlig isolasjon). 

- Plassering av ekstra ballast - (+ 2300 kg av "syrefast pellets", vesentlig plassert i båtens ballastanker).

-  Oppgradert overbygg / styrehus med nytt akterskott, tilpasset et

   forlenget akterdekk.

-  Nytt selvlensende alum. dekk med anti-skli mønster (montert/limt i sika-flex

   på tidligere dekk)

-  Vanntett fisketank / lasterom godkjent for 1,3 tonn fisk i bulk (m/sjøvann).

-  Solid rekkverk i syrefast utførelse  rundt hele båten

-  Massive praktisk innredning i håndlaget oljet/lakket eik og mahogni  

   (topp møbelkvalitet – med pent avrundet hjørner og skulte skruer etc.)

-  Mål/formsydde madrasser av høy kvalitet

-  Komplett praktisk pantry

-  Praktisk styrehus /dekksalong med todelt Libra-dør i akterskott

 Med stort  lukket overbygg og ny innredning av høy kvalitet, selvlensende dekk med ca. 60 cm høy solid skansekledning av glassfiber over fenderlist, god passasje mellom overbygg og skansekledning/skrog på begge sider, romslig selvlensende for- og akterdekk av aluminium, innvendig/utvendig manøverkontroll og nye moderne navigasjons instrumenter, bl.a Simrad autpilot med Simrad GPS-kompass og work mode, er båten velegnet til en rekke formål (fiske, turistfiske, turbåt (bobåt/hytte på sjøen) etc.

Innvendig er båten svært romslig, praktisk innredet med stort styrehus /dekksalong med ståhøyde, utstyrt med pen sofagruppe m/spisebord + et velutstyrt pantry m/kokeapparat, kjøleskap og vask. Forut er det en romslig lugar med spisebord og mulighet for 1-3 soveplasser, eget romslig toalettrom m/WC og vask, + en dobbel stikk-køy ”Owners Cabin”, (plassert i forkant/under dekksalongen).

Båten fremstår nå som en spesielt velutrustet og unik kombi-båt, med anerkjente sjøegenskaper, velegnet for kystfiske, med høyt fribord og stor lasteevne /stabilitet, utover det en normalt finner på båter av denne størrelsen. Kvaliteten på båtens innredning er unik (må sees) og langt utover det som normalt leveres som standard båt utførelse.

Med god og sikker dekksplass for sportsfiskere, på for-og akterdekk samt i den romslig passasjen langs overbygget på begge sider er båten spesielt velegnet for turistfiske. Nødvendig oppgradering for godkjenning for begrenset passasjersertifikat, +/- 8 personer, bør normalt være mulig (større redningsflåte etc. - ).

Båten ligger klargjort for salg (ubrukt etter oppgradering) i en lokal båthavn i Sandefjord hvor den kan fremvises og prøvekjøres, etter nærmere avtale.

DENNE UNIKE KOMBI-BÅTEN ER VELEGNET FOR EN REKKE BRUKSOMRÅDER SOM FISKEBÅT,  STANGFISKE ETTER MAKKRELL-STØRJE (ref. vedlagt link), TURISTFISKEBÅT OG SOM EN ROMSLIG OG KOMFORTABEL TURBÅT FOR EN FAMILIE PÅ FERITUR, I HJEMLIGE FARVANN ELLER PÅ LANGTUR, UNDER VARIERENDE VÆRFORHOLD.

DENNE BÅTEN BØR SEES OG OPPLEVES !!!  SERIØSE BUD VIL BLI VURDERT. 

NB! Gjennanskaffelses takst på 5 mill foreligger fra takstmann og autorisert båtmegler MBF/NBTF.

Utstyr

- Garmin Radar

- Garmin GPS/Kartplotter

- Simrad A2004 autopilot med work mode

- Garmin GPS/Kartplitter

- Simrad GPS kompass

- PRM gir med slure - ventil

- Sleipner baugpropell

- Lugar forut m/spisebord (kan omgjøres til 2-3 soveplasser)

- Romslig toalett rom m/ ståhøyde  - TMC el-toalett

- Dobbel Stikk - køy Ovners Cabin

- Mesan

- Kraftig Isoterm defroster

- Refleks diesel båt ovn 66M fra Shelby teknikk

- Victron batterilader

- Kraftig Søkelys - portlight 268

- Viking 4 mann Fisk redningsflåte m/hydrostatikk

- Komplett Pantry i styrehus

- Libraplast todelt dør m/vindu i akterskott

- Lasterom/Fisketank m/pumpe

- Dieseltank 390 ltr.

- Ferskvannstank 100 ltr,

- varmtvannstank 60 ltr. 

- Anker m/line

- Fendrer og div. tauverk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 291376131
Sist endret 4. apr. 2023 09:20
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.